avp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Cem Yylmaz'yn G.O.R.A Filminden replikler: Apollo 31 napyyorsunuz orada bu duman da ne? Mangal yakyyoz güzel karde?im... Hapla olmaz ki bu beslenme i?i..bilememi?siniz siz... Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var,derhal söndürün... Delikanly adama bi?ey olmaz... Houston bi problemimiz var? O zaman hep beraber tekrar edin: "E?hedüen laa ilahe.." Turkship IA22BC23 motorlary kapattynyz bi sorun mu var? Yok be Hostoncu?um... Jüpiter çekiyo zaten bo?a aldym, fazla yakmasyn alet... alo Hustin benzin bitti napcam? -Naptyn lan o kadar benzini, içtin mi? -Yook be.. Yörüngeye inerken bi ufoyla yary?tym. Ama var yaa sana ne diyim, ne hyzdy beee... -Deme! -Houston Challenger Houston... Ruslarla kenetlenmemize olanak yok -Neden Challenger? -Hanym kyzyyor:"Burada kenetlendi?in yetmiyor mu Ruslarla bi de orda kenetlencen" diyo... -Huztin!!! Huztin diyom Aloooo!!! -Ne var, ne oldu? -Haydar abiyi dövüyorlar, yeti?in... -Hustin... Mars'ta hayat yok abi... 9 dedin mi yatyyo herifler... Canymyz sykyldy...Dönüyoruz biz yaa... -Hustin... Alien filminin sonunda ne oluyordu? Benim aldy?ym VCD'nin ikincisi bozuk çykmy?ty da izleyemedim... -Nerden aklyna geldi ?imdi? -Kazym abinin kafasyna bi?iy yap?ty da çykaramyyoz bi türlü. -Hasss.... -Houston ilkyardym çantasy nerdeydi ya? -Yine ne b.k yediniz lan? -Ya geçenlerde U?ak'ta ta?a tuttu?umuz uzaylylarla > >> > > >>kar?yla?tyk da Tanydy bizi ib..ler. Kyrdylar Cemal abinin > >>faunusunu. > >> > > >>-Hustin... > >> > > >>-Efendim > >> > > >>-Vali Bey'e söyleyin yaryn okullary tatil etsin. Kar geliyo, > >> > > >>ben gördüm... > >> > > >> > >> > > >> > >> > > >> -Alooo Hüstin.. > >> > > >> -Dinlemedeyiz, devam et... > >> > > >>-Abi salak Ahmet, meki?in anahtaryny içerde unutup çykmy? ay > >> > > >>yürüyü?üne... > >> > > >> -Eeee? > >> > > >> -Kaldyk abi burada. Camy kyrdym ben, telsize uzanabilmek > >> > > >>için. > >> > > >>Yani artyk, içeri girsek de de?i?miyor olay. Sonradan aklyma geldi > >> > > >>cam > >> > > >>kyrylynca...?ey ölücee... > >> > > >>(Hüstin görevlisi ofisteki basyn sözcüsüne) > >> > > >>-"Gecen ay uzaya gönderilen iki astonotumuz elim bi kaza > >> > > >>sonucu ya?amlaryny yitirmi?lerdir" > >> > > >>Aynen bu metni yayynlyyosun... Hadi gözüm... > >> > > >> > >> > > >> > >> > > >>-Houston? > >> > > >>-Noldu Apollo... Apollo noldu? > >> > > >>-Aya inemiyoruz? > >> > > >>-Neden, modül mü bozuldu? > >> > > >>-Yok, Kültür bakanly?y sit alany ilan etmi?, bilet almamyz > >> > > >> lazymmy?... > >> > > >>-Hass...tir o zaman...[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut.
Mix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 cok guzel ve komik ama daha once 10larca kez yazıldı ve bunlar gora filminden onceydi[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 G.O.R.A.'ya ait değil bunlar. Ya neden böyle şeyleri birilerine yamayıp forward'lıyorlar anlamıyorum.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
streamin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 dogada 4 elemant vardir diorım ve 4 .elementin ne oldgunu ogrenmek icin fragmani cekmeye davet ediyorum :D[signature][hline][email protected]
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 spoiler bunların hepsi.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
avp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 eed bende hatirliyom bunlari =) ama ne bilim gora replikleri die mail gelimce yazim dedim burayada :p[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut.
Mix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: lord_elvyn, 20 Ekim 2004 17:28 tarihinde demiş ki: spoiler bunların hepsi. degil cunku gora filminin repligi degil[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 hem gora diil hemde 3 kere açıldı bu[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ekşisözlükten bunlar. (bkz:turk astronot houston replikleri) [Bu mesaj tunca tarafından 20 Ekim 2004 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 lol adam yazmis hemen saldiriya geciliyor anlamiyorum yaa pehhh[signature][hline]inanilmaz olana inan....
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: -Mix-, 20 Ekim 2004 17:32 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 20 Ekim 2004 17:28 tarihinde demiş ki: spoiler bunların hepsi. degil cunku gora filminin repligi degil o kadarını sorgulamıyorum. oyle olmasa bile oyle oldugunu dusunerek koymus.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ekşi sözlükte Türk Astronot Houston Replikleri olarak belki de en uzun konulardan biri bu. GORA'yla alakası yok, sivrizekalı bir arkadaş milleti keklemek için böle yazmış netten yaymış, insanlar da kanıyorlar hala...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ilk kez gördüm ve koptum :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bu replikler çok unludur herkes yazar bi tane. afferim o arakçı arkadaşa.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 gorayla alakası yok[signature][hline]Artık o bir efsane...
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: -Mix-, 20 Ekim 2004 17:11 tarihinde demiş ki: cok guzel ve komik ama daha once 10larca kez yazıldı ve bunlar gora filminden onceydi bende bunları demek istemiştim :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 20 Ekim 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 doğada 4 element vardır. ateş sı toprak tahta tahta mı? evet! ne o ! zoruna mı gitti! :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bence komik.ha ordan ha burdan :)[signature][hline]..:: Respect ::..
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 -Yakarısssss bu gezegeni yakarısssssssss -abi ben seni daha sonra ariim müsait değilim de şu anda. -Nerdesin ulan şerefsiz nereye ışınlandın?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
yildizilg Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Abi bizi yiyomuşun gibi bi his var içimde...
Spector Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 - Hocam Badanayi Belese Getirmek icin deil demi ? (* el hareketi icin boyali fırcayi duvara surter ) -ne alakasi var lan bilegini calistir :D[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Spector Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Uzaydaki Gorevli Cem yılmazin Hapisanesine Gelir ; c.y- Bak senle giriste biraz tadsizlik oldu ama al su 100 dolari unutalim herseyi * gorevli parayi azina sokar vei cignemeye baslar * - Onunla 1 ay boyunca gecinen aileler var TEEERBIYESIZ . en guzellerden birisiydi[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bence element kısmı cok guzeldi :) ve şimdi 2. elementimizi koyuyoruz tahtaaa.
Spector Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 BU ARADA G.O.R.A NIN ANLAMI : Güzel Olmazsa Reyting Almaz . Mış[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Spector Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 o sahne zaten zuppo - Element Uydurmayin Gotunuzden Tahtaymiş - :D lol[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Öne çıkan mesajlar