nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 3bucuk senedir kullandıgım cok güzel bi samsung laptop um var, dün şarj kablosu ayagıma takıldı tak diye dustu masadan,acınca windows acılıyor fakat ekranda sacma sapan renkler olusuyor, servise goturdum ne kadar fiyat bicerler sanırım ekran gitti sadece
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ekranın bağlantı noktasında fln temassızlık yada hasar varsa çok birşey istemezler , ancak ekran tamamen değişmesi gerekiyosa bi 300-500 kitlerler diye düşünüyorum serviste
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi ekranın dışında herhangi bir mekanik hasar yok, hatta cizilme bile yok, ama düşmenin yarattıgı etki ile dışına hasar gelmeden içine gelir mi orasını bilmiyorum, umarım patlamaz dedigin kadar
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi valla nazar degdirdim alete, 4. seneye giricez en ufak bi problem cıkarmadı ulan ne saglammıs deyip duruyodum, dun uyku sersemi kabloya ayagım takıldı dusurdum, neyse bakalım yazarım buraya gelismeleri
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 foto koysaydın keşke. bakıp bakıp içimiz acırdı.
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ekran + hdd değişimi diyecekler. 700 lira diyecekler. sende yaptırmıyorum lan diyip yeni laptop alacaksın. gibi.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 yazıcıda laptop tamir atölyeleri var, kullanılmış laptop ekranı bulabilirsen 100 liraya halledersin gibime geliyor. hdd desen o da para deil zaten. olmuşken ssd atarsın içine 200 liraya.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bakalım abartı bi fiyat cekerlerse verin yaptırmıyorum dicem, sabah 9 da verdim cihazı daha aramadılar, samsung.com.tr dan takip ediyorum
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 "nutella yerim" said: bakalım abartı bi fiyat cekerlerse verin yaptırmıyorum dicem, sabah 9 da verdim cihazı daha aramadılar, samsung.com.tr dan takip ediyorum aga normal monitöre bagladin mi.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bagladım goruntu gelmedi
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 "nutella yerim" said: bagladım goruntu gelmedi gitmiş o alet.
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aynısı benim arkadaşa oldu o da çok seviyordu laptopu. gittik verdik samsung bayisine evin orda vardı bir tane. adam anakartı değiştirdim falan dedi ve garantisi yoktu laptopun. ne kadara patlar bize falan dedik, adam ben garantisi varmış gibi işleme soktum para vermenize gerek yok dedi sfsdfsd baya bir süre sonra şarj kablosu giriş yerinde problem çıktı. yine aynı yere gittik bu sefer o arkadaş yoktu ve geçen seferki garantisi olmadan yaptırdıgı işlem büyük karışıklıklara neden oldu sdfsdf buda böyle bir anım.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 *flashback* GERİZEKALI ANGUT *flashback*
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 fıyat vermek ıcın aradılar, lcd panel kırılmıs dedı adam sonra benım sarj bıttı, sonra da donemedım mesaı ıcınde, kendım lcd panel bulup taksam ne kadara gelır acaba, 2.el nerden bulunurr
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 3 yıllık laptop yetkili servise gitmez abi, baştan hata yaptın, direk götür yazıcıogluna, bulsunlar 2. el bi samsung ekranı uygun paraya hallet.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 lcd paneli kırık, 300 lira istediler, yazıcıogluna gotursem daha ucuza kapatırmıyım acaba
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ikinci el bir lcdye vereceğin para 150 lira + işçilik diyecek 200. servisinde yaptır :)
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 aynen garanti sonrası laptop servise gitmez yazıcıoğlunun arkasında çıkmacılardan parça bulup taktırcaktın pazarlıkla nasl olsabozulcak bi garantin yok
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 şeye bak abi gittigidiyor.com dan yada sahibinden.com dan ekran var mıpiyasada varsa al kendin değiştir atla deve değil 3 5 vida söküyosun cpu seviyesine gelmiceksen ekran felan direk klavye altından bvidalarla sökülüp takılıyo
Öne çıkan mesajlar