Dynun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 haluk bilginer ile sezen aksuyu gördüm. bi etkinlik için biyere gitmişler, akşam üzeri geç saat yürüyüşe çıkıyolar. haluk bilginer ağaç kovuğunda yumurta buluyor. yanlışlıkla düşürüyor. bunu gören, sokaktaki evsiz adam naptın sen , kuşlara yem al bari, yazık hayvanlara diye bacağına yapışıyor. sezen aksu ile haluk bilginer adamı çekiştirirken sezen aksunun yüksek topukları adamın kafasına zman diye çarpınca adama bir de yer çarpıyor adam ölüyor. sezen aksu baka kalıyor. dizleri üzerine çöküyor. ağlıyor oracıkta. göz yaşları adamın göl olmuş kanına karışıyor. sonra bi an duruyor. haluk'a bakıp, bundan çok iyi şarkı olur diyor.
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dolanıyorum eye of kilrogg gibi
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ahaha eye of kilrogg. Ben de oyle goruyorum ruyalarimi.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 o şekilde rüya görebilmek bir yetenek üstüne düşün geliştirin
Öne çıkan mesajlar