eski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 1 hafta arayla halam,çalışanım,yengem vefat etti. cenaze işleri bakıyor direk eceliyle ölmüşse. bende ölsem kurtulsam lan demeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 eski said: 1 hafta arayla halam,çalışanım,yengem vefat etti. cenaze işleri bakıyor direk eceliyle ölmüşse. bende ölsem kurtulsam lan demeye başladım Başın saolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Saol.bi kere daha anladık işte herseyin nasılda cabuk yittiğini.ne kadar anlamsız olduğunu ölüm varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Birbirinizi kırmayın işte, dünya fani, 3 günlük dünya vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yakmak bence en mantıklı seçenek ya, hem yer istafı olmuyor. hem çürüme gibi bir olay yok. ne bileyim tabutuydu kefeniydi yok. ne akla hizmet insanları gömüyorlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 dini açıdan bakılıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi yakilmasi daha mantikli olmuyor mu hani ruh ozgur kalma mantigi gecmis olsun buarada benim ailedede yaslilardan bi dedem kaldi gerisi oldu gitti abi bide bisey sorucam mesela ilk anneannem olunce baya bi uzulmustum de artik 4-5 olunca alismaya basladim en son babaannem oldu bi bok hissetmedim lan normal mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 incdarkness said: abi yakilmasi daha mantikli olmuyor mu hani ruh ozgur kalma mantigi Şaman kökenlerine bu kadar bağlı olmanı takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 tesekkur ederim atalarimin yolundan devam ediyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar