Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 iş yerinde büyük yapılmaz lan zaten. Evden başka yerde yapmıyorum çok çok dayanılmaz olmadıkça.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 iş yerinde ben genelde kim sıçmış anlıyorum yürüyüşlerden
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya temizlik konusunda sıkıntı yok. teyzemiz sağolsun senelerdir kendi evi gibi bakıyor.
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Llama said: iş yerinde ben genelde kim sıçmış anlıyorum yürüyüşlerden Bu nasıl bir beceridir?
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 zorlanmış karın kasları sıçma işleminden sonra kendini salar.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 fenn said: Llama said: iş yerinde ben genelde kim sıçmış anlıyorum yürüyüşlerden Bu nasıl bir beceridir? aga belli oluyor paltolon çok çekilmiş hafif popo arası ıslak kaldığından nemlenmiş paltalon sonra yürüyüşte bi bozukluk falan
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 HAcu hakkında şikayet var ofisteyken milletin poposuna bakma. Rahatsız oluyorlarmış.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 sen hani sırf hatunların olduğu yerde çalışıyordun? iş yerinde sıçan kız mı var lan of
chrome Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ege üniversitesinde kızlar çatır çatır sıçıyorlar affetmiyorlar.
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 oha kızlar sıçıyor mu ya? ulan şu gerçeği ilkokuldayken öğrenmiştim bütün hayallerim suya düştü o andan sonra... o tertemiz önlüklü, saçında parıldayan taçı, yanakları al al olan, bir bakışıyla canlar yakan kız git sen tuvalete sıç iyi mi? ne hayallerim vardı benim..
Livered Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 en iyisi eski roma üsulüne çevirmek tuvalet işini hem üşüme olmaz hem de sosyal çevre artar.
chrome Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 nordlydian said: oha kızlar sıçıyor mu ya? ulan şu gerçeği ilkokuldayken öğrenmiştim bütün hayallerim suya düştü o andan sonra... o tertemiz önlüklü, saçında parıldayan taçı, yanakları al al olan, bir bakışıyla canlar yakan kız git sen tuvalete sıç iyi mi? ne hayallerim vardı benim.. kızların sıçmıyor olması durumunda ne hayallerin vardı abi gerçekten çok merak ettim. yani sıçılan yer ile ilgili planların mı vardı da tüh yaa onlar da sıçıyormuş mu oldun?
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ne boktan bi espri malzemesidir ya kızların sıçma eylemi.
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 CHROME said: abi öyle narin yaratıklara konduramıyordum herhalde o kaba eylemi o yaşta. düşünsene cicili bicili giyinmişler kukeletalar falan sevimli bir gülümseme ve zorrrt , pırrrtt ve löpss... bu mudur yani? Asdf
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 la Llama said: fenn said: Llama said: iş yerinde ben genelde kim sıçmış anlıyorum yürüyüşlerden Bu nasıl bir beceridir? aga belli oluyor paltolon çok çekilmiş hafif popo arası ıslak kaldığından nemlenmiş paltalon sonra yürüyüşte bi bozukluk falan gizli gaymısın çalışmıyorsunda milletin oralarınımı inceliyorsun
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 llama 15 kız tek erkek olarak calısmıyo muydu?
Öne çıkan mesajlar