Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MoH: Pacific Assault [review and discussion thread]


elvyn

Öne çıkan mesajlar

Pc'ye cikan il MoH'dan sonra herkesin FPS ve savas oyunu anlayisi degisti. Heyecanli anlar ve gercekci savas deneyimiyle MoH: AA herkesin gonlunde taht kurdu. lakin oyun bir sure sonra kotu ek paketlerle berbat edilmeye baslandi. Ve sonunda yapimcilar yeni bir oyun gelistirmek icin ekran basina gectiler. iste sonuc.

Oyun pasifik savaşlarini konu aliyor. dogal olarak japonlarla savasiyoruz. hatta oyunun en baslarinda gayet gercekci ve sinematik bir sekilde pearl harbor i yasiyoruz.

Oyunda siradan askerleri kontrol ediyoruz. Evet, kontrol ettigimiz asker surekli degisiyor. Bir bolumde Pearl Harbor saldirisindan canini kurtarmaya calisan askeri oynarken bir diger bolumde japonyanin ormanlarina daliyoruz. ve oyun boyunca yanliz olmadigimizi oyun bize hissettiriyor. Ayrica boluk arkadaslarimiza 4 cesit emiri arrowlar yardimiyla verebiliyoruz. Bunlar sicak catismaya gir, ilerle, geri cekil ve toplan seklinde.

Oyunun bu mukemmel atmosferi grafiklerin guzelligiyle tadindan yenmez bir hal aliyor. amd 2400+ xp 1 gb ddr 333 ram ve 256 mb geforce fx 5600xt 128- bitlik ekran kartimla son anakart ve ekran karti suruculeri yukluyken 1024*768 resolution da ve texture ve model detail mediumdayken compressed textures i kapayip oynayabildim. ama alev ve ozel efet iceren sahnelerde pc hafif bir kasilma geciriyordu. yani oyunu iyi bir grafik kaitesiyle oynayabilmek icin bayagi yuksek bir sistem konfigurasyonunuzun olmasi gerekiyor. Ayrica grafik motorunun yuzdeki ayrintilari cizmedeki yetenegi gozlerimi yasartti.

Oyunun sesleri ve muzikleri tek kelimeyle mukemmel. oyunu yuklerken moh music player in yuklenmesine evet diyin. boylece oyunun tum tracklerini mp3 olarak elde etmis olacaksiniz. ama ben winamptan dinlerim ugrasamam flash arayuzlerle diyorsaniz icindeki sarkilari alip klasoru silebilirsiniz. oyunun sesleri ise atmosferi yansitacak sekilde. her asker tek tek seslendirilmis. Olurken ki animasyon da cok basarili. her sey yavasliyor, sadece mouse la bakis acinizi degisitirebiliyorsunuz, yere dusuyorsunuz, yasadiginiz olaylarin sesleri kualklarinizida, her sey karariyor...

MoH: PA sizi pasifik savaslarina guzel bir yolculuga cikaracak. Savas oyunlarindan biktim artik diyorsaniz bile alin, oynayin.

Not: 88/100[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...
BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çıktımı yani
Türkiye'de bulabilirmiyim yane ?[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...


[Bu mesaj kermit_frog tarafından 21 Kasım 2004 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ek paket felan degil tamamen ayri bir oyun. evet oyun cikti. ben persembe gunu almistim. ama aldigim yerde dvd versiyonu vardi sadece, cd versiyonu bulabilir misiniz bilemem. besiktas ghosttan aldim.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...
BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DVD versiyonu var bende 1 hadtadır oynuyorum. Gerçekten çok güzel yapmışlar ama hikaye olarak japonya tarafları beni çok fazla sarmadığı için Allied Assault'taki zevki alamadım ben. Fakat güzel oyun tabi, kendini oynatıyor. Grafikler çok güzel, sesler harika. Yani teknik olarak çok başarılı. Oynanabilirlikte çok iyi. Müzikler ise muhteşem resmen. Son derece başarılı.

Hele hele DVD'de bulunan özel seçenekler muhteşem resmen. 2. dünya savaşı belgeselleri çok güzel olmuş, sizi havaya sokuyor. Ayrıca Zaman Çizelgesi ile hangi tarihte hangi olaylar olmuş ayrıntılı öğrenebiliyorsunuz. Mesela Pearl Harbor saldırısının nasıl gerçekleştiği, hangi gemilerin limanda nerede oladukları, hepsinin orjinal resimleri falan var.

Sonuçta oyun belgesel gibi resmen. Herkesin alıp oynaması gerek diye düşünüyorum.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...