Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Progamer lar kaçırmaz. =P[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 detay isterim, fiyatından cartı :p gerçi google'a asilayım bulurum bi şeyler.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bu daha önce cıkmamısmıydı? edik:hatta burda =) [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 21 Kasım 2004 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Arattım ama keybord degil bu malesef yanlış acılmış bir baslık oldugu için bulamadım.Zboard oluyor adı.Neyse görmeyenler için olsun bu başlıkta. ...Devam =P[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ahohe masallah ne kadarmıs bunların fıyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Turkiye'de yok bunlardan... fiyati 20 EUR.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Vardı kargoyla getıren turkıyeyede gelır seneye :D [Bu mesaj Cico tarafından 21 Kasım 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 dijitalcenter.com 'da başlangıç seti ve birkaç tane daha zboard var ama wow getirirler mi bilmem. adamlara mail ile istekte bulunmak lazım o zaman getirirler büyük ihtimalle. 32$+kdv başlangıç setinin fiyatı zboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 valla aslında alınır ama gerekte yok o kadar benım a4tech canavar deli oynarım :P ha birde cs den gelme "wasd" yetenegım oldugundan acımam allah kahretsin =P[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 21 Kasım 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 tr de baska oyunlarin zboard u var ama wow yok henuz.. zaten cikmadi daha bu. ben kendim alirim seneye yurtdisindan ya paso gidip geliyorum zaten..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oy oy oy. toplu birşekilde istesek, gelir belki de. (ya bu arada daha iyisi yapılabilirmiş bence...)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Süper bişi... yeni almasaydım klavyeyi alabilirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 biri genel bir mail yazsın onu gönderelim ben almayı düşünmüyorum ama maksat getirsinler tr'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 daha orjinal sitesinde çıkmamış diyor zaten. bu arada zboard'ın 2'li paketini almanyada 45 euro'dan aşağı bulamadım. 32 dolara orda olması harika. bunun wow eklentisinin fiyatı da 20 euro. yani sırf wow için bunu almaya değmez. 65 euro gibi bir şey ediyor burda. ama zaten yeni bir klavye almayı düşünüyordum. belki de logitech almak yerine zboard alabilirim. bir inceliim bakim. zboard sahibi olup da tavsiye eden var mı?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Tr'ye gelirse %100 alirim.Zaten benim mouse pad de night elf priesstess of the moon var :) Koreden getirmisti kuzenim çok sekil mouse pad ya :) WoW collector's edition alicam zaten posterde gelicek asicam alir almaz hehehe.Tabi bide harita geliodu hehehe onuda asicak bi yer bulurum ben :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bunu oyunun yanındada ek sıparıs verebılıyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Oyle bi olay varsa lutfen banada haber verin oyunla birlikte klavyeyide getirmek istiyorum ben getiriolarsa[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yaparlar belkı anlasırlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 O oyunu aldiginiz online siteye bagli.. klavye de bulunuyosa zaten ikisini bir paketlettirip getirirsiniz.. ama zaten ikisini de barindirip tr ye shipping yapan bir site olmadigina gore ikisini de ayri yerlerden siparis etmeniz lazim..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 çok karizma bir şeymiş türkiyeye gelirse fiyatı ne olursa olsun alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yaa beyler soylemesi ayiptir bu keyboard dandik olmamismi yaw ne biliyim yani ustunde wow seyi olmasi cok guzel ama keyboard olarak dandik olmus param olsa bu keyboardu alirimda inanilmaz pahali belki onumuzdeki sene ucuzlar bi 50$ falan olursa alinabilir http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=1,CONTENTID=9575 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 fiyatı 40 doların üstüne çıkmaz ise satın almayı düşünürüm. baya şık ve kullanışlı bir klavyeye benziyor.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 bence değmez.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar