Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(Eskişehir'de) Yılın ilk karı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kış bir türlü gelmiyor, acaba ne zaman gelecek. Ne zaman kar yağacak da okullar tatil olacak diye beklerken sonunda gün geldi ve bugün eskişehir'de yılın ilk karı yağdı.
Öğlen dershaneye gitmek için evden çıktığımda acayip yağmur yağıyodu. sonra ilk ders yağmur kara çevirdi. yerler ıslak olduğundan pek tutmadı yerlerde ama çatılarda şuan beyazdan başka renk görünemiyor. yaklaşık 5 saattir kar yağmaya devam ediyor burada.. umarım pazartesi günü okulları tatil yapmaya yetecek kadar yağmaya devam eder..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
Ankara'ya gelsin artık ya... Gerçi yarın için sağnak yağmur diyolar. Üniversitenin tatil olacağı yok (bizimki hayatta etmez) ama ben kar manzarasına bayılırım kar severim baya. Artık yağsın istiorum[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Dünyada benden daha komik düşen insan yoktur heralde, karlı havada düşmüşlüğüm de çok vardır ama yine de severim işte :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Benım arkadasım bı kere ufak cocuklar kardan adam yapmıslar ama ıcınde buyuk bı tas war boyle alt kısmında kardan adamı dagıtmak ıcın aşşa bır gecırmıstı bas parmagı kırılmıstı :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 20 Kasım 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
Benım arkadasım bı kere ufak cocuklar kardan adam yapmıslar ama ıcınde buyuk bı tas war boyle alt kısmında kardan adamı dagıtmak ıcın aşşa bır gecırmıstı bas parmagı kırılmıstı :P

heuhehehe harbiden traji komik mi derler öle olmuş :D[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Anti-Virus
Anti-Satan
Anti-SatanVirus
Mesaj tarihi:
yazık ama parmağı kırılmış gerçi bir yandanda haketmiş gibi :D

o soğukta ne acı çekmiştir kırılmadan ötürü off[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Anti-Virus
Anti-Satan
Anti-SatanVirus
Mesaj tarihi:
zaten son 2 senedir kar tatili olacağı zamanlarda önce okula yolluyolar sonra tatil yapıyolar.. vali bey'in uyanmasını bekliyoruz 1-2 ders[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
izmir zor be kardeş..

bu arada şaka maka kar hala durmadı.. hızı biraz azaldıysa da yağmaya devam ediyor..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
burda durdu kar :'( umarım kısa zaman içinde tekrar başlar ve yağmaya devam eder..[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
  • Yeni Oluştur...