DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Önde baskıyla başlayacaksak Umut'la başlamak daha doğru yok dengeli oynayacaksak Drogba ile başlaması lazım, tabi bu benim fikrim. Bu arada büyük ihtimalle ilk 11 başlayacak Drogba niye panik oldunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Drogba ile başlanmayacak ve çift forvet oynanacaksa saçmalık olur. Umut-Burak yetemez Schalke defansı sallansa da Höwedes gibi bir aygıra sahipler. Drogba'nın boğuşacağı tipten. Elmander sağlam olsa bir derece anlarım fakat Umut-Burak olmaz. Belki Amrabat'ın oynadığı tek forvetli bir kadro çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Dışarı çıkamyacağım akşam büyük ihtimal, evde değilim. Maçı izleyebilceğim bir adresi ö.m ile ulaştırana malbuş veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 En mantiklisi ambaratli 4-4-1-1 baslayip sonradan drogbayi sokup cift forvete donmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Valla bana kalsa Burak-Drogba-Sneijder üçlüsünü koyarım ileriye orta sahayı da Hamit-Melo-Selçuk şeklinde kurarım. İster 4-3-3 oyna ister çek Sneijder'i sola 4-4-2 oyna benim görmek istediğim kadro bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Herkesin gormek istedigi o da kagit ustunde guzel gozuksede drogba 90 dk oynayamaz. schneider de oyle eski gucune ulasmis degil. Sonra emreyle umutla kalirsin son 30 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kendi saha avantajın rakip moralsiz, kendine güvenini büyük oranda kaybetmiş bir takım erken gol bulursan Alman takımı dahi olsalar dağılabilirler ki Galatasaray'ın olayı erken gol bulmak bunun için de elindeki en iyi kadroyu vurmak lazım sahaya. Ha 2. yarı Sneijder yerine Amrabat'ı alırsın Drogba yerine de skora göre birini alırsın yetmezse kondisyonu ki Afrika kupası oynayan adamın yetemediğini görmem diye düşünüyorum. Gerçi şimdi düşündüm de 4-5-1 de oynanabilir Antalya maçındaki kadroyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bence 8 tane falan atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 DeathLord said: Valla bana kalsa Burak-Drogba-Sneijder üçlüsünü koyarım ileriye orta sahayı da Hamit-Melo-Selçuk şeklinde kurarım. İster 4-3-3 oyna ister çek Sneijder'i sola 4-4-2 oyna benim görmek istediğim kadro bu. Kağıt üstünde at sneijderi sola demesi kolay oluyor da o 4-4-2'den hayır gelmez. 1) Şalkenin atak organizasyonları kanatlardan, Sneijder o kadar kovalayamaz 2) Sneijder'in alınma sebebi Selçuk-Melo göbeğinin top tutamayan bir Burak'ı barındıran forvet hattına geçen seneki performanslarıyla yeterince top taşıyamaması, top taşıyamamasından öte ceza sahasına geçtiğimiz senenin yarısı kadar bile girememeleri Drogba ikinci yarı girmeli ve 4-3-1-2'ye dönmeli. Amrabat'lı 4-1-4-1 ile çıkılacağını ve temkinli oynayacağını düşünüyorum takımın baskı anlarında bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 drogbayla başlayacağını sanmıyorum ikinci yarı girer, hatta kadro şu muslera sabri, semih, dany, riera hamit, selçuk, melo, ambrabat sneijder burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Melo defansın hemen önünde oynar, Sneijder de 10 numaradan çok Selçuk ile box-to-box oynar 4-1-4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 1-1 biter ilk yarı schalke önde geçer ikinci yarı 60-70 aralığında gs'nin golü gelir hamit veya şınayder atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 drogba 90 dk da oynar. afrika kupasında oynadı. sonuçta arenaya ilk defa çıkacak. yorulsa bile duran toptan yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bu maç kesin gol yeriz.şalke bildiğim kadarıyla kanatlardan çok iyi geliyor.bizimde en sorunlu bölgemiz kanatlar ve özellikle sabri oynarsa dahada zorlanırız. umarım ft yekta ve sabri yi oynatmak gibi bi hataya düşmez.melo ve eboue ye,drogba ve şınayderden bile çok ihtiyacımız var bu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bu sezon CL performansı açısından değerlendirdiğimizde 6 maçta takımın itici gücü kimdi deseler Burak-Hamit-Amrabat derim. Özellikle Amrabat ve Hamit skora direk katkı yapmasa da oyundan hiç kopmadı ve Burak'ı beslediler. Drogbalı takım kimyası rövanş maçında ve umuyorum ki çeyrek finalde oturacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Xenus said: drogba 90 dk da oynar. afrika kupasında oynadı. sonuçta arenaya ilk defa çıkacak. yorulsa bile duran toptan yazar. http://www.youtube.com/watch?v=TJ7pbTR1VDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 amrabat bu ara çok kötü be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bu arada bostanlıda rakı+maç yapçak yer yok ya :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Maç seçiyor abi, jeneriklik şutları var fakat oranı 1/10. Ama takımda Riera ile birlikte en sağlam orta yapan adam. Burak'ın kafasına atıyor resmen, kötü oynadığı maçlarda bile dikkat edersen topu kapıp asisti yapıyor ya da direk oyunu ileri taşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 dsmart olan yer sayısı az zaten, bi de rakı olan yer nerden bulucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 boğaziçi ve deniz restaurant var mis gibi? asıl pub tarzı bir yer yok toggie bu arada 7'den itibaren Baryum'dayız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 2 kisi geliriz herhalde biz. siz kac kisisiniz masa uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Aiko said: Xenus said: drogba 90 dk da oynar. afrika kupasında oynadı. sonuçta arenaya ilk defa çıkacak. yorulsa bile duran toptan yazar. http://www.youtube.com/watch?v=TJ7pbTR1VDA http://www.youtube.com/watch?v=tiT5Ji6r8t0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 adam hazır dğeilse bile sırf ceza sahasında dursun gelen ortalara kafa vursun yeter artar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/521459_10151454299099265_738865428_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar