Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

about a boy


Dralnu

Öne çıkan mesajlar

bugun kiralamak icin dvd secerken ilk kez gordum bu filmin adini. bundan once de love actually i kiralamistim ve saniyorum hugh grant i ilk kez izlemistim (en azindan uzun zaman icinde, biliyorum, ayip). neyse hugh grant i gordum aldim filmi. eve geldikten sonra baktim imdb ye falan. demin izledim iste ..

baya hos film, hugh grant baya iyi; karakterler hos, londra super :P

tavsiye edilir siddetle.

btw, turu komedi, yili 2002 vs.

bu da imdb sayfasi.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de digiturk'te izledim geçen hafta, keyifli bir film. çocuk hafif sinir ama izlenir yine de. çocuğu duymamak için u2'dan zoo station'ı köklemesi hoşuma gitti.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...