Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 demin müşterinin teki getirdi bir güzel bir güzel öle böle değil 2 . tura gittim bir tane daha aldım dağıtan abla fırının içine sakladı gördüm gidip sinsi sinsi yesemmi hepsini diye düşünüyorum biri beni durdursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hepsini yeme ama 1 tane daha al gözün kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 nasıl yerlerde çalışıyorsunuz bize ancak dilekçe geliyor.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 baklava geliyor normalde günde 1 kez garanti de cikolata az gelir bide baa iyiymiş bu kendimi kaybettim şirketin en alt katında güllüoğlu var her gelen uğrayıp bişiler alıyor mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 arap müşteri bize hurma getirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Markasini ogren. Sonra istedogon kadar al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Wolas said: baklava geliyor normalde günde 1 kez garanti de cikolata az gelir bide baa iyiymiş bu kendimi kaybettim şirketin en alt katında güllüoğlu var her gelen uğrayıp bişiler alıyor mutlaka ne iş senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 similasyon animasyon modelleme. sayısal grafik uzmanı diye geçiyor sıfatım :D da öle diince pixelmi sayıyonuz gardaş diye tepki geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 müşteriler, enerjik olun çabuk bitirin işleri diye dayıyorlar endorfini galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://4.bp.blogspot.com/_SG645uG9Rs0/TNNq6KsJ2pI/AAAAAAAAABs/LPo_Y2qh_xM/s400/baz%C4%B1-k%C4%B1zlar-%C3%A7ok-g%C3%BCzel_68468.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yaş kaç halen çikolataylamı kandırıyolar sizin ofistekileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kaç kilosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kilo sıkıntım yok yiyecem birazn hepisi nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bize de ver. merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 tmam before after foto koyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 caps at lan canımız çekti bari resmine bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Nutella getirseler bana yeter aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Wolas said: kilo sıkıntım yok yiyecem birazn hepisi nihahaha Neyse ki eczaneye uğramam lazım gidip bi kamyon çikolata alayım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 şu topiği görüp de dolabı açınca ülker sütlü çikolata ile göz göze gelmek ah anne ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 her genç bir gün çikolata krizine girecek ! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kriz ney ya karı mısınız diyesim geldi. Can istemesi bu kriz falan değil maksat bi yerimiz şişmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Erkeklerin çikolata krizine girmesi nedir yae ehehhhfegase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Claiborne said: şu topiği görüp de dolabı açınca ülker sütlü çikolata ile göz göze gelmek ah anne ah dolapta çikolata :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hepsini birden midende saklama sende gold, birazını koy kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 aklıma geldi nedense abi geçenlerde kuzenimin 1,5 yaşında ki kızına çikolata verdim yok böyle bişi hayatında ilk defa çikolata yedi. bildiğin havayi fişek patladı gözlerinde.vucudunun verdiği reaksiyonlar aşırı oldu.zati sevimli herşeye gülen mutlu bi bebek,kafa yaptı çikolata yeminlen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar