Loki Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bu skıllın ıtemlerını bulamıyorum bu ıtemlerı bulmak ıcın baska bı skıll mı lazım (alchemy vs...) yaksa loottan mı cıkıyo cunku ıtemlerı bulamıyorum skıllım 1 ve nasıl kasılıcagını bılmıyorum . unknown dust dıe var vb. bı suru regant bılenler yardımcı olabılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 enchanting olması o skill?reagent vendorlar fln vardı sanırım iyi arastır vendorları kucuk yerlerde olmasa bile buyuk sehirlerde mutlaka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Büyülü eşyalardan disenchant skili ile gereken malzemeyi bulabilirsin. Veya bazı yerlerde satılıyor. Benim bildiğim Stormwind - Mage's Quarter tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Satılan yerler war reagentlerı oralardan alıcan[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yeşil mavi işine yaramayan nekadar magical item varsa disenchant et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 rod lari bs ler yapiyor enchanter lar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bu Enc ler tam olarak ne yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 item'ları güçlendiriyor, magical yapıyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Hım guzelmiş saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar