Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski sevgiliyi aramak

Drogba

Öne çıkan mesajlar

Eşimle 3 yıldır evliyiz ve 1 tane çocuğumuz var.Dün facebooka baktığımda eylülden bu yana eski sevgilisini 5-6 kere arattığını gördüm. (Eski sevgilisi olan erkekle 4 yıl çıkmışlar.Bunların hepsini evlenmeden bana anlatmıştı)

Çok kararsız durumdayım!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Drogba said:

Eşimle 3 yıldır evliyiz ve 1 tane çocuğumuz var.Dün facebooka baktığımda eylülden bu yana eski sevgilisini 5-6 kere arattığını gördüm. (Eski sevgilisi olan erkekle 4 yıl çıkmışlar.Bunların hepsini evlenmeden bana anlatmıştı)

Çok kararsız durumdayım!!!

Aga kararsiz olacak bisey yok, aklina gelmistir aratmistir. Bu unutamamis geri donesi var demek diye algilamak baya sacma olur. Ayni zamanda bildigin hakarettir esine.

Hani oyle illallah etmedigim birine denk gelsem facebook'ta gezerken ben de tiklar bakarim bi naapmis ne etmis diye. Ah ulan aydildik lanet olsun demek degil bu.

Ha bir de bu kadar dert ettiysen sor esine zira esini es gecip direkt buraya dert yanman buyuk eseklik.
Sosyal ağlarda paylaş

insan denen yaratığın tek eşli olmadığını ve tek eşliliğin insan doğasına aykırı olduğunu milletçe çözdüğümüz zaman çok şeyler değişecek. Çok daha güzel bir dünyada yaşamaya başlayacağız.

Olur öyle. Karınla yüzleş ve bir açıklama iste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...