valequenta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Haydi Aslanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 5-2 alicaz bu maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 1 tv georgia , Az Tv , ZDF ,İrip Varzesh kanallarına ulaşımı olan kimseler macı bu kanallardan izleyebilir. ZDF hd vericekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Galatasaray A.Ş. S.K değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ne cok biliyosunuz yahu. 1997 - 2013 GALATASARAY SK official site. neyse ne fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 uefa.com Galatasaray A$ kullanıyor. Hatta düzelteyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 valequenta SK kullaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 schalke çok kötü ya. galatasaray alsın artık bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bilet buldum gidiyorum maça eyo(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Drogba ilk 11 baslar herhalde, macin basinda yuvarlamak lazim 1-2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 süpriz bir schalke galibiyeti bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Şalkeyi rahat geçer gs, sonrası yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 0 veya 2. herkes çok gaza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 7-0 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ÜST OYNUYORUM BEYLER ONA GÖRE DoruK teprikler bu arada sfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bir gol burak bir gol drogba atar 2-0 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Geçen sezondan beri hiçbir derbi veya Avrupa maçında takımdan zerre şüphem olmadı, aslanlar gibi çıkıp potansiyellerinin sonuna kadar zorlayacaklar. En azından bundan eminim. Schalke'nin form durumu önemli değil, kimin oynamadığı da önemli değil sonuçta 11 tane üst düzey adamla çıkacaklar. Fakat şansları yok 2 veya 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Theridone said: DoruK teprikler bu arada sfdsfsdeyvallah ya uygun saatte uçak yok hiç arabayla gidicez büyük ihtimal buradan bikaç gün iş yaşamında sıkıntılar çekicem ama değer heralde :) feribotla mı gitsek direk karayoluyla mı gitsek ona karar veremedim yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 valla başkan feribot iptal felan olmasın. malum hava oynak. karayoluyla güzel akarsın sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bakalım ya hava çok yağmurlu göstermiyor ama diğerleri ne dicek araba kullanma süresini ne kadar düşürürsek o kadar iyi sonuçta 24 saat içinde 16 saat yolculuk olacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 havaya girelim yavaştan http://www.rerererarara.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 2-0 3-0 yardırıyorsunuz da gol yiyeceğimiz kesin olay kaç tane atacağımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Muslera Eboue-Semih-Dany-Riera Hamit-Melo-Selçuk-Amrabat Sneijder Drogba Burak+Drogba oynatcağını sanmıyorum ben, çünkü 1-1 hatta 2-1 bile kanser eder almayadaki maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 melo ceza almadan önceki formundaysa gol yemeyebiliriz, dany ile semihin yükünü baya hafifletiyor. ileride drogba-burak-sneijder çok iyi top tutuyorlar yani akhisar maçında gözüken oydu. bir kere gelip bir gol atarsa bilemem gerçi dsdfds. amrabatı falan sallayın bu kritik maçın adamı değil. çünkü hazır değil daha. şu formdaki burak kesinlikle oynamalı ki zaten terim oynatacaktır o konuda sıkıntım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 eboue-semih-dany-riera melo hamit-selcuk-amrabat sneijder DROGBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar