Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En begendıgınız En cok etkılendıgınız sozler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"ben de sana karşı boş diilim"
bi de
"bu akşam burda senin istemediğin hiç bişi olmicak" bu laflar beni derinden etkiliyo.

ama bi de şu var
Başkaları sana istedikleri kadar kaba davransın sen yine de bir centilmen gibi davranmalısın çünkü sen karşındakiler centilmen olduğu için değil kendin bir centilmen olduğun için nazik davranırsın.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
fordcus, 20 Kasım 2004 13:01 tarihinde demiş ki:
Çıktım incir dalına, yedim hamını mamını.
düşünçe bişi gördün mü heüehüheü :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
babamın bir sozu arkadasından bi dizustu bilgisayar odunc almıstı işiyle ilgili bişi yazıodu bi anda elektrikler gidip geldi [ cogu zaman oluo bana :) ] ve bilg. kapandı ...

- olm bak işte her seyın 2. eli bole oluo bilgisayarda kapanır durduk yere...
- baba ne alaka ya elektriklerle ilgili
- olm sana ornekle anlatam bi kadını iki erkek kullanırsa nolur or.spu olur bi bilgisayarıda 2 kişi kullanırsa bole olur
Mesaj tarihi:
said:
Werb, 20 Kasım 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
babamın bir sozu arkadasından bi dizustu bilgisayar odunc almıstı işiyle ilgili bişi yazıodu bi anda elektrikler gidip geldi [ cogu zaman oluo bana :) ] ve bilg. kapandı ...

- olm bak işte her seyın 2. eli bole oluo bilgisayarda kapanır durduk yere...
- baba ne alaka ya elektriklerle ilgili
- olm sana ornekle anlatam bi kadını iki erkek kullanırsa nolur or.spu olur bi bilgisayarıda 2 kişi kullanırsa bole olur

Süper :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
babam die solemıom ozlu sozlerde ustune yoktur her seye bole cevap veriyo :) şimdi dicenız ne komik geciodur zaman ama demeyın bi zaman sonra bayıyo walla dıom
Mesaj tarihi:
Asli icin daglari deldi Kerem,
Asli Kereme vermedi bikerem,
Ben boyle aski s.kerem..

Bide cok inandigim bir soz var..

Seveni s.kerler, s.keni severler..

(Kufurluler biraz kusuruma bakmayin)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Mesaj tarihi:
[G]üven [Ö]zveri [T]ecrübe
isteyen hareketleri yapanlar[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
kader de varsa düzülmek,neye yarar büzülmek...

(kaynak;baba)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Acı çekerken uyuyabilirsin Scar, Ancak şunu unutma ki başkasına acı çektirirken uyayamazsın - Full metal Alchemist[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
"The Price of Freedom is Eternal Vigilance" diye bir laf vardır Wing Commander'da. Yapımcıların uydurduğu bir laf olmasa gerek.

Türkçesi "Özgürlüğün bedeli daima uyanık olmaktır."
Bugünkü avrupa, ırak, eski bosna meselelerini bir düşünürseniz belki karizma olsun diye söylenmiş ve kimilerine komik gelebilecek ama 10 saniyeden fazla düşününce anlam kazanan bir cümle.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
1984den alinma "who controls the past controls the future, who controls the present controls the past."[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
Bir çivi bir okul
Bir okul bir insan
Bir insan bir vatan
Bir vatan bir millet
Bir millet bir devlet
Bir devlet bir ordu
Bir ordu bir dunya Demektir!![signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
Bknz : Kurtlar Vadisi :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Alem ßuysa Kral Biziz »» GS |
  • Yeni Oluştur...