Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 almanken cok sıra bekliyosun herkez alman oynuyo cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 is2 e deirek kötü. yüksek dmg ap top kullanbmanın alemi yok bu oyunda 25s reloadu varsa, sekicekse ikiside sekiyo zaten. sonra helen butun islerde aynı topu kullanıyo, is-1 hepsinden daha iyi ugrasıpta kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 is4 endgame'deki tek gerçek tank. reload speed önemli ama peek-a-boo ile one-shot yapılan oyunda önem sırasında en üstte değil. said: Gaijin Entertainment is pleased to announce today that War Thunder is released for PlayStation®4 computer entertainment system and available for download via the PlayStation®Network (PSN) in North America! One of the outstanding features of War Thunder on PS®4 is cross-platform multiplayer with existing PC and Mac OS users. The recent Ground Forces expansion, which adds player-controlled tanks and self-propelled guns to the game, is also included from the start. ciddi ciddi cross-platform yaptılarsa ortalama oyuncu kabiliyetinde ciddi azalma olur herhalde. controller ile nasıl nişan alınacak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 fare faktörü az bu oyunda ya, fps diil ya. Zaten uçak olayını normaldede joystickle oynayanlar var ( belkide joystick le daha iyi ) tanktaysa, zaten ne kadar skill gerekioki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 yakinda ps4-pc crossplay gelecekmis. o zaman kurup hepinizin beni vurmasini saglamak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 konsolcular takar joysticki simülatör oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Suark said: fare faktörü az bu oyunda ya, fps diil ya. Zaten uçak olayını normaldede joystickle oynayanlar var ( belkide joystick le daha iyi ) tanktaysa, zaten ne kadar skill gerekioki? tankta bir piksellik aim farkı bile ölüm ile kalım arasındaki farkı belirliyor. uçak gibi dümdüz sıkayım er-geç patlar olayı yok. auto-aim de kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Ya iyide, durağan bi hedef zaten karşındaki, FPS olsa anlarım hareket halindesin adam hareket halinde vurmaya çalışıosn falan bunda evet vurduğun yer önemli de, o kadar fark yaratmaz ya. Şahsen anlamam bile adamın konsol kullanıcıs olup olmadıgını fps olsa anlarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 kıyaslama yanlış çünkü hekşat olmadan da öldürebiliyorsun hedefini fps'lerde, burada doğru yere nişan almamışsan bütün atışın boşa gidiyor ve akabinde ölüyorsun şartlar eşitse. çok ufak alanlardan bahsediyoruz mesafe 500m'ye filan çıktığında, 3-5 pikselden fazla şaşarsa ding. neyse artık konsolda oynayacaklar öle öle bayar bırakır herhalde. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 realistic'in içine .ıçıp bıraktılar ya. 6vs6 koydu 5dk bekletip, 3 kişide sadece uçak var geberip çıktılar, tankçılarda da uçak yok onlar da geberip çıktı, karşıda herkesde hem uçak hem tank. çocuğa versen şu kadar aptalca bir olay yapmaz. bırak işte tank isteyen tank, uçak isteyen uçak oynasın. tankı ölürse de uçak seçemesin, uçağı ölürse de tank. aptallık şu an başka birşey değil. realistic'de son düşman il-2 kalmıştı, bizde de uçak kalmadı. hadi bir şansımı deneyeyim dedim, panther topuyla ilk atışta indirdim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Gaijinde dediklerini anlayip duzeltecek iq yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=K7tgrCDN_uw top plays'e yolladım bakalım golden eagle verecekler mi haftaya. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 bak o muabbet çok ayarsız tank alabilen tank almalı uçak alabilen uçak katılıorm. bide 1 uçak varken bütün tanklarınla oynayabiliosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 küfürleri yazdım yazdım sonra sildim, öyle deli etti realistic. daha da oynamam arcade harici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 millet beklemesin diye şu 6 kişilik savaşları çıkardılar başımıza. Ulan 2 kişi uçakla giriyor, oyun silkildi iyice. Kalkması lazım 6 vs 6 ların. Birde tr4 de Almanlarda panther dışında diğer tüm tanklarda bir kez patladınmı çıkıyorsun oyundan. Ruslarda herkes su-100 ve t-44 le 2 kere girebiliyor. Daha simulasyon da Almanların kazandığını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 6 vs 6 oyunlara 1-2 de bot serpiştiriyorlar bu arada. [Adam], [Leo] gibi parantez içinde yazılan isimler var, alayı bot. Tank almadan bekliyorlar bütün maç. Böyle oynayacağıma 15dk sıra beklerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 4 gündür tank oynuyorum ruslarla t2 ye geçmek üzereyim,t1lerin arasında en op olanı t28 sanırım,gerçi t50 de maşallah taksi gibi gidiyor.. t2 de heavylere gitmek istiyorum KV serisi sanırım.. nasıldır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 1vs5 atıp hepsini öldürürsün, kv ilkini aç direkt iddqd gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 yakından iyi uzaktan kötü o yüzden capture noktalarına rush yapıcan, uzaktan atışmıcan almanlarla. yakına girince dan dun indiriyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Tam tersi aslında, uzaktan ölümsüzsün ama yakından tek yersin weakpointlerin kabak gibi dururken. Öyle dibime gelen kvlerin turret ringe sıkıp uçurdum kaç kere. Apcr mermiler de 500 metreye kadar etkili o tierde, yakından hemen tak tuk deler rakip mermi değiştirmeyi akıl ederse. cap noktası tutarken de arty yemek olası fazla mobilite olmadığı için, capleyip geriye çekilmek lazım geleni vurabileceğin yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ya mantıken öylede bireysel tecrübe işte. Neden bilmiyorum, yakınken daha az dmg alıorm ben hep sekior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 son surat devam oynamaya KV için uğraşıyorum şu anda o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 wot ta boşa mı kastıok şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 valla zamanında wotu denemiştim... şu oyunun yanına bile yaklaşamaz sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 benim anlamadığım, USA tankları falan niye yok şöyle bradleyler,pattonlar falan gelse güzel olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar