Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 23. Hafta | Fenerbahçe - Kasımpaşa | 24.02.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

o penaltiyi burak yaptirsa agziniz durmaz, kafasi da penalti verildikten sonra, ona kirmizi bile cikabilirmis.

Yok cok zor bir sey heralde kafasinin penalti kararindan sonra oldugunu anlamak.

Kornerde formasindan cekilen ilk oyuncu olduguna inanmak daha mantikli ve komik degil evet.

Birisi de desin gecen yilin x. macinda oldu veya hic formadan cekilme olayi olmaz kornerlerde ondan verilmiyo, o zaman buraya 1 kisi bisi yaziyo mu gorun neyse cok agladim yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralpb said:

aquila said:

o penaltiyi burak yaptirsa agziniz durmaz, kafasi da penalti verildikten sonra, ona kirmizi bile cikabilirmis.

Yok cok zor bir sey heralde kafasinin penalti kararindan sonra oldugunu anlamak.

Kornerde formasindan cekilen ilk oyuncu olduguna inanmak daha mantikli ve komik degil evet.

Birisi de desin gecen yilin x. macinda oldu veya hic formadan cekilme olayi olmaz kornerlerde ondan verilmiyo, o zaman buraya 1 kisi bisi yaziyo mu gorun neyse cok agladim yeter.

http://inciswf.com/1285125877.swf
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

Eralpb said:

aquila said:

http://inciswf.com/1285125877.swf

Kafalar açılmış yine baya, Rıdvan'a da yollayın 2 kamyonet.
Sosyal ağlarda paylaş

amma kacırdı Fener yaw. bu arada webo bildigin yılan gibi akıyor ulan sdf :D

formadan cekilme ne zamandan beri penaltı degil, oldboyzlara akıl fikir.

galarasyon işbaşındaydı verilmeyen penaltı filan, bir tokatta eyyamcı hakem ve galarasyona geldi dsfsdfsdf.

50nc ile selpak yollamak lazım bazılarına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...