chrome Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 henüz oluşmadı bu kavram ama ileride göreceksiniz oluşacak. misal paticik yeni bir forummuş ve kullanıcı çekmek istiyormuş. hop arayacak bu servisi. büşralar sudenazcan lar doluşacak forumlara, kalp pati resimleri uçuşacak, ayak kokan yer, lavanta kokmaya başlayacak. facebookta dileyen kişilerin resimlerin altına bu şirin kızlar yorumlar yapacak beğenecekler vs. in a relationshipler olacak. ortada somut bir dişi bile olmadan resim ve videolarla işi götürecekler anlayacağınız. chrome demişti dersiniz.
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 iyide o dediklerini ben tek başıma yarım saatte yapabiliyorum? hani anonim olduğu için herkes o bakıma. mesela nick kısmına istediğin şeyi yazabiliyorsun biliyor musun? gariptir bende hesap alırken öğrendim.
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 yoksa senin tarayıcın chrome ve sen nicki o mu sandın? bak bakayım bir firefox var mı burada :) im done for today.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Viral reklam bu işte patiyede geliyorlar ayda 1 2 kere
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 köylü ya,tanrı parçacığı buldu sanki.
Öne çıkan mesajlar