GeeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 "ben de sana karşı boş diilim" bi de "bu akşam burda senin istemediğin hiç bişi olmicak" bu laflar beni derinden etkiliyo. ama bi de şu var Başkaları sana istedikleri kadar kaba davransın sen yine de bir centilmen gibi davranmalısın çünkü sen karşındakiler centilmen olduğu için değil kendin bir centilmen olduğun için nazik davranırsın.[signature][hline]
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: fordcus, 20 Kasım 2004 13:01 tarihinde demiş ki: Çıktım incir dalına, yedim hamını mamını. düşünçe bişi gördün mü heüehüheü :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Werb Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 babamın bir sozu arkadasından bi dizustu bilgisayar odunc almıstı işiyle ilgili bişi yazıodu bi anda elektrikler gidip geldi [ cogu zaman oluo bana :) ] ve bilg. kapandı ... - olm bak işte her seyın 2. eli bole oluo bilgisayarda kapanır durduk yere... - baba ne alaka ya elektriklerle ilgili - olm sana ornekle anlatam bi kadını iki erkek kullanırsa nolur or.spu olur bi bilgisayarıda 2 kişi kullanırsa bole olur
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Werb, 20 Kasım 2004 14:14 tarihinde demiş ki: babamın bir sozu arkadasından bi dizustu bilgisayar odunc almıstı işiyle ilgili bişi yazıodu bi anda elektrikler gidip geldi [ cogu zaman oluo bana :) ] ve bilg. kapandı ... - olm bak işte her seyın 2. eli bole oluo bilgisayarda kapanır durduk yere... - baba ne alaka ya elektriklerle ilgili - olm sana ornekle anlatam bi kadını iki erkek kullanırsa nolur or.spu olur bi bilgisayarıda 2 kişi kullanırsa bole olur Süper :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Werb Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 babam die solemıom ozlu sozlerde ustune yoktur her seye bole cevap veriyo :) şimdi dicenız ne komik geciodur zaman ama demeyın bi zaman sonra bayıyo walla dıom
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sevgili imzam :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Aşk bir sudur İç iç aşık ol dutgıbı otur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Asli icin daglari deldi Kerem, Asli Kereme vermedi bikerem, Ben boyle aski s.kerem.. Bide cok inandigim bir soz var.. Seveni s.kerler, s.keni severler.. (Kufurluler biraz kusuruma bakmayin)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hakakten sozler guzel :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 [G]üven [Ö]zveri [T]ecrübe isteyen hareketleri yapanlar[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 It's a good day to die. /Kızılderili sözü[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kader de varsa düzülmek,neye yarar büzülmek... (kaynak;baba)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Acı çekerken uyuyabilirsin Scar, Ancak şunu unutma ki başkasına acı çektirirken uyayamazsın - Full metal Alchemist[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 seversin .ikilirsin .ikersen sevilirsin çok doğru bi söz[signature][hline]fantastik kuntastik
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 "The Price of Freedom is Eternal Vigilance" diye bir laf vardır Wing Commander'da. Yapımcıların uydurduğu bir laf olmasa gerek. Türkçesi "Özgürlüğün bedeli daima uyanık olmaktır." Bugünkü avrupa, ırak, eski bosna meselelerini bir düşünürseniz belki karizma olsun diye söylenmiş ve kimilerine komik gelebilecek ama 10 saniyeden fazla düşününce anlam kazanan bir cümle.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Sen nesin İnsan mısın Hayvan mısın Yoksa ıkı ayaklı bır Mahlukat mı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 1984den alinma "who controls the past controls the future, who controls the present controls the past."[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bir çivi bir okul Bir okul bir insan Bir insan bir vatan Bir vatan bir millet Bir millet bir devlet Bir devlet bir ordu Bir ordu bir dunya Demektir!![signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bknz : Kurtlar Vadisi :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS |
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Benim arkadaşımın manyak babasının müthiş sözlerinden... Adam Rusya'ya gidecek iş anlaşması için, arkadaşım soruyor annemi de götürecek misin diye. Cevap, "Oğlum sen kayseriye giderken pastırma götürüyor musun?"[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Eeuheuhe buda benım babamın ufak bır lafı; Oncelıkle kendını bılmen ıcın kım oldugunu ogrenmen gerek[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kimdi o, "Ben bir şeyi iki kere söylemeeem, iki kere söylemeeem" diyen?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Tabikide Mustafa Kemal Atatürk... İlk Hedefimiz Akdeniz[signature][hline]DJ Tiesto
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 milyonlarca sperm içinden birinci geldin, yaşadığın hayata bak
Mix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 seni seviyorum[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Öne çıkan mesajlar