Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray S.K - FC Schalke 04 ( 20.02.2013 - 21.45 )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önde baskıyla başlayacaksak Umut'la başlamak daha doğru yok dengeli oynayacaksak Drogba ile başlaması lazım, tabi bu benim fikrim.

Bu arada büyük ihtimalle ilk 11 başlayacak Drogba niye panik oldunuz ki?
Mesaj tarihi:
Drogba ile başlanmayacak ve çift forvet oynanacaksa saçmalık olur. Umut-Burak yetemez Schalke defansı sallansa da Höwedes gibi bir aygıra sahipler. Drogba'nın boğuşacağı tipten. Elmander sağlam olsa bir derece anlarım fakat Umut-Burak olmaz.

Belki Amrabat'ın oynadığı tek forvetli bir kadro çıkar
Mesaj tarihi:
Valla bana kalsa Burak-Drogba-Sneijder üçlüsünü koyarım ileriye orta sahayı da Hamit-Melo-Selçuk şeklinde kurarım. İster 4-3-3 oyna ister çek Sneijder'i sola 4-4-2 oyna benim görmek istediğim kadro bu.
Mesaj tarihi:
Kendi saha avantajın rakip moralsiz, kendine güvenini büyük oranda kaybetmiş bir takım erken gol bulursan Alman takımı dahi olsalar dağılabilirler ki Galatasaray'ın olayı erken gol bulmak bunun için de elindeki en iyi kadroyu vurmak lazım sahaya. Ha 2. yarı Sneijder yerine Amrabat'ı alırsın Drogba yerine de skora göre birini alırsın yetmezse kondisyonu ki Afrika kupası oynayan adamın yetemediğini görmem diye düşünüyorum.

Gerçi şimdi düşündüm de 4-5-1 de oynanabilir Antalya maçındaki kadroyla.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Valla bana kalsa Burak-Drogba-Sneijder üçlüsünü koyarım ileriye orta sahayı da Hamit-Melo-Selçuk şeklinde kurarım. İster 4-3-3 oyna ister çek Sneijder'i sola 4-4-2 oyna benim görmek istediğim kadro bu.

Kağıt üstünde at sneijderi sola demesi kolay oluyor da o 4-4-2'den hayır gelmez.

1) Şalkenin atak organizasyonları kanatlardan, Sneijder o kadar kovalayamaz

2) Sneijder'in alınma sebebi Selçuk-Melo göbeğinin top tutamayan bir Burak'ı barındıran forvet hattına geçen seneki performanslarıyla yeterince top taşıyamaması, top taşıyamamasından öte ceza sahasına geçtiğimiz senenin yarısı kadar bile girememeleri

Drogba ikinci yarı girmeli ve 4-3-1-2'ye dönmeli. Amrabat'lı 4-1-4-1 ile çıkılacağını ve temkinli oynayacağını düşünüyorum takımın baskı anlarında bile
Mesaj tarihi:
bu maç kesin gol yeriz.şalke bildiğim kadarıyla kanatlardan çok iyi geliyor.bizimde en sorunlu bölgemiz kanatlar ve özellikle sabri oynarsa dahada zorlanırız.

umarım ft yekta ve sabri yi oynatmak gibi bi hataya düşmez.melo ve eboue ye,drogba ve şınayderden bile çok ihtiyacımız var bu maçta
Mesaj tarihi:
Bu sezon CL performansı açısından değerlendirdiğimizde 6 maçta takımın itici gücü kimdi deseler Burak-Hamit-Amrabat derim. Özellikle Amrabat ve Hamit skora direk katkı yapmasa da oyundan hiç kopmadı ve Burak'ı beslediler. Drogbalı takım kimyası rövanş maçında ve umuyorum ki çeyrek finalde oturacaktır
Mesaj tarihi:
Xenus said:

drogba 90 dk da oynar. afrika kupasında oynadı. sonuçta arenaya ilk defa çıkacak. yorulsa bile duran toptan yazar.

http://www.youtube.com/watch?v=TJ7pbTR1VDA
Mesaj tarihi:
Maç seçiyor abi, jeneriklik şutları var fakat oranı 1/10. Ama takımda Riera ile birlikte en sağlam orta yapan adam. Burak'ın kafasına atıyor resmen, kötü oynadığı maçlarda bile dikkat edersen topu kapıp asisti yapıyor ya da direk oyunu ileri taşıyor
Mesaj tarihi:
Aiko said:

Xenus said:

drogba 90 dk da oynar. afrika kupasında oynadı. sonuçta arenaya ilk defa çıkacak. yorulsa bile duran toptan yazar.

http://www.youtube.com/watch?v=TJ7pbTR1VDA

http://www.youtube.com/watch?v=tiT5Ji6r8t0
  • Yeni Oluştur...