Akito Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi müslümanlarda gram mntık yok kuranda kuranın değişmediğinin yazması çok saçma bi şey değil mi ? edit: değiştirmedim gibi.
pnoise Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 var mı programı baştan sona izleyebileceğimiz yer. kaçırdık.
Marty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Akito said: abi müslümanlarda gram mntık yok kuranda kuranın değişmediğinin yazması çok saçma bi şey değil mi ? edit: değiştirmedim gibi. sadece o mu sacma?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Cipetpet said: yalnız,edip yüksel,ciddi anlamda troll bir adam.islam terminolojisi içinde hadisleri inkar ediyor toptan:S Kuranı da inkar etmiyor,yani biri birinden bağımsız düşünülmez islam düşüncesinde,hadisleri reddediyorsan,kuranı nasıl kabul ediyorsun,buda agnostizme benziyor resmenD: hadislerin çoğunun yalan olmadığını nerden biliyorsun
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 oha ben bunu nette bulsam izlerim kaçırmışım
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 İzleyemeyenler için linki paylaşıyorum. Sonraki 1 dakikayı otomatik olarak yükleyerek izletiyor. http://tvarsivi.com/player.php?e=88799
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 cevizkabuğunda tartışılan dinden nolacak ya. camiye gitmeyek ayakkapları çalarlar seviyesinden öteye gitmiyodur
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 fede said: cevizkabuğunda tartışılan dinden nolacak ya. camiye gitmeyek ayakkapları çalarlar seviyesinden öteye gitmiyodur AHAHAHAHA yok lan fede,tartışma iyi ama çok yüzeysel gitti,amerikadan gelen hadis inkarcısı adı neydi:S unuttum.. adam sayınlara,efendilere v.s takıntılı durumda yarısı öyle geçti programın işte,programın sonunda da adnan oktar gibi düşündüm lan,bu adamlar bu dine inanmadığı halde neden bu dini tartışmaya açıyor?:S
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 inanmadığı halde tartışmaya açmak değil o, tartışmaya açtığı için inanmamak.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Akito said: abi müslümanlarda gram mntık yok kuranda kuranın değişmediğinin yazması çok saçma bi şey değil mi ? edit: değiştirmedim gibi. Baştan sağlama almışlar olm işte, tevrat-incil değişti çok versiyonu çıktı ama bizimkisi orcinalden basım kuşe kağada diyiler.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ne oldu, gücüne mi gitti?
kolektifinsan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 calimero said: din ve felsefe, 2-3 saatte... kkthnxbye derinlemesine tartışamazlar zaten, fikirler, ideolojiler çürük olunca olabildiğince yüzeysel takılmak gerekiyor
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hadi biz de tartışalım http://lolzombie.com/wp-content/uploads/2012/09/A2DvVWFCIAEV5qs-500x332.jpeg
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kolektifinsan said: calimero said: din ve felsefe, 2-3 saatte... kkthnxbye derinlemesine tartışamazlar zaten, fikirler, ideolojiler çürük olunca olabildiğince yüzeysel takılmak gerekiyor ne yapacaklar, günlerce mi tartışıyorsun sen?
Öne çıkan mesajlar