xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bu aralar aklimda surekli. Inceleme firsati bulamiyorum teknoloji marketlerde bulunmadigindan dolayi. En kisa zamanda(kargo) elime gececek sekilde nereden alirim? Leica benzeri bir tarz ama bu video kamera tek elle tutulan eski sarmali kameralardan. Icinde usb si vs bulunan tarzlardan. Eger marka model bulursam paylasirim tabii. Olmadi yine retro olarak onerebilecegini video kameralar ? Leica demiyorum cunku fiyatlari yuksek ve direk fotograflama icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hipster gonna hiiiiiipst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 lomokinomu öyle şeyler var 300 liraya al onlardan +5 hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Istanbul da nerlerden buluruz acaba hemen elimde olabilmesi icin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 en yakin thrift shopta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 xwhiplashx said: Istanbul da nerlerden buluruz acaba hemen elimde olabilmesi icin. :) lomo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://cdn.cnet.com.au/story_media/339343367/minilomo_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 SNA1L said: xwhiplashx said: Istanbul da nerlerden buluruz acaba hemen elimde olabilmesi icin. :) lomo Hacim, anladigim kadariyla usb flash card vs yok. Rulo ve sarmali. Eh bir ruloya cekimi ust uste yapamayiz(?). Bir de sonra o videonun baskisini nasil aliciiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Selam, Bende şöyle bir şey var: Tabi bendeki çok daha temiz :P Böyle tip bir kamera mı diyorsun acaba? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 paramecium said: Selam, Bende şöyle bir şey var: Tabi bendeki çok daha temiz :P Böyle tip bir kamera mı diyorsun acaba? Saygılar. Dogrudur bu tipti gordugumde ama usb flash takmali vs idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hem retro hem usb fln zor :) vardır illakide ben bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Sen bu lomolari bilen bi kardesimize benziyorsun. Bu film rulolari peki nasil izlemeye ceviricez sonra ? Misal ben 144 kareyi cekimini yaptim sonra kodak express te falan okutturucam mi ? Nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yıkatıcan bir yerde, projetörüyle izleyeceksin bence sen hiç girme bu işe dediğin gibi dijital hipster işi bir şeyler bulabiliyorsan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Onu bulabileydim zaten hipster olma meraklisiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar