Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 para kaybede kaybede tankım kırık kaldı ya 6 yenilgiden sonra. bu ruslar kadar leş şoven millet yok cidden. hind de koysunlar tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 hızlandırmaz gaijin bildiğini okur. :D Sam sana ayrı bi thread lazım ufo postları için. kabak tadı verdin sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 cidden ha, resmi forumunda sövüyorum gene yetmiyor. öfkem dizginlenemiyor. http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20120419110039/fallout/images/5/5a/Nerd_Rage!.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 kır bir klavye kendine gel sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bir ayağını kırmıştım da kalanı kıramadım denedim bu akşam bayağı, sağlam çıktı. helal a4. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 tank oyununda b-17 mi varmış oha...arada sırada giriyorum ama hangi oyun modunda denk geldiniz ki? ben hiç rastlamadım öyle birşeye? a-10 tank killer,apache falan da koysunlar bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 banada denk geldi, ya jetonlu uçaklar varya tank vurunca bınebılıon onlardan bahsedıo. uçak vs tank aynı oyunda olmasına karsı degıılm ama böyle jetonluda olmuo yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ha o jetonlulardan hep fighter-pırpır geldi bana? b-17 nasıl geliyo oha? zaten 20 sn falan sürüyo uçman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 işte puanlarırıktırınce 3 e varınca ( 3 tank vurunca gelıo ) basıon gelıo ıste bomber ıkonu varya o bazen b17 cıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bulunduğunuz br'ye göre, 5-5.7 arası b17 gelmiyor ama 7'de paso geliyor. tanklar yavaşladıkça daha güçlü hava bombardımanı. şehrin ortasına carpet bombing, zaten bir cap noktası var. sonra diyorlar neden görev yapmıyorsun, neden capleyeyim ahmak mıyım. çembere boşaltsınlar. bravo gaijin, süper tasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bu historical campingler ne ayak? ayrı satılıyor galiba almaya çalıştım rusça çıktı ingilizce opsiyonu çalışmıyor emenike.. iyiyse alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 US tankları gelmiş. 2 sayfa Sam QQ'suna hazır olun sfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 OOOOOOOOOOOOOOO BEKLEDIGIM sadece us mı var? oh beyaaa hadı bakalım m48 varmı sonlarda koymuslarmı koymus olmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 •Ability to fire machine guns has been added to some ground vehicles. Current vehicles that have it enabled at the moment (more will be added later with server updates) are: KV-1B 756(r), Pz.Bfw. VI (P), Pz.Kpfw. III Ausf. F/J, Pz.Kpfw. VI Ausf. H1, M2 Medium, M2A4, M3 Lee, M3 Stuart, M3A1 Stuart, IS-2 mod. 1944, IS-3, IS-4M, SMK, T-34-85 with ZIS-S-53, T-35. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 "BR-365P APCR shell has been added to IS-1 ammunition." AAAAAAAAHAHAHAHAHA FICK DICH TIGER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 tiger vuruluyordu zaten 85mm ile, apcr dmg vermiyor zaten apdsfs gibi değiller heh. ne zaman apcr denediysem ölmemle sonuçlandı sanırım. murican tankına ağlayacak birşey yok bayağı patates tanklar, ufolardan şikayetim benim. tank vs tank olayında başımın çaresine bakıyorum. çoook yavaş dl ya, kotayı bitirmedik ama bitmiş gibi hızda. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bende acayip fps düşmüş ya anlamadım :( birde üstte historical camping hedesini sormuştum güme gitmesin sorum ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 beyler bu mu yoksa world of tanks mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Sam said: tiger vuruluyordu zaten 85mm ile, apcr dmg vermiyor zaten apdsfs gibi değiller heh. ne zaman apcr denediysem ölmemle sonuçlandı sanırım. vuruluyor vurulmasına da realisticte adamlar işi çözmüş sırf taret gösteriyorlar. ona dediydim. uzaktan horizontal drive falan şeyederim diye. belki işe yarar diye umutlanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 uzaktan zaten 85mm isabetsiz çok ama 300m altında taretin mantle bittiği yerde 80mm zırh var önde, oraya saydırıp patlatıyorum sırf taret gösterenleri. realistic zor tabii mermi alakasız yere giderken. apcr dene tabii ama ben onunla kimsenin öldüğünü hatırlamıyorum 1-2 vuruşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Shean said: beyler bu mu yoksa world of tanks mı? bu. wot 1 yıldan fazla oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 cok net bu, zaten alısınca wot çocuk oyunu gıbı kalıyor. Bu baya daha sarıyor, ambiyansı daha kuvvetli ses efektlerinden tut hitpointin olmamasına kadar, hızlıyken dönünce takın totosunun atmasından tut grafiğine kadar. Baya daha öte bu Shean said: beyler bu mu yoksa world of tanks mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Teşekkürler beyler o zaman başlıyorum buna. İndireyim bari bu gece. Nicklerinizi verinde ekleyeyim yav. Arada uzaktan bakarım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 murican tree'yi inceledim de, endgame bütün tankları apcr'a dayanıyor, herkesi delebilecekleri halde ilk vuruşta öldüremeyecekler tahminim. sadece patton 2'de heat gördüm ki heat performansı da kendi deneyimimden izlenimim araç içine aphebc/aphe türevleri kadar zarar veremiyor. karşılaşınca anlarız artık. zırhlar önden genelde çok iyi istisnai durumlar haricinde, yüksek eğim var ama gene bir sovyet değil. gene 8 br'a sadece m103'ü koyabilmişler. makinelilerle tier1'de bana dalışa geçen uçağı indirdim lol. yalnız devamlı ateş ediyor sol tuşta, yerini belli edip hedefini kapatıyor insanın, kontrollerden bakmak lazım. çoğu tankta hala devredışı ama makineli. benim nick Ultramarinus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 burger tankları gerçekten saçma olmuş. gokart arabası sürüyor gibi hissediyorum. 37 mm cannon da o kadar güçsüz ki, kendi dışkımı atsam daha iyi hasar verecek. benim nick psgokhan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar