Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 webo'da çok etkisiz di bugun.. semih geliyor.. kuyt çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu nasıl bi sarı kart ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Genç Semih giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kendi sahamızda böyle b.ktan hemde 10 kişi kalmış takıma karşı tek kale halinde kapanıyoruz. Fener tarihi boyunca çok zor durumlarda kalmıştır ama böylesi eziklik pek olmamıştır. Kapana kapana korka korka kaybettiği onca maç varken bi insan evladı nasıl hatalarından ders çıkarmaz, bu kadar kafasızlık olabilir mi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 weboyu aldı.. o da olur. webo bugun baya etkisizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Genç Semih girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 plzen gibi takımları niye küçümsersiniz ki bence türk takımlarından pek bi farkları yok. bizim takımlar baya baya overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 İste biz ona Aykut effect diyoruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Pizende , Napoli'de çerez takımlar. Napoli'nin ismine aldırmayın hiç. Ama bizde Aykut varken her maç vs Barcelona şeklinde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Şaşırtmayan tercihler. Ciddi anlamda benim teknik direktörüm rakip yaldır yaldır gelirken 1-0 da öndeyken ve dakika 45'ken takımı geri çekmeyerek mallık yapıyor kabul ediyorum ama en azından cesaretini takdir edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Plzen feci yargılıyor. 2-0 maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 :D nerdeyse 2 de 2 sayılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BulletRide said: Aykuttan nasıl birşey bekliyorsunuz ben anlamadım ki? Takımınız öndeyse random bir ortasaha çıkıp Selçuk giriyor, o günkü forvetiniz kimse 73-74 gibi de Semih giriyor onun yerine 2dk rötar yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Abi bayadır bu kadar kötü bir takım seyretmemiştim. 3. Lig kalitesinde lan Bate. İlk defa top oynayanlar var aralarında galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kuyt ben yetemiyorum çıkar ulan beni diye bağırıyor resmen oyunuyla, ama ezberler bozulmuyor. Yazık lan Stoch'a filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 WoW da daily yapar gibi takim yonetiyor. Su anki durum ; Selcuku oyuna sok Salihi cikar Semihi oyuna sok forvetten birini cikar Caneri oyuna sok sol kanattan adam cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 gol yemeseydik bari son 10 dk. Karambole gol yersek duran toptan falan bi daha atamaz fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yazık abi yazık tabiki, aykut kocaman sen bu camiaya hakaretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Abi fener amma sıkıcı yaa, bjk olsa 3-0dan 3-3e dönüyordu şu anda maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 fenerbahçeli olsam kanser olurdum allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kesin yicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 lan bala g.te çaksa bi tane şunlarda elensek, bu futbolla zaten bi halt olacağı yok sonraki turda, hiç değilse aykuta tepki olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bate'nin gol atıcak hali mi var abi ? Bi bate daha koysan oraya anca atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yalnız 20 dakikadır falan kontrol BATE'de, 10 dakikadır da ceza sahasına feci dolduruyorlar, 3 veya 4. doldurmada karambole gelir gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar