Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ülkedeki kanunların, kimler tarafından (şahıs olarak), ne zaman hazırlandığı yada hangi ülkeden kim tarafından c/p yapıldığı, yapılış tarihi gibi bilgiler lazım. Bulabilir miyim, sivile serbest mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Serbest tabii, git bit kitapciya, kitap al. Buradan sor ya da, bilen soyler. Kimin cevirdigini ya da yazdigini bulman cok zor ama. Ancak arastirirsan kurul baskanlarini, uyelerini filan bulursun. Genelde tek bir yazan olmaz, bizim yeni Ticaret Kanunu'nu mesela binlerce kisi yazmistir. Babamin bile gonderdigi bir kac sey bu madde boyle duzeltilsin diye. Onemli de degil yani, dipnot bilgisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 öm olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 http://tr.wikipedia.org/wiki/Ernst_E._Hirsch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bundan önceki anayasalardan birinin hazırlandığı odada masabaşında çekilmiş çok şık bir fotoğrafı bile vardı. İnternette bulabilirsin, hatta ben de arıyorum şu an bulursam koyacağım. edit: Buldum, 1961 anayasasısıymış edit2: Sanırım hukuki olarak anayasa ve kanun farkını bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Anayasa>Kanun Kanun= Ceza Kanunu, Borçlar Kanunu, Medeni Kanunu etc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar