Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray S.K - FC Schalke 04 ( 20.02.2013 - 21.45 )

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Kendi saha avantajın rakip moralsiz, kendine güvenini büyük oranda kaybetmiş bir takım erken gol bulursan Alman takımı dahi olsalar dağılabilirler ki Galatasaray'ın olayı erken gol bulmak bunun için de elindeki en iyi kadroyu vurmak lazım sahaya. Ha 2. yarı Sneijder yerine Amrabat'ı alırsın Drogba yerine de skora göre birini alırsın yetmezse kondisyonu ki Afrika kupası oynayan adamın yetemediğini görmem diye düşünüyorum.

Gerçi şimdi düşündüm de 4-5-1 de oynanabilir Antalya maçındaki kadroyla.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Valla bana kalsa Burak-Drogba-Sneijder üçlüsünü koyarım ileriye orta sahayı da Hamit-Melo-Selçuk şeklinde kurarım. İster 4-3-3 oyna ister çek Sneijder'i sola 4-4-2 oyna benim görmek istediğim kadro bu.

Kağıt üstünde at sneijderi sola demesi kolay oluyor da o 4-4-2'den hayır gelmez.

1) Şalkenin atak organizasyonları kanatlardan, Sneijder o kadar kovalayamaz

2) Sneijder'in alınma sebebi Selçuk-Melo göbeğinin top tutamayan bir Burak'ı barındıran forvet hattına geçen seneki performanslarıyla yeterince top taşıyamaması, top taşıyamamasından öte ceza sahasına geçtiğimiz senenin yarısı kadar bile girememeleri

Drogba ikinci yarı girmeli ve 4-3-1-2'ye dönmeli. Amrabat'lı 4-1-4-1 ile çıkılacağını ve temkinli oynayacağını düşünüyorum takımın baskı anlarında bile
Sosyal ağlarda paylaş

bu maç kesin gol yeriz.şalke bildiğim kadarıyla kanatlardan çok iyi geliyor.bizimde en sorunlu bölgemiz kanatlar ve özellikle sabri oynarsa dahada zorlanırız.

umarım ft yekta ve sabri yi oynatmak gibi bi hataya düşmez.melo ve eboue ye,drogba ve şınayderden bile çok ihtiyacımız var bu maçta
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sezon CL performansı açısından değerlendirdiğimizde 6 maçta takımın itici gücü kimdi deseler Burak-Hamit-Amrabat derim. Özellikle Amrabat ve Hamit skora direk katkı yapmasa da oyundan hiç kopmadı ve Burak'ı beslediler. Drogbalı takım kimyası rövanş maçında ve umuyorum ki çeyrek finalde oturacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...