Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zboard for world of warcraft.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

daha orjinal sitesinde çıkmamış diyor zaten. bu arada zboard'ın 2'li paketini almanyada 45 euro'dan aşağı bulamadım. 32 dolara orda olması harika.

bunun wow eklentisinin fiyatı da 20 euro. yani sırf wow için bunu almaya değmez. 65 euro gibi bir şey ediyor burda.

ama zaten yeni bir klavye almayı düşünüyordum. belki de logitech almak yerine zboard alabilirim. bir inceliim bakim. zboard sahibi olup da tavsiye eden var mı?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Tr'ye gelirse %100 alirim.Zaten benim mouse pad de night elf priesstess of the moon var :) Koreden getirmisti kuzenim çok sekil mouse pad ya :) WoW collector's edition alicam zaten posterde gelicek asicam alir almaz hehehe.Tabi bide harita geliodu hehehe onuda asicak bi yer bulurum ben :)[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

yaa beyler soylemesi ayiptir bu keyboard dandik olmamismi yaw ne biliyim yani ustunde wow seyi olmasi cok guzel ama keyboard olarak dandik olmus
param olsa bu keyboardu alirimda inanilmaz pahali belki onumuzdeki sene ucuzlar bi 50$ falan olursa alinabilir
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=1,CONTENTID=9575
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...