Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 yok abi algı ve ilgi meselesi, bende o tarafları çözemiorm misal. sıkılır dps tir tanktır amaan bunnar ne der, ama houseing li bi oyun olsa tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oynadığı oyunu anneye anlatır gibi kız arkadaşına anlatıp da o boş bakışların esiri olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 herbalism / mining kız arkadaş için en iyi professionlar. sal gitsin gezsin toplasın çiçek böcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 sal gitsin derken sdfasdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Suark said: hanım oynasında çok oynamasın, eve biraz zor da işte diğerleri olabilir. işte ona kıyafet giydirme olsun ev süsleme olsun Akşam kaçta buluşuyoruz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 marksman said: oynadığı oyunu anneye anlatır gibi kız arkadaşına anlatıp da o boş bakışların esiri olmak. oynadığın oyuna bakan (cod serisi) sevgiliye/eşe "oyna bakalım" dediğinde karakterin gökyüzüne bakarak koşması ya da sabit turret gibi dönmesi süper (bkz: mouse klavye koordinasyon eksikliği :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ben worms2 oynatmıştım bayılmıştı zamanında bir daha da öyle kız bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 5 gibi buluşun bence 4 veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 aslinda en guzeli oynadigin oyunda guildden clandan falan bulucan. dizi muzik zevkide biraz uyusuyosa takican yuzugu parmagina evinin kadini yapican. eski wow guildimde epey cift vardi. acayip geyikler donuyodu, ozledim o gunleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 eski wow guildimde bayağı.... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 benim eski bir kız arkadaşım sırf beraber olalım diye benim hoşlandıgım şeylerden hoşlanıyor ayagına yatmıştı. ilişkimizin 5 ya da 6. ayında klasik müzik eşliginde koklaşırken dayanamadı of of gıy gıy kafam s.... yetti artık dedi. sonrası çorap sökügü gibi geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi sevmek zorunda deil ki zaten, farklılık iidir ya sıkmaz yani. ben eve oynarken onun hürrem izlemesi hiç canımı sıkmıo heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Uydurma Suark, bikeresinde baya atarlanıp gidip uyumuştun Hürrem'i izliyorum diye. Özelimizi dökmeyelim yani buraya B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ya oyun oynuodum sonra yattım 3 saat geçti uyandım dizi bitmemiş allah belasını versin hürremin diye atarlandım evet. bunedir arkadaş bu kadar uzun dizi mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 -__- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Patice said: Uydurma Suark, bikeresinde baya atarlanıp gidip uyumuştun Hürrem'i izliyorum diye. Özelimizi dökmeyelim yani buraya B)- ahaha dedim abi paticige sevgili getirilmez diye. al bak ne oldu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Seele said: Patice said: Uydurma Suark, bikeresinde baya atarlanıp gidip uyumuştun Hürrem'i izliyorum diye. Özelimizi dökmeyelim yani buraya B)- ahaha dedim abi paticige sevgili getirilmez diye. al bak ne oldu simdi. Sanki 0-5 yaşım, kolumdan tuttu getirdiler buraya. İnşallah bi sevgilin olur burdan çıkmaz Seele. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 http://www.threadbombing.com/data/media/29/AbandonThread.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bu gifte bi sorun var ya. O motor ve levitation padlerin kabuğun içine sığması mümkün görünmüyor. Fake olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi moduler o hani şu çanta olan motorlar varya o gibi katlanıo falan. fake diil yani. yani o fake se şuda fake http://img.photobucket.com/albums/v232/DaveMcFly/Animated%20GIFs/deloreantakeoffpartI.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 beyler görev başarıyla tamamlandı :) tuzlu kaveyide çatır çatır içirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 fotoları bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Tuzlu kahveyi içirdim. 3 çay kaşığını net hatırlıyorum, şuurumu kaybettim birileri durdurdu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ben yanlışlıkla elimden düşüreceğim fincanı ya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Boş yere senaryolar yazmayın. Suark'ta 'götür bunu yenisini getir' dicekti. Paşa paşa içti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar