ikaya_219 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Elimde 2000 gr dan fazlası duran optimum whey 10 tablet alınmış aminomax 8000 300 gr dan fazla optimum bcaa 585 gr civarı optimum glutamin ve 290 gr falan creatin var optimum sporu düzenli yapamadığım için satmayı düşünüyorum eğer ilgilenirseniz hepsini 365 tl ye bırakabilirim İstanbul da oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bunların hepsini birleştirince tek bir ürün mü oluyor? değilse hangisi kaç gr ben hiç anlamadım inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Optimum whey 2 kg dan fazla duruyor 2270 gr normalde Gaspari Aminomax 8000 10 tablet kullanıldı Optimum Bcaa 324 gr full hali ben 10 15 gr arası kullandım Creatin 300 gr 5 10 gr arası kullandım Glutamin 600 gr onu da 10 15 gr arası kullandım Bunların hepsini almak isteyen olursa alayını satabilirim yani tek bir ürün olmuyor ya da tek ürünlerden oluşan tek bir tane çoklu ürün oluyor da diyebiliriz Bunun dışında bcaa+glutamin i 140 tl ayrı olarak da satabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ikaya_219 said: Optimum whey 2 kg dan fazla duruyor 2270 gr normalde Gaspari Aminomax 8000 10 tablet kullanıldı Optimum Bcaa 324 gr full hali ben 10 15 gr arası kullandım Creatin 300 gr 5 10 gr arası kullandım Glutamin 600 gr onu da 10 15 gr arası kullandım Bunların hepsini almak isteyen olursa alayını satabilirim yani tek bir ürün olmuyor ya da tek ürünlerden oluşan tek bir tane çoklu ürün oluyor da diyebiliriz Bunun dışında bcaa+glutamin i 140 tl ayrı olarak da satabilirm Yok mu supplement kullanan yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 vall ben benim biradere alıyorum böle şeyler ama bilemedim şimdi, forumun gediklilerinden böle madalyalı abiler bunlar iyi ürün sıkıntı olmaz derlerse ben alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 vaako51 said: vall ben benim biradere alıyorum böle şeyler ama bilemedim şimdi, forumun gediklilerinden böle madalyalı abiler bunlar iyi ürün sıkıntı olmaz derlerse ben alabilirim. Ürünleri google yaz tek tek optimum ve gaspari bu işin en büyüklerindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 optimum whey kullanıyorum ben. digerlerini bilmiyorum ama sıkca duydugum markalar. spor genel bolumunde supplement baslıgı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 1 paket süt satıyorum, 1 litre, sadece yarım bardak içilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Laorx said: 1 paket süt satıyorum, 1 litre, sadece yarım bardak içilmiş. Bardak çay bardağı mı su bardağı mı bira bardağı mı onu da bir belirtseydiniz ona göre fiyat biçerdik . Bir de markası ne sütün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kusura bakma ama paket açıldıktan sonra güvenmesi zor insanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Dworgian said: kusura bakma ama paket açıldıktan sonra güvenmesi zor insanların Biliyorum ama işte gerçekten alıcı olursa her şeyine bakabilir kokusuydu tadıydı vs.vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konu güncel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bcaa+Glutamin+Amino 175 tl kapıda ödeme şeklinde alışveriş yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Dworgian said: kusura bakma ama paket açıldıktan sonra güvenmesi zor insanların aynen brobeans seni tanısak anca öyle olurdu o iş. açmışın nez aman açtın? nasıl muhafaza ettin? harbiden 2kg mi? içine attırdın mı tükürdün mü bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Killer said: Dworgian said: kusura bakma ama paket açıldıktan sonra güvenmesi zor insanların aynen brobeans seni tanısak anca öyle olurdu o iş. açmışın nez aman açtın? nasıl muhafaza ettin? harbiden 2kg mi? içine attırdın mı tükürdün mü bilemeyiz Töbe töbe muhahah ne attırıcam kardeşim :D Zaten whey i satmaktan vazgeçtim arada sütle karıştırıp içiyom ama mesajı düzeltemedim ya onun için kaldı öyle creatinle beraber dursun evimde Ürünleri 2 ay önce falan açtım Güneş görmeyen dolabımda saklıyorum ürünleri bcaa yı 4 kere falan açtım glutamini de 2 3 kere hatta iç kapağı sağlam duruyor Amino yu da arada bir açıp bakıyorum kokusuna falan o da sağlam gayet iğrenç kokmaya devam ediyor ilk günkü gibi ve SKT 1 yıl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bence personal trainerin olayım senin haftalık gidişatını kontrol edeyim yapman gerekenleri yazayım edeyim 2 ay sende suppları bana yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Killer said: bence personal trainerin olayım senin haftalık gidişatını kontrol edeyim yapman gerekenleri yazayım edeyim 2 ay sende suppları bana yolla. Güzel teklif de supplementler madem elimden çıkıcak bari borçları biraz olsun kapatmam için para geçsin elime :D 175 e gönderiyim :D amino+glut+bcaa Üstüne de 3 5 film ve 2 3 de kitap koyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konu güncel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 mail verenlere fotoğrafları gönderebilirm buraya ekleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 killer diye geldim ikeaymşasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Seperate said: killer diye geldim ikeaymşasdasf Ben killer a satayım sen de ondan al istiyorsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Tam tersi olması lazım benim alıp killer a hediye etmem lazım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Seperate said: Tam tersi olması lazım benim alıp killer a hediye etmem lazım asdf İyi sen al killer a hediye et 3 ümüz de memnun kalalım bu işten e mail ver sana resimleri gönderiyim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 İtinayla kullanılmıştır :D Toz falan girmesin içine diye kapağı açmamla kapatmam bir olmuşturÇD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Güncelllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar