eolos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 arkadaslar arasıra cıkıp kafa dagıtmak icin nullda (veya low-high sec te olabilir alısana kadar ) exploration yapmak istiyorum. bunun için elinizde iyi bir tengu fiti var mı ? yani hem exploration yapıp ondan sonrada girip o complexi temizleyebilcegim bir fit olursa cok sevinirim. diger bir sorumda retribution pacthinden önce ara sıra çıkan 8/10 ve 10/10 ları yapardım tengu iyi bir şekilde tanklayabiliyordu yanındada bir dps alıyorduk tabi, patchden sonra missilelar degistiginden herhangi bir sorun varmı suanda yani rangeten dolayı yakınlastıgımız icin falan tanklamada sorun oluyormu? son olarakta dps destegi olarak gallente ırkından hangi gemiyle gitsem daha mantıklı olur tenguyla beraber? şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için. bu arada girecegim plexlerde sansha olacagi için ona göre cevaplayabilirseniz çok sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Tengu 10/10 tanklıyorsa iyimiş proteus o işin uzmanı idi tabi yapmayalı çok oldu mekanik değişmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yani digerlerini bilmem ama sanshada genelde tenguyu ab ile surekli orbitledigimizde missliyorlar ordan bayagi avantajı oluyor tabi dedigim gibi birde range faktörü vardi. üstüne birde genelde pith x type a type kullandıgımız icin pek bir sorun olmuyordu patchen once simdi noldu bende bilmyorum tam olark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 tanklarım diyorsan gallante dominix navy sok içeri sentrylerle çok seri yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ben daha küçük bir dps agırlıklı gemi düsünmüstüm, proteus nasıl olur sizce kullananlar dps bakımından biraz anlatırlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ben megathronla yapıorum. forlon hub falan anca =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 behran said: ben megathronla yapıorum. forlon hub falan anca =) forlon hub anomally degilmi? ben ded complexleri yapmayı dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 eolos said: behran said: ben megathronla yapıorum. forlon hub falan anca =) forlon hub anomally degilmi? ben ded complexleri yapmayı dusunuyorum doğru. ben karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 c2 leri talosla yapabilir miyim acep ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 c2 dediğin c2 wh? drake ile yapıyorsun çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 öle de yavaş oluo falan bide blaster skilleri daha ii, talos ya da naga düşünüorm hızlıca bitsin die. naga daha ii gibi tank dps açısından sanırım, kaç rep lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 300-350 passive tank yetiyordu sanki c2 için de çok oluyor yapalı hatırlamıyorum tam. bi de ben dual box yapıyordum genelde drake + drake yada drake + tengu şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 tabi naga 2 katı dps yapacak drake kıyasla ama frigatelerde falan tracking sorunu olur mu bilmiyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 dmi öle bişi lazımdı, en güzel vagayla yapıodm ben ya o çok iidi. en hızlı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ama işte onun olayı speed tank biraz, signature düşük zaten, resistler de yüksek. tracking sorunu da yok falanm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 arkadaslar bu wh lerde tam ne olarak ne yapıyorsunuz siz yani ordada anomally tarzında birseylermi var ben hiç girmedim ancak 1-2 defa atlamak için kullanmıstım empire a. eger wh leri anlatan bir kaynak falan varsa ve linkleyebilirseniz oda cok iyi olur günde 2-3 defa buluyorum cunku yapabilcegim birseyse bende yapmayi deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bounty yok whde. blue loot ve salvageden geliyor paralar. normal anomalyler de var probe ile bulunan radar/magnetormetric sitelar da var. classına göre değişiyor zorluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hımm anladım peki hangi class başlangıç için daha uygun olur ve bu class çeşitlerini nerden anlayabilir ve bakabilirim. sanırım duyduklarımıda goz onunde bulundurursam isimlerinden cıkarabiliyormusuz. birde caldari veya matar gemileri icinde hangisiyle en rahat yapabilirim yani benim suanda aklımda covert nullifier fitli bi tengu var bu işleri yapmak için siz baska birsey onerirmisniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 girince içine ismini google layınca bululuosun özellikleirni. yalnız zor iş ama bi iki arkadaşın varsa, WH ler şu oyunda ki en karlı en tatlı para getiren yerlerden. PI desen, mis gibi e c1 ve c2 leri sololayabiliosun, c2 lerde bi odadan yaklaşık 30-40m düşüodu işte.5-6 tane gemi patlatıosun ( biraz zor sayılırlar ama doğru gemi seçmek lazım ) c2 den sonrası solo olmuo sanırım denemedim. maden falan en güzel orelar çıkıo, gazın alası var felan. öle yani. ama tepene kapanabilir sdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 cover nullifier fitli tengu == drake dpsi gibi bişey, onla da c2 yaparsın rahat. adından anlaşılır bi de içeri girdikten sonra sistem adını aratırsın ordan da görürsün nedir ne değildir. adından anlaşılır denilen kısım mesela c247 class 3 demek, yada z647 class 1 falan gibi. o değişmez hiçbi zaman. bundan başka içeri girdikten sonra system adını aratırsın, nedir ne değildir görürsün. atıyorum mesela j123456 system adı olsun (öyle bi wh yok örnek sadece). bunu aratırsın http://www.tetrr.com/wormhole/ yada http://www.staticmapper.com tarzı sitelerde. görürsün detaylı bilgisini. pahalı gemiyle gitme bence ilk etapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 anladim cok saolun peki ucuz ve rahat bir gemi olark ne onerirsiniz tenguyu zor yakalarlar diye dusndugumden yapmak istemistim yani drakelede yapabilceksem onlada gidebilirim sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 işte vakit meselesi, pasif drake oluyor vagabond çok güzel oluyor işte hac binebiliosan hepsi olur, yoksa drake en iisi sanırım, gila çok iyi sentrylerle ( ama dikkatli olucan ). tank sıkıntı biraz, tankı yeten herşey olur. ha bide, salvager fitlemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ben bi süre takıldım c2 wormholede mesela. 3 karakter ile PI yapıyordum mesela öyle herhangi aşırı uzun bi skill traini olmadan, 3 accountun plex parası + pos masrafları çıkıyordu ordan. gaz karlı oluyor baya şanslıysan ama maden olayının lojistik kısmı biraz sıkıntılı gibi. ben mesela 10 günde yada 2 haftada bir salvage, blue loot, gaz, PI malzemesi artık ne biriktiyse orca ile götürüp satıyordum. solodan ziyade küçük de olsa bi grupla daha çok eğlenebileceğin bi iş yerleşme işi. günlük gidip site yapayım falan diyorsan da yine aynen en azından ya alt account yada 1 arkadaş daha rahat olur sen site yaparsın o salvage arkadan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 anladim bi denemek lazim eve hayatı boyunca hiç yapmadım dememek icin en azından :) bu arada pı dedigini olayda sanırım planetla alakalı birsey o konuyla ilgili pek skillimde yok zaten ama dediginiz gibi site olayı eglenceli olabilir saolun yardımlar icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 pos lazım zaten pi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar