Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 espirisi kaçtı her seferinde "sesini açmayı unutmayın" diyince uyanıp kapatıyoruz olan başkalarına oluyor ya korkunç olsa falan neyse kulak şeyoluyor ya kulaklık kullanıyorum ne hakkı var birinin kulaklığımın ve kulağımın rot balansını kaçırmaya! atmayın şu saçma sapan gereksiz şeyleri! sticky olsun hatta bu..[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 :tup:[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 20 Kasım 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 20 Kasım 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 -flash with bö- ---return of the bö---[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 :tup:[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yep.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 :up:[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 doru walla hayir aramizda rahatisz olanlar olablir sonra istenmeyen tatsizliklar meydana gelmesin ztn tadi kacti bole seylerin[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Çok soyledım bu konuyu gerçektende Kalbi olan olur aşırı etkılenen olur vs. Olmayacak seyler degıl. Kotu sonucları var... Ha karpuz arakdasımız pek bı savunduydu bu sakaları, ayrı bi zevk bi haz alıyo herhalde bilinmez...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Evet ya hadi ne zaman böğürecek diye bekliyorus artık.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 :tup:[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 :tup:[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 fazla abartılmadığı sürece onlarsız da olmuyor bence :) geçen günki britneyli olanı kullanarak çok arkadaşımdan kurtuldum :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 arkadastan kurtulamk ne dmk??[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 :tup:[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 21 Kasım 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kesinlikle katılıorum... o kalbi olan meselesi fln bi yana (tehlikeli bi durum tabi..) gönderilen linkleri rahat rahat açamaz oldum, paranoyaklastım[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 en guzeli sesi kapayip acmak her flashi,pek etkili olmuyo ses olmayinca :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 :tup:[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 :down: bence haksiz be n cok seviom sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 tmm da bende yüzünü gördüğüm, ölüp ölmeyeceğini bildiğim arkadaşlarıma direk yapıyorum... (mütiş zevk alıyorum) bi de ortaya yapmak var kimde ne gibi rahatsızlıklar var hiç bilmiyorsun.adam pc başında ölse sallamayacaksınız yani...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yazsaniza izleyelim birlaç tane[signature][hline]Helcaraxe:Level 4 Fire/Kinetics Cont TRT 8:Level 7 Mar.Arts/Reg Scrapper Amidala:Level 30 Fire/Dev Blaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sacmalıyorsunuz hic izlemediginiz bir filmde aniden ekrana birseyler cikmiyormu cigliklar atilmiyormu is olsun diye yazıyorsunuz walla[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o "aniden ekrana bişeyler çıkan, çığlıklar atılan" filmler gerilim, korku filmleri oluyor. o tür filmlere bile korku filmi olduğunu bilerek gider insanlar. "aniden ekrana birşeyler çıkan, çığlıklar atılan" filmleri sevmeyenler de, o tür filmlere gitmezler.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Saeros, 21 Kasım 2004 21:46 tarihinde demiş ki: o "aniden ekrana bişeyler çıkan, çığlıklar atılan" filmler gerilim, korku filmleri oluyor. o tür filmlere bile korku filmi olduğunu bilerek gider insanlar. "aniden ekrana birşeyler çıkan, çığlıklar atılan" filmleri sevmeyenler de, o tür filmlere gitmezler. örnekleri cogalta bilirim yanından gecen araba kornası bile yeri geliyor insanin aklını basından alıyor, bence abartıyorsunuz, acmazsınız paylasılan linkleri olur biter.[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 pokemon sende mantık 0 ha hiç link açma diyor adam ya ya harbiden pokemonmuşsun lan sen[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar