Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Ulan w'ya basıp tank yürütüyorsunuz, gerçekçilik diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 bahtımı http://i.imgur.com/Xoav1JT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Birisi bana tank savaşlarını anlatsın ya. , Değişiklik olsun diye gireyim dedim, pek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 tank oluyosun, diger tanklara ates ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Daesu said: http://i.imgur.com/Jd2Q442.png abi nvkd ne kadar kötü olsada ssle birmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 okuduğum kadarıyla o dönemdeki tüm politik ve askeri isimler yasak Churchill de alamıyosun stalin de goebbels de Ama naziler hariç çok takmıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 svastika falan direk yasak zaten ucaklarda bile yok historical bir oyunda orda ben verdigi cevaba güldüm, herhangi bir acıklama yapmadan ceo söledi demesi deal with it demesi komik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Rhax3OHiKJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 http://progressiveisrael.org/wp-content/uploads/2015/03/Stalin.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 mulgear6 said: okuduğum kadarıyla o dönemdeki tüm politik ve askeri isimler yasak Churchill de alamıyosun stalin de goebbels de Ama naziler hariç çok takmıyolar filtrede guderian yok herhalde, her gün en az iki tane görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Tank savaşları yine, oynayan varsa bir yardım etsin, daha çok başında olduğumdan kompleks değil sorularım zaten. Kesin bir şeyi yanlış yapıyorum ben, henüz BR 1.0'lı tanklarla oynuyorum, o yüzden rakipler de benden oluyo, tankları da spade'ledim ama adamı point blank'ten vuruyorum, 10 atışta iniyor, 500 metreden beni takır takır indiriyorlar. Neyi yanlış yapıyorum, anlayamıyorum. Ön zırhtan falan da vurmuyorum, bayağı flankleyip track'tir, tam arkasıdır, sürücü kısmıdır deniyorum. Herifin barrel'dan sokacağım artık mermiyi, hala bana mısın demiyor. Mermilerdeki farklılıklar nedir? Artillery Strike'lar neye göre geliyor? Bazı hayvan oğlu hayvanlar nasıl 12 kill alıyor? Sorular sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 HE kullanıyorsan kullanma, aynı hatayı ben de yapmıştım. AP kullan KV2 falan kullanmıyorsan amerikan tankı kullanıyorsan da 10 atışta öldürmen normal çünkü iyi delebilmelerine rağmen mermileri küçüklüğünden dolayı tankın içerisinde düzgün patlamıyor, çok az şeyi öldürüyor. düşmanın zayıf noktalarını bilmen lazım. sadece yandan ateş etmek yetmez, direk içindeki mürettebata, cephaneye, yakıt depolarına falan nişan alman lazım HE mermiler (sarı) ağır patlayıcı içerikli, fazla delmiyor. etkili olması için ağır silah olması lazım (rus 122 mm - 152 mm'likleri) APHE delip içeride patlar, en çok kullanacağın mermi budur APCR delip geçer, delmesi en yüksek mermidir ama içeride çoğu zaman patlamadığı için fazla hasar yapmaz, ağır zırhlı tanklara karşı kullanılır HEAT mermiler HE gibidir ama patlamayı zırha temas ettiği noktaya toplayarak zırhı deler artillery strike ise modifikasyonlardan geliyor ama sadece medium tank, AAA ve light tank kullanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mermi mevzusu iyi olmuş, teşekkür ederim. Artillery konusunun modifikasyon olduğunun farkındayım da, oyun sırasında neye göre, ne sıklıkla geliyor, onu merak etmiştim aslında. Rus tanklarını kullanıyorum şu anda, dediğim gibi, daha çok başlarındayım, 2.0'ları yeni kullanmaya başladım. Uçak savaşında her şey yerine oturdu, kimin hangi uçağı hangi konuda güçlü biliyorum da, tanklar konusunda 0'ım oyun içi özellikler bâbında. Karakteristik özellikleri nasıldır Alman/Amerikan/Rus tanklarının? Tarihi olarak biliyorum da, oyun mekanizması farklı olduğundan ona pek güvenmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 almanların topları daha uzun menzilli ama rusların zırhları daha eğimli (daha etkili) ve kısa mesafede ateş gücü daha büyük amerika tanklarını pek oynamadım ama sanıyorum onlarda da hareketli olmak ve düşmanın beklemediği yerden saldırmak daha önemli, çünkü fazla zırhları yok; ama hareket ederken daha iyi ateş ediyorlar (shermanlarda top sabitleme sistemi var, hareket ederken rahat nişan alıyorsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Kızlar, gold wagerlarınızı active etmeyin. odeon var ben varım, toplaşır 3-4-5li squadlar yapar win-win yapar tokatlarız 2-3k goldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Max squad 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 premium kurarsa daha fazla diyolardı neyse cok önemli dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Premiumsuz 2 premiumlu 4 O değil de nası baydı oyun belli değil he. Zaten bilgisayarım da bozuk ama yine de 10 gün premium ve 70 gün logini heba etmiştim oynamıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 girip boxları alıp kapıyorum bende bayadır ya eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konu kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 teamwork http://i.imgur.com/UPdExNo.jpg m3 lee'de + 75mm'yi, O 37mm'yi gösteriyor di mi? bunları ayrı ayrı ateşlemenin bir yolu var mı? veya ikisinin de aynı noktaya nişan almasını sağlamanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mg ateşleme tuşu var onu dene istersen. Ben ayırmıştım galiba onları. En azından alman tanklarında mg + main gun'ı ayrı ayrı ateşleyebiliyodum. Var onun tuşu ayarları bi kurcala (tabi dediğin tank farklı olabilir bilemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 adam şofbenle savaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 arcane said: m3 lee'de + 75mm'yi, O 37mm'yi gösteriyor di mi? bunları ayrı ayrı ateşlemenin bir yolu var mı? veya ikisinin de aynı noktaya nişan almasını sağlamanın. m3 lee'de 75'liğin ateş açısı çok dar, onun durduğu tarafa rahat nişan alırsın ama öbürü yanına doğru vuramaz. nişangahı hatırlamıyorum da daha sık ateş eden 37'lik işte. tankı hafif 75'liğin olduğu taraf öne bakacak şekilde açılarsan daha iyi vurur. tam wh40k kafası tank ama, orasından burasından toplar ama hiçbiri işe yaramıyor, siluet zaten nişan tahtası gibi devasa. kim tasarlamış ciddi ciddi oturup konuşmak lazım millet t34 tasarlarken nasıl öyle abuk sabuk bir tasarım yapmışlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 vay uyanık ruslar ya, ground battles forumuna "hala mı ufolar kalkmadı" yazacaktım, izin vermedi. sadece aktif oyunculara yazdırıyorlarmış topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar