Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Suark said: hıı quenya ama sindarin deil. Ceren'in anlamını iki dilden birinden bulup yazmadığın müddetçe Tengwar ile yazdık dersen daha doğru olur Tengwar alfabe, diğerleri dildir. Stay pleb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Of fin bide 0ne tier yanlış yazmışsın editlemişsin falan. Alıntı sonrası bana gelen pmi buraya yapıştırıp rezil edeyim mi seni? HA İSTER MİSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 etme eyleme baltazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 axedice said: Of fin bide 0ne tier yanlış yazmışsın editlemişsin falan. Alıntı sonrası bana gelen pmi buraya yapıştırıp rezil edeyim mi seni? HA İSTER MİSİN? et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dsici said: Suark said: hıı quenya ama sindarin deil. Ceren'in anlamını iki dilden birinden bulup yazmadığın müddetçe Tengwar ile yazdık dersen daha doğru olur Tengwar alfabe, diğerleri dildir. Stay pleb. ha anlamını bulmadım, tam tutan bişi bulamadım çünkü, en iyi ceylan çıktı. onun yerine, tengwarın işte quenya tarzıyla yazdım. sesliler üste falan filan uraştım biraz. güzel oldu yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Livered said: benim eski bir kız arkadaşım sırf beraber olalım diye benim hoşlandıgım şeylerden hoşlanıyor ayagına yatmıştı. ilişkimizin 5 ya da 6. ayında klasik müzik eşliginde koklaşırken dayanamadı of of gıy gıy kafam s.... yetti artık dedi. sonrası çorap sökügü gibi geldi zaten. anırdım sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar