fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 tanklardaki makinalılar bir işe yarıyor mu? crew skilleri bile varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 çalışmıyorlar, çalışsalar da piyadeye karşı zaten %95'ininki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 naapmış abi bunlar 60kg ile light tank bile uçmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ufoların moab'ları nerflenmiş mi nihayet? awww yisss net bağlantısı kesik üç gündür, düzelsin de deneyeyim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ryusei ne iyi ya. aferin gaijin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ryusei gördüm bir tane, thunderbolt yetişir mi diye merak ettim. epey aşağısından kovalamaya başladım. azimle yetişebiliyormuş :P 9300 metrede düşürdüm. almanca mesaj geldi hileci şikayet ettim seni bilmemne diye. turkish power uber alles yazdım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 maçta başka adam öldürmedin herhalde, 9300 metre ne pırpırlarla lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 öncesinde 3 kill almıştım ama evet zaman kaybı olarak nitelenebilir. bomber bir tek o kovaladığım ryusei kalmıştı. maçı kazandık. :) performansı merak ettim çünkü ilk kez loadoutsuz thunderbolt oynuyorum. bombalar roketler olmayınca uçağın kalan tek olayı sürati. merak ettim nereye kadar gidiyor diye. epey gidiyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 raiden geliyormuş http://devblog.warthunder.com/2014/11/29/in-development-mitsubishi-j2m-raiden/?hl=en http://www.youtube.com/watch?v=oM4IE2rOHHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 yeni 2x20 mm cannonlu hayabusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 nasıl rezil bir oyun oldu çıktı bu ya. iki bomber geçiyor tamam takımın yarısı öldü. Allah belasını versin ufo maçlarını yapanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xxf9_l1oUIk ahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 valla artık bende ayar oluorm ufolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 onu koymaya gelmiştim :) wt <3 hayabusa çok iyi. t2 olacak herhalde. bir de J2M Raiden geliyor. o t4 olur herhalde. A6M5'ler ne zaman t3 oldu? aylardır A6M3'lerle oynuyordum ahaha. teşekkürler gaijin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 abi şu oyunun battle rating sistemine her yerde sövenler o kadar haklı ki. iki tane uçak var birbirinin 99% aynısı, BR farklı. üst modeli var, alt modelin BR daha yüksek. vodka yüzünden mi böyle bu gaijin ahah. dengesizlik bir yana, direkt mantık hatası dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ww2 sonrası ucaklar direk başka bi katagoriye ayrılmalı. pırpırlarımla jet kovalarken buldum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 karelia gelince otomatikman return to hangar yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 is1 ler bufflandımı ya noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 line up optimizasyonu ve BR adaptasyonu derken default mermiyle maç ata ata kendimi ilkokula dönmüş, cin ali okur gibi hissediyorum. bütün ülkelerle oynadığım için minimum 3-4 uçakta birden yapmak zorunda kaldım. bazısında 3 tip silah var. kabus gibi. ball, practice round, T, I-T ve benzerlerinin ağırlıklı olduğu default beltler resmen casualları ayıklamak için geliştirilmiş bir mekanik. aslanların ortasına atıyor, sağ kalanlar bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 detay ver plx ne dişti orlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 tank oyununa b-17 koyanın iki cihanda yüzü gülmesin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 simulator battle oynasana sam. uçak yok sb'de. daha önce önerildiyse pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 onu resmi forumlarda da öneriyorlar da, - 5-10dk bekleme - 5'e 5 maçlar (tam t54 60mph yandan koşturup poponuza sıkabilsin diye) - 1943 model 7 br karşısına 8 br tüm takım 1954 model soğuk savaş tankları rakip gelmesi (game breaker bu ve %80 maçlar böyle saatlerce denedim ayrı defalar) hadi 6.7br ayarladık diyelim, gene ilk iki olay bozuyor. simulator bir yana realistic bile aynı durumda. ki realistic'ten fazlası bana fazla, kamera kısıtlaması filan çok kasınç gereksiz. ha öte yandan, 152mm troll gun ne komik ya. burada sohbeti dönmüştü "yok o kadar değil" diyen çıkmıştı da direkt o kadar. adama çarpınca ölmeme nadir eğer çok saçma bir yere denk gelmediyse. 500m altı vur kaç ile 13-1 yapıp rekorumu kırdım topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Wargaming.net,world of warships için gameplay videosu yayımlamış war thundera deniz birimlerinin gelmesini hızlandırabilir bu olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 bu gaijin onu da "press 8 to hop onto yamato and fire 460mm salvo on tanks" yapar kesin. normali denizaltı ve uçak gemisi savaşından ibaret olur eminim. dretnot ötesi tier oynamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar