Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 git proje falan ciz pis köle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 hem gıcık oluyorum hem de seviyorum seni fistan. sataşasım geliyor kusuruma bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 aşklar nefretle başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Akito said: cempostacıya asil denmiş. tarlasını satıp şehire göçen adam kıvamında asdf. Şu forumda, insanları pohpohlayıp prim yapma anlayışına bi türlü ısınamadım zaten. Git yağını çek banane tamam da, bana niye hakaret ediyorsun ki ? Benim yazdıklarım hakkında yorumlarını yaparsın ama hakaret edemezsin moriarty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 adam age of köylüsü çıktı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yildirimokur said: Akito said: cempostacıya asil denmiş. tarlasını satıp şehire göçen adam kıvamında asdf. Şu forumda, insanları pohpohlayıp prim yapma anlayışına bi türlü ısınamadım zaten. Git yağını çek banane tamam da, bana niye hakaret ediyorsun ki ? Benim yazdıklarım hakkında yorumlarını yaparsın ama hakaret edemezsin moriarty.hacim onlardan cok var ahahaha ali ahaha berk mahahaha selin tarzi takiliyolar alışılcak bisey degil salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ahahaha özcan ahahaha özcan yaaa ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bende gemi yapayım diyorum bi tane titanikçilik oynarız arklarla hem belki karı düşer :S kaç ton demir lazım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 demirden yaparsan batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kardeş matları yollim bana da yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 betondan yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Abi Suark nerede? "Bir takim kurup lamborghini yaparsin niye satin alasin ki?" Mantigindaydi o. Ev yapmak 3 saatini almaz sanirim. Yapsin arkadasa bir ev. Hem kucuk bir komun oluruz belki. Banka para fln ugrasmayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Hadi patcik gecekondu timi kuralim 80ler 90lar havasi yakalariz, retrocu hatun kaldiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Vingthor said: ahahaha özcan ahahaha özcan yaaa ahaha kaptı beleş birayı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Myshkin said: yapıyormuş ben neden yapamayım düşündüm ve bu işe karar verdim. sizce becerebilir miyim. bana bu konuda yardımcı şu pası almeida bile gol yapardı harcamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 nah yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kaç tahta kaç taş lazım hacı ona göre toplasın peasantlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 temel kazmadan ev yaparsan,anadol da meyve sebze satan gecekondu esnafının tekerlek titreşimleriyle,ev başına yıkılır ama kurtulursun,çünkü büyük ihtimal,betondan da çalacağın için beton kumlaşacak ve kafana kum&kavak beşonu düşerek en fazla kafa yarılmasıyla kurtulabileceksin,tabii 9 şiddetinde ki deprem içinde geçerli bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Myshkin said: yapıyormuş ben neden yapamayım düşündüm ve bu işe karar verdim. sizce becerebilir miyim. bana bu konuda yardımcı bu asist gol olmamış ya ne diyeyim size forum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ben de şunu yapacağım önümüzdeki 10 sene içerisinde http://www.uproxx.com/gammasquad/2012/12/hobbit-house-in-pennsylvania/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yildirimokur said: Akito said: cempostacıya asil denmiş. tarlasını satıp şehire göçen adam kıvamında asdf. Şu forumda, insanları pohpohlayıp prim yapma anlayışına bi türlü ısınamadım zaten. Git yağını çek banane tamam da, bana niye hakaret ediyorsun ki ? Benim yazdıklarım hakkında yorumlarını yaparsın ama hakaret edemezsin moriarty. yahu her topicte birilerine yağcı cart curt diyosun sonra sana laf edilince ağlıyosun ahaha amacım bunu göstermekti aslında boş geçmedin saol rahatsız olduysan bak şikayet butonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 rahatsız olduysan arkana yastık vereyim PUAHAUHUAHP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 5 kere daha güncelle de ben de bi şeyler yazıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 özelden attığın mesaja yazdığım cevap kesmeyince buraya mı geldin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Fistan said: ful ahsap yapicam ben 7 8 sene sonra beton 3. dunya ulkesi malzemesi Bir sürü kitap topladım ahşap ev yapımı ile ilgili. Zamanı gelince bilgi paylaşalım seninle. Aslında cesaret edebilsem log-house isterim ama hayalci olmamak lazım. Dışı ahşap arada izelasyon malzemesi iç yüzey suntalam en kolayı. aradaki boşluk da kablo boru v.b. için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar