Akito Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi müslümanlarda gram mntık yok kuranda kuranın değişmediğinin yazması çok saçma bi şey değil mi ? edit: değiştirmedim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 var mı programı baştan sona izleyebileceğimiz yer. kaçırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Akito said: abi müslümanlarda gram mntık yok kuranda kuranın değişmediğinin yazması çok saçma bi şey değil mi ? edit: değiştirmedim gibi. sadece o mu sacma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Cipetpet said: yalnız,edip yüksel,ciddi anlamda troll bir adam.islam terminolojisi içinde hadisleri inkar ediyor toptan:S Kuranı da inkar etmiyor,yani biri birinden bağımsız düşünülmez islam düşüncesinde,hadisleri reddediyorsan,kuranı nasıl kabul ediyorsun,buda agnostizme benziyor resmenD: hadislerin çoğunun yalan olmadığını nerden biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 oha ben bunu nette bulsam izlerim kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 İzleyemeyenler için linki paylaşıyorum. Sonraki 1 dakikayı otomatik olarak yükleyerek izletiyor. http://tvarsivi.com/player.php?e=88799 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 cevizkabuğunda tartışılan dinden nolacak ya. camiye gitmeyek ayakkapları çalarlar seviyesinden öteye gitmiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 fede said: cevizkabuğunda tartışılan dinden nolacak ya. camiye gitmeyek ayakkapları çalarlar seviyesinden öteye gitmiyodur AHAHAHAHA yok lan fede,tartışma iyi ama çok yüzeysel gitti,amerikadan gelen hadis inkarcısı adı neydi:S unuttum.. adam sayınlara,efendilere v.s takıntılı durumda yarısı öyle geçti programın işte,programın sonunda da adnan oktar gibi düşündüm lan,bu adamlar bu dine inanmadığı halde neden bu dini tartışmaya açıyor?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 inanmadığı halde tartışmaya açmak değil o, tartışmaya açtığı için inanmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Akito said: abi müslümanlarda gram mntık yok kuranda kuranın değişmediğinin yazması çok saçma bi şey değil mi ? edit: değiştirmedim gibi. Baştan sağlama almışlar olm işte, tevrat-incil değişti çok versiyonu çıktı ama bizimkisi orcinalden basım kuşe kağada diyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 lolz hala cevizkabuğu mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ne oldu, gücüne mi gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 calimero said: din ve felsefe, 2-3 saatte... kkthnxbye derinlemesine tartışamazlar zaten, fikirler, ideolojiler çürük olunca olabildiğince yüzeysel takılmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hadi biz de tartışalım http://lolzombie.com/wp-content/uploads/2012/09/A2DvVWFCIAEV5qs-500x332.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kolektifinsan said: calimero said: din ve felsefe, 2-3 saatte... kkthnxbye derinlemesine tartışamazlar zaten, fikirler, ideolojiler çürük olunca olabildiğince yüzeysel takılmak gerekiyor ne yapacaklar, günlerce mi tartışıyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar