aramil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 merhaba patidaşlar, Ankara'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na geçeceğim lakin çiçek yaptırmak istiyorum dolayısıyla erken çıkacağım otoyoldan fakat nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda bir fikrim yok? Navigasyon, Bilen Göz vb. uygulamalar mevcut mobil cihazımda ama yine de bir bilene sormak gerek, sorarken de iki kelam etmek daha keyifli geliyor şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 havalimanindan sonra istikameti soyle once ona gore soyleyelim cicek yaptirabilecegin yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sonra olmaz ki, çiçekle karşılamaya gideyim diye bunca şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hee ben yanlis anlamisim pardon ucakla gelip sonra otoyoldan baska yere gideceksin anladim ya aslinda tem taraflarinda nereye girebilirsin cicek icin bilmiyorum ama e5e girdikten sonra zaten bi nevi sehir icine giriyosun. sagda solda tezgahlar cok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ankarada yaptırsam 4 saat dayanır mı arabada çiçek acep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 en sagliklisi. 1gun dayaniyor onlar. uzerine bi sprey sikiyolar canli gozuksun vs diye hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 4 saatte hiçbirşey olmaz ,yaz da değil sıcak sorunu yok ,ha burdan alacağım diyorsan Floryanın içine girersin ,orda yaptırırsın ,1-2 kişiye sorsan yeter yani ,daha önce geldin mi bilmiyorum ama gelmediğini varsayarsak havalimanı diyince dağın başı gelmesin aklına ,istanbul baya büyük şehir ,hatta atatürk havalimanı şehrin göbeğinde nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sürekli gidip geliyorum da otomobille ilk kez gideceğim biraz planlı olsun diyordum da ankarada yaptırıp geçerim artık uğraşmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 yanlış hatırlamıyorsam Atatürk'ün iç hatlar çıkışında havaalanının içinde çicek satan bir reyon vardı. bana güvenme ama gözümün ucuyla sanki öyle bir şey gördüm diye hatırlıyorum. çıkarken tam solunda kalıyor (sadece yolcuların olduğu bölümden çıkarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar