Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder

Exodous

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

bu arada realistic için de tanklara sıkıntı olmaz

uçak vs tank evet eşitsiz duruyorda, karşı tarafın fighterları var sonuçta.

e bide aa var
ai aa var.

zaten mermiler meduimları bile delmiyor

aa=çöp, 200 saatte 2 kere filan düşürdü aa beni.

anti-air he mermi kullanan fighter hariç herşey tanklara vurup zarar verebilir. tankların HİÇBİRİ uçaklara zarar veremez. kimse de gidip spaa almaz realistic maçta. tam bir aptal tasarım gaijin'den.

karşı tarafın fighter'ları varsa karşının da var. bombacılara tek engel sınırlı mermi birtek.

uçak vs tank tarihin hiçbir döneminde bir savaş olmamıştır, tanklar patlamamak için kaçmaya çalışır ancak. uçaklar mermi/bomba yettiği kadar tank patlatır. dangozluk bunları aynı maça koymak pvp'de.
Sosyal ağlarda paylaş

Gemiyide koyucaklar, gerçi torpidoların çok fena limitleri var, patlamadan adamı patlatmak imkansız gibi.

Simulatorde zaten ucakla tank indirmek çok zor, uçağı uçurmak başlı başına bi iş zaten

Uçağı uçurduğun kadar detaylı değil tankı yürütmek. Sırf kalkışta bile 3-4 tuşla uğraşmak zorundasın, tankta e ye bas kitle gazı gitsin, bi debriyaj bi vites vs olması lazım.

spaa alınır, ben alırım alan insanlar var. Daha fazla uçak vs tank olsun net alınır.

Nasıl BF3 te anti air engineer silahı kullanıyoduysak, AA lar akar. Çok deli xp de toplarsın.

Realistik orantılı birtek, ondada zaten 1 uçak hakkın var. Tanklarda öyle değil. takıma 1 tane aa yeter tankların yanında.

Eğer arcade olursa, o zaman uçakların üstünlüğü başlar, ondada baktın uçaklar sardı, switchle aa ya, kafan rahatlasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Alman tankı oynuyorumtanklar gittikçe gucsuzlesıyor gıbi,20 mm lik sineksavardan kurtuldum derken sımdıde 50mm lık sıneksavar geldi yeni tankla,tiger a kadar dogru duzgun tank yokmu yaw.Uçak kısmındaki hava alanı ele geçirme mukemmel olmus,tek havaalanı cevresınde 20 ucak baya heyecanlı oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

ay tiger ne kadar op anlatamam. orta menzilden bile cok nadir critik bi yerlerine bişi yiyosun sans eseri gelirse, geri kalan ehryeri o kadar nisan alınamıycak kadar zırhlı. ve toplu abartı iyi. hesapta explosive core deil ama is topu bu kadar kill shot cekmiyo kesinlikle
Sosyal ağlarda paylaş

kendi br'ı için en kötü alet tiger tier3'de, panther desen eyvallah da. tiger ile üç gün filan oynadım sonra kaldırdım artık dayanamadım, panther açana kadar koymam geri. 5 değil de 4,5 filan olması lazım br'ı. aynı br'da paso ondan 1-1,5 yıl sonra dizayn edilmiş ve üretilmiş tanklar var. zırhı çok kötü, 150mm penetrasyonlu olan br'da 100m dümdüz zırh. en kötü kısmı zırhı zaten, silahı hadi gene idare ediyor.

ayrıca apcbc'ler he'li isminde he yazmasa bile.
http://en.wikipedia.org/wiki/8.8_cm_KwK_36
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...