axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Na böyle cızzzz ediyor http://farm8.staticflickr.com/7003/6764307433_f38a059d75_z.jpg ZAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 uzun dönem tunceli 4. komando birliğinde askerliğini yapmış birisi olarak şunu söyleyebilirim. konuyla alakasız gelebilir. rütbesi olan ama karakteri bozuk insanlardan korkacaksın askerde. istifa edenlerin çoğunluğu da bunlara dahil. -10 derecede binanın dışından çay isteyip 2 dakika beni bekletip, ondan sonra çayını yudumladıktan sonra "bu çay niye soğuk" diye kaval kemiğime asker botuyla tekme atan rütbeliler de var bu devirde. seni -10 derecede 6 saat hareket etmeden duracaksın diye bekletenler de. bu karaktersizler istifa ettiyse defolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 @cipet...mevzuya farklı gözlerle bakıyoruz. bu kadar rütbelinin istifa etme nedeni hükümetin askeri düşürdüğü durumdur. ayıp varsa hükümetin ayıbıdır, cemaatin ayıbıdır, ağlakzadenin ayıbıdır...daha fazla yazmayacağım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 her yaş sonrası 50 subay 100 subay osuruktan sebeplerle atılırken millet neredeydi merak ediyorum. ama bi dakka onlar hakediyordu di mi? bana ne ki kaç kişi istifa etmiş? istifa eden kendi kararıyla eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Sufi said: her yaş sonrası 50 subay 100 subay osuruktan sebeplerle atılırken irticai faaliyet TSK mensubu subay-astsubay profiline uygun olmayan yaşam tarzı askerlik ahlakına aykırı davranış bunlar senin için osuruktan sebepler olabilir ama benim için gayet mantıklı sebepler. ben yedeksubayken subay ve astsubayların karıştığı bir olay ortaya çıkarmıştı Arena. MUZCU HOCA lakaplı bir moruk vardı. Cemaati var herifin, Ankara yakınlarında bir yerde de düzeni kurmuş. Her yaştan müritleri belirli gün ve saatlerde sıraya giriyor,bunun odasına giriyor, MUZ YİYOR ve her ne sıkıntıları varsa o sıkıntılarından kurtuluyorlardı. İşte o kuyruğa girenler arasında teğmen ve astsubay tiplerin de olduğu ve daha da kötüsü cemaatte astsubayın teğmenin üzerinde bir yere sahip olduğu ortaya çıkmıştı. MUZ YEMEK de cabası. Şimdi bu adamların YAŞ'ta atılması da acaba osuruktan sebep mi diye sormak geliyor içimden sana ama sanırım sormama gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bende edecem az kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 >:D< kötü generaller istifa ediyor yaşasın milletimiz içim fıss etti >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 KuddusiMavra said: ben yedeksubayken subay ve astsubayların karıştığı bir olay ortaya çıkarmıştı Arena. MUZCU HOCA lakaplı bir moruk vardı. Cemaati var herifin, Ankara yakınlarında bir yerde de düzeni kurmuş. Her yaştan müritleri belirli gün ve saatlerde sıraya giriyor,bunun odasına giriyor, MUZ YİYOR ve her ne sıkıntıları varsa o sıkıntılarından kurtuluyorlardı. ahahaha hatırlıyorum bunu ama çetin abi sen de biliyorsun ki soros uşağı siyonist uğur dündarın haberlerine itibar edilmez. en düzgün kaynak NAMAZ gazetesi oradan takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 enteresan bir yaklaşım gold kardeşim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 okulu mokulu bırakıp hoca olma işine mi girsem ya, tam vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 işte mesele burada. sen onların hakettiğini düşünüyorsun. bugün de birileri bugünkü mağdurların hakettiğini düşünüyor. senin bugünkülerden daha haklı olduğunu niye düşüneyim ki? mesela bugün özel yaşamın gizliliği diye bas bas bağıranlar o bahsettiğimiz günlerin assolistlerinden müslüm gündüz'ün yatak odasına baskın yapılıp kameralar önünde peştemealinden çekiştirilirken neredelerdi? o gün susanlar bugün bağırınca itibar edesim gelmiyor açıkçası. ve çetintai, sen çıkıp da onlar haketmişti ama deyince sana da itibar edesim gelmiyor. aynı kafanın laciverti benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi şu muzcu olayını hatırlıyorum ya uğur dündarın; gizli kamerayla elemanın tekini sokuyorlar işte,eleman hocanın yanına gelip handjop yapmıştı kısa süreliğine.sonra hoca "tamam tamam oruç olmasam sana sorardım" dedi.dumur olmuştum orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 adam muzu marketten alcağına ağaca çıkıp dalından yiyorsa atsınlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar