Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Evet arkadaş,yıldım,usandım,bıktım resmen... iş hayatında herkese iyi niyetle yaklaşıp belkide çok büyük paralar kazandım,daha fazlasınıda kaybettim bir gerçek bu,fakat durumum yok diyerek,verdiğim daire karşılığında aldığım araç da güvene dayalı bir küçük şehirde yaptığımız ticaret sonucu,komple boyalı ve motoru rektefiye görmüş çıktı az bir şey de değil 55bin liralık bir araç,şimdi bu adam aldığı daire de gönül rahatlığıyla oturacakmı? ve hala telefon açtığında dairenin eksiği v.s olduğunda gönderiyorum ilgili arkadaşları bakıyorum yani,lan bu ülkede ticaret de illa sahtekarmı olmamız lazım arkadaş? gerçekten çok merak ediyorum.adama telefon açtım bugün,adam diyorki galerici fiyatına geri alırım diyor,en iyisi gidip mahkemeye dava açmak galiba birde akraba adam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 en iyisi 55 bin liralık 2. el araba almadan önce gidip sanayide bi ustaya göstermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 jip di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sonradan meselesini yapcağın iyiliği yapmayacaksın kimseye cimri, yaralı parmağa işemez filan diyorlar hakkımda ama benim kafam rahat mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 İlla sahtekar olmana gerek yok, ama herkesin sahtekar olabileceğini düşünerek çok dikkatli hareket edecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 her esanfın dükkanında asılı olması gereken tabelalar: [Veresiye öldü, Akkah rahmet eylesin.] [Dışarıya takım verilmez.] [Akrabayla iş yapılmaz] her zaman en büyük kazık "akraba"dan gelir, öğrenmiş oldun diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Enayiyim ben galiba bir türlü öğrenemiyorum,borç verdiğim adamdan borcu zamanıda epey geçtiği halde utana sıkıla istiyorum :s maddi durumu iyi olduğu için bazen kendini suçlu hisseden varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Cipetpet said: maddi durumu iyi olduğu için bazen kendini suçlu hisseden varmı? böyle anlarda yanında olmak için hesap numaramı özelden atttım çipet. cnm umrm iyi hssdrsn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi kusura bakma da iyi niyetten ziyade biraz kerizlik oluyor bu. kardeşim olsa yine ustaya gösteririm, utanılacak bir şey değil bu bence, aldığım malın kalitesinden emin olmak. atıyorum adam yüksek bi tümsekten geçmiştir, altında bişiler olmuştur ama kendisi farkında değildir, almadan önce baktırmak isterim o yüzden. borç verme mevzusunda da 'borç verirsem ya o borcu ya da arkadaşımı unuturum' kafası var bende. ki genelde de öyle oluyo, pek borç vermedim ama verdiklerimi de geri alamadım :) ara ara söylüyorum sadece. kimseye de borçlu kalmak istemem, en gıcık olduğum şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Cipetpet said: birde akraba adam :S sadhashdha fail bastan kaybetmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 doğrusu bumu yani? insanlara güvenmemek,hep ikili oynamak,hep şeref,ar,namusdan biraz biraz kırparak,insanlara has olan iyi meziyetleri kaybetmekmi doğru olan ? gerçekten bu dünyanın sonu geliyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 şeref namustan niye kırpıyosun ki abi? Karşındaki kırpıyorsa onu açığa çıkartıyorsun sadece. Yoksa alacağın arabayı ustaya göstermenin nesi şerefsizlik? Hatta ben satacaksam yine ustaya göstermeyi teklif ederim ki kazık atmış olmayayım adama bilmeden. İkinci el sattığım her şeyde de en ufak çiziğine kadar gösteriyorum cihazları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Cipetpet said: doğrusu bumu yani? insanlara güvenmemek,hep ikili oynamak,hep şeref,ar,namusdan biraz biraz kırparak,insanlara has olan iyi meziyetleri kaybetmekmi doğru olan ? gerçekten bu dünyanın sonu geliyor heralde Sadece insanlara güvenmeyecen diğerlerini niye yazdın bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bu devirde babana bile guvenmiyicen. 2. el pahali bisey aliyosan da mutlaka bi bilenine gosterip sazan gibi atlamican. yoksa bu topiclerin sonu gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Borc olayi bende de cok sikintili ya. Borc verdigim adam zamaninda geri odemediyse, o paraya deli gibi ihtiyacim olsa bile isteyemiyorum. Sanki isteyince rencide edecekmisim gibi hissediyorum. Esnaf cocuguyum, kendimi bildim bileli dukkandayim ama su para konusunu ogrenememisim. Allahtan esnaflik yapmicam direk batis yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yakın arkadaşım dışındaki insanlara büyük meblağlar vermem. verdiğim 50 lirayı falan da paramı ver demem. borç vermekten de uzak dururum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 akraba puşttur güven olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Cipetpet said: maddi durumu iyi olduğu için bazen kendini suçlu hisseden varmı? hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Cipetpet said: Enayiyim ben galiba bir türlü öğrenemiyorum,borç verdiğim adamdan borcu zamanıda epey geçtiği halde utana sıkıla istiyorum :s maddi durumu iyi olduğu için bazen kendini suçlu hisseden varmı? milletin hakkını yiyerek zengin olduysan olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ahah ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 SeaGle said: Borc olayi bende de cok sikintili ya. Borc verdigim adam zamaninda geri odemediyse, o paraya deli gibi ihtiyacim olsa bile isteyemiyorum. Sanki isteyince rencide edecekmisim gibi hissediyorum. Esnaf cocuguyum, kendimi bildim bileli dukkandayim ama su para konusunu ogrenememisim. Allahtan esnaflik yapmicam direk batis yoksa. İkinci Coprymişin sen ya ahfsad esnaf dediğin parasını alamazsa batar abi hiç girme bence de o işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 senko said: Cipetpet said: maddi durumu iyi olduğu için bazen kendini suçlu hisseden varmı? hayir. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Cipetpet said: Evet arkadaş,yıldım,usandım,bıktım resmen... iş hayatında herkese iyi niyetle yaklaşıp belkide çok büyük paralar kazandım,daha fazlasınıda kaybettim bir gerçek bu,fakat durumum yok diyerek,verdiğim daire karşılığında aldığım araç da güvene dayalı bir küçük şehirde yaptığımız ticaret sonucu,komple boyalı ve motoru rektefiye görmüş çıktı az bir şey de değil 55bin liralık bir araç,şimdi bu adam aldığı daire de gönül rahatlığıyla oturacakmı? ve hala telefon açtığında dairenin eksiği v.s olduğunda gönderiyorum ilgili arkadaşları bakıyorum yani,lan bu ülkede ticaret de illa sahtekarmı olmamız lazım arkadaş? gerçekten çok merak ediyorum.adama telefon açtım bugün,adam diyorki galerici fiyatına geri alırım diyor,en iyisi gidip mahkemeye dava açmak galiba birde akraba adam :Slol kucuk hesaplarin adamiymissin full boyali rektefiye gorse nolacak biraz deger kaybi olur mahkeme nedir yani alirken baktirsaydin bu kadar pimpirikliysen birde iyi niyet demissin alakan yok direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 wastyrx said: SeaGle said: Borc olayi bende de cok sikintili ya. Borc verdigim adam zamaninda geri odemediyse, o paraya deli gibi ihtiyacim olsa bile isteyemiyorum. Sanki isteyince rencide edecekmisim gibi hissediyorum. Esnaf cocuguyum, kendimi bildim bileli dukkandayim ama su para konusunu ogrenememisim. Allahtan esnaflik yapmicam direk batis yoksa. İkinci Coprymişin sen ya ahfsad esnaf dediğin parasını alamazsa batar abi hiç girme bence de o işlere. alacağım olduğugu zaman dünyanın en çirkef adamı olurum. Hele özellikle vermiyorsa borcunu burnundan getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bir iki taktik ver ozmn nasıl çirkefleşiliyor bilmedim yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar