Drogba Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Eşimle 3 yıldır evliyiz ve 1 tane çocuğumuz var.Dün facebooka baktığımda eylülden bu yana eski sevgilisini 5-6 kere arattığını gördüm. (Eski sevgilisi olan erkekle 4 yıl çıkmışlar.Bunların hepsini evlenmeden bana anlatmıştı) Çok kararsız durumdayım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dım dıııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yetememişsin demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Neyin kararsızlığındasın, ben onu anlamadım. Sen eski sevgililerini aramadıysan bu acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 black mirror sezon 1, 3.bölümü seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fin said: yetememişsin demekki. bkz : trolleyeyim derken essegin bi yerine su kacirmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Çocuk kaç yaşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 nasıl insanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Drogba said: Eşimle 3 yıldır evliyiz ve 1 tane çocuğumuz var.Dün facebooka baktığımda eylülden bu yana eski sevgilisini 5-6 kere arattığını gördüm. (Eski sevgilisi olan erkekle 4 yıl çıkmışlar.Bunların hepsini evlenmeden bana anlatmıştı) Çok kararsız durumdayım!!! Aga kararsiz olacak bisey yok, aklina gelmistir aratmistir. Bu unutamamis geri donesi var demek diye algilamak baya sacma olur. Ayni zamanda bildigin hakarettir esine. Hani oyle illallah etmedigim birine denk gelsem facebook'ta gezerken ben de tiklar bakarim bi naapmis ne etmis diye. Ah ulan aydildik lanet olsun demek degil bu. Ha bir de bu kadar dert ettiysen sor esine zira esini es gecip direkt buraya dert yanman buyuk eseklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Harbiden ha, mesajlaşmış fln olsa tamam diyeceğim de. Bakmış yani. Eski bi tanıdık gözüyle, aklında hiç başka bişey gelmeden bakmadığını nerden bileceksin, hemen kötüye şeetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi facebook'ta kimi kaç kere aradigimizi tutuyo mu? nerden bakıyorum kendiminkine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fin said: yetememişsin demekki. su hakkaten cok cirkin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yakin zamanda kim banlandi. fake cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 insan denen yaratığın tek eşli olmadığını ve tek eşliliğin insan doğasına aykırı olduğunu milletçe çözdüğümüz zaman çok şeyler değişecek. Çok daha güzel bir dünyada yaşamaya başlayacağız. Olur öyle. Karınla yüzleş ve bir açıklama iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 "Eski sevgilini aramışsın , ne iş gız ?" sorusunu soramayacağın biriyle evli olduğun için üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
troglodyte Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Drogba said: Dün facebooka baktığımda eylülden bu yana eski sevgilisini 5-6 kere arattığını gördüm. şurdan sonrasını okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 nasil bakiyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Browser history ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bence facebook'un bi history'sinden bahsediliyor gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hadi bi cay demle de icelim ozman. Hasretim demleme caya. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 şimdi lmgtfy linki atınca sinirleniyorsunuz ama. facebook arama geçmişi yazınca çıkıyor direk. oradan bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar