Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız İsteme Vol. 5497465436

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok abi algı ve ilgi meselesi, bende o tarafları çözemiorm misal.
sıkılır dps tir tanktır amaan bunnar ne der, ama houseing li bi oyun olsa tamam işte
Mesaj tarihi:
Suark said:

hanım oynasında çok oynamasın,
eve biraz zor da işte diğerleri olabilir.
işte ona kıyafet giydirme olsun ev süsleme olsun

Akşam kaçta buluşuyoruz?!
Mesaj tarihi:
marksman said:

oynadığı oyunu anneye anlatır gibi kız arkadaşına anlatıp da o boş bakışların esiri olmak.

oynadığın oyuna bakan (cod serisi) sevgiliye/eşe "oyna bakalım" dediğinde karakterin gökyüzüne bakarak koşması ya da sabit turret gibi dönmesi süper (bkz: mouse klavye koordinasyon eksikliği :D)
Mesaj tarihi:
aslinda en guzeli oynadigin oyunda guildden clandan falan bulucan. dizi muzik zevkide biraz uyusuyosa takican yuzugu parmagina evinin kadini yapican.

eski wow guildimde epey cift vardi. acayip geyikler donuyodu, ozledim o gunleri..
Mesaj tarihi:
benim eski bir kız arkadaşım sırf beraber olalım diye benim hoşlandıgım şeylerden hoşlanıyor ayagına yatmıştı. ilişkimizin 5 ya da 6. ayında klasik müzik eşliginde koklaşırken dayanamadı of of gıy gıy kafam s.... yetti artık dedi.

sonrası çorap sökügü gibi geldi zaten.
Mesaj tarihi:
ya oyun oynuodum
sonra yattım
3 saat geçti
uyandım dizi bitmemiş

allah belasını versin hürremin diye atarlandım evet.

bunedir arkadaş bu kadar uzun dizi mi olur
Mesaj tarihi:
Patice said:

Uydurma Suark, bikeresinde baya atarlanıp gidip uyumuştun Hürrem'i izliyorum diye. Özelimizi dökmeyelim yani buraya B)-

ahaha dedim abi paticige sevgili getirilmez diye. al bak ne oldu simdi.
Mesaj tarihi:
Seele said:

Patice said:

Uydurma Suark, bikeresinde baya atarlanıp gidip uyumuştun Hürrem'i izliyorum diye. Özelimizi dökmeyelim yani buraya B)-

ahaha dedim abi paticige sevgili getirilmez diye. al bak ne oldu simdi.

Sanki 0-5 yaşım, kolumdan tuttu getirdiler buraya. İnşallah bi sevgilin olur burdan çıkmaz Seele. :D
Mesaj tarihi:
abi moduler o hani şu çanta olan motorlar varya o gibi katlanıo falan.
fake diil yani.

yani o fake se şuda fake

http://img.photobucket.com/albums/v232/DaveMcFly/Animated%20GIFs/deloreantakeoffpartI.gif
  • Yeni Oluştur...