tnkt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 çok komiksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 mokoko said: http://i.imgur.com/WObqG3R.jpg abi bunu biri cepheden cekmiştir kesinlikle bulamadım ben.. aklınızda olsun önden görüntüsü varsa yapıştırırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 al http://shinguardian.files.wordpress.com/2012/01/bebeto.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BD5OWgsCUAEnVCp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 onden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Şota: ilk kez keşke Türkçe bilmeseydim dedim. ilk kez bu kadar küfür duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Penaltı normal , galibiyet normal , ligde 3 takımın arasını açmazlar sezon sonuna kadar bu da normal.. neyi tartışıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sowla weboyu ustuste koysak kac santim olur ona karar veremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 penaltı beklediğimiz ilk 3 pozisyondan bi tek ikincisi biraz olabilir gibi tam göremedim özette. penaltı aldığımız pozisyona da 100 seferinde 1 kere çalarlar heralde. ama sağlam bastırmışız hep böyle devam ederler inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 durun beyler yalaquenta espiri yapmış gülelim hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aquila said: o penaltiyi burak yaptirsa agziniz durmaz, kafasi da penalti verildikten sonra, ona kirmizi bile cikabilirmis. Yok cok zor bir sey heralde kafasinin penalti kararindan sonra oldugunu anlamak. Kornerde formasindan cekilen ilk oyuncu olduguna inanmak daha mantikli ve komik degil evet. Birisi de desin gecen yilin x. macinda oldu veya hic formadan cekilme olayi olmaz kornerlerde ondan verilmiyo, o zaman buraya 1 kisi bisi yaziyo mu gorun neyse cok agladim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/f/fenerbahce640sevinc_webo-sow-emre_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Eralpb said: aquila said: o penaltiyi burak yaptirsa agziniz durmaz, kafasi da penalti verildikten sonra, ona kirmizi bile cikabilirmis. Yok cok zor bir sey heralde kafasinin penalti kararindan sonra oldugunu anlamak. Kornerde formasindan cekilen ilk oyuncu olduguna inanmak daha mantikli ve komik degil evet. Birisi de desin gecen yilin x. macinda oldu veya hic formadan cekilme olayi olmaz kornerlerde ondan verilmiyo, o zaman buraya 1 kisi bisi yaziyo mu gorun neyse cok agladim yeter. http://inciswf.com/1285125877.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NdKRR3BfJzo#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Şota ezmiş direk muhabiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 mulgear6 said: Eralpb said: aquila said: o penaltiyi burak yaptirsa agziniz durmaz, kafasi da penalti verildikten sonra, ona kirmizi bile cikabilirmis. Yok cok zor bir sey heralde kafasinin penalti kararindan sonra oldugunu anlamak. Kornerde formasindan cekilen ilk oyuncu olduguna inanmak daha mantikli ve komik degil evet. Birisi de desin gecen yilin x. macinda oldu veya hic formadan cekilme olayi olmaz kornerlerde ondan verilmiyo, o zaman buraya 1 kisi bisi yaziyo mu gorun neyse cok agladim yeter. http://inciswf.com/1285125877.swf Kafalar açılmış yine baya, Rıdvan'a da yollayın 2 kamyonet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 penaltıyla ilgili sorudan sonra 30 sn boyunca dedişklerinden hiç bir şey anlamadım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Penaltıdan önce Sow'a da net penaltı var ama verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 iyi oldu yalçın itine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 amma kacırdı Fener yaw. bu arada webo bildigin yılan gibi akıyor ulan sdf :D formadan cekilme ne zamandan beri penaltı degil, oldboyzlara akıl fikir. galarasyon işbaşındaydı verilmeyen penaltı filan, bir tokatta eyyamcı hakem ve galarasyona geldi dsfsdfsdf. 50nc ile selpak yollamak lazım bazılarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Rıdvan Dilmen de oldboyz demek ki napalım :) Şu pozisyondan da haftada 10 tane falan oluyodur en az bugüne kadar penaltı çalındığını ilk kez görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 verilmeyen penaltı ya sayıver deathlord, üzme kendini bosver :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 size yapılsa maçtan sonra aglıyo olurdunuz uzatmıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 birbirini yırtıp atsın o zaman her korner 6 pasın içinde millet.. hayır bahaneye bak. 10 maçta bu pozisyonun aynısı oluyor ama hiç penaltı verildigini görmedik..Şu sekil bir mantık mı var allah askına sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar