Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 alüminyum folyo güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sipeyskeyk said: Neyse yatayım ben. Yarın 6:15 de kalkıcam duş traş vs 6:50 de evden çıkıcam. 7:05 de servise binicem, serviste biraz ipadden dizi izleyip biraz uyuklıcam, 7:55 de şirkette olucam, gidip kahvaltı için küçük sandviçlerden veya meyveli yoğurt alıcam. Sonra 8:05 de masama oturup bilgisayarımı açıcam. O yüzden uyumak lazım. İyi geceler, hayırlısı olsun çetintaş. Konunun kalanını okumadım şundan sonra. Böyle bi hayatım olucak diye okulu biraz uzatmakla en dogru kararı almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 onu ben de 2 sene yaptım :) neticede dönüp dolaşıp geleceğin yer kürkçü dükkanı :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aquila said: bunlan idare ettim ben. Bu lavaş nedir? Hücre zarı gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 İnce olani makbül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Lavaşa değil ete para veriyorsun sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar