di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Selam, Kuvvetle muhtemel bildiginiz uzre Efe Raki viski sisesi gibi bir siseyle, 5 yillik serisi sari renkli rakilari cikardi. Boyle sekilli sisede ahsap kutuda vesaire. Nette aradim taradim pek bilgi bulamadim, haliyle sunlari sormak istiyorum; 1 - Alan goren varsa, fiyati nedir bu meretin ? 2 - Icen deneyen varsa, su koyunca rengi degisiyor mu normal raki gibi ? 3 - Duty free'lerde var mi ? Denk geldiniz mi hic ? Sagolun varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 150tl diye hatırladım. tadına bakan varsa söylerse sevinirim değermi değmez mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yeni duyuyorum. ilanda altta macrocenter ve retoranlarda diye not düşmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Valla freeshopa dusmemisti ben gecen hafta baktigimda ve dusecegini zannetmiyorum. Cidden sinirli sayıda deniyor. Anlamadigim nokta bunun icini rakı gibi mi viski gibi mi? Rakı gibidir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 2 3 hafta önce falan aldım. hoş tadı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 içimi nasıl ama viski gibi mi rakı gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 boğma rakı içtin mi ? onunda bu renkte yapılanı var. ben onun bi benzeri tad aldım, ama o kadar ağır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 almak lazım. kaça satıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 anladım o zaman yine rakı gibi içimi. öyle viskiymiş gibi takılmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 pahalıydı ya sanırım. 70 lik rakıdan çok çok pahalıydı hatta. alışveriş yaparken almıştım ne kadar olduğuna dikkat etmedim ama 150 civarı bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ha ayrıca içimi kesinlikle yanlış. ben bi bildikleri vardır diyerek sadece buz koydum ama yok yani. rakıya su konmadan buz konulmaz. suyla denemedim ama eve gidince denerim aklıma gelirse. rengi falan nasıl oluyor söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 o ne salak bi reklam abi, hani viski gibi imajı vermekse kaliteli scotch zaten buzla içilmez. e rakıya öyle buz konmaz. ne anlama geliyo o reklam biri açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 biz iskoçyada paso buzlu viski içtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hedef kitle parası olupta içki adabı kültürü olmayanlar olabilir. Param var en pahalı rakı kaç para 250tl getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Esh said: o ne salak bi reklam abi, hani viski gibi imajı vermekse kaliteli scotch zaten buzla içilmez. e rakıya öyle buz konmaz. ne anlama geliyo o reklam biri açıklasın. az ürettik zaten, merak edipte alanlara satabildiğimiz kadar satalım demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şu yapılmaz edilmez de nedir abi. kime göre? ben zevk almadıktan sonra niye içeyim? buzsuz iğrenç gelio bana. "mmmm bunun usulü buzsuz içmek, tiksindim ama yine de içeyim sonuçta yöntemi bu yani" demem yani :D yok şarabı içmen gereken derece bu vs de diolar. ben koyuyorum buzdolabına mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 reampage said: hedef kitle parası olupta içki adabı kültürü olmayanlar olabilir. Param var en pahalı rakı kaç para 250tl getirin. valla param var ama sadece meraktan aldım :) bir dahada almam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 işte o yüzden sınırlı sayıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Hurriyet'in haberine gore her sene 6bin tane kadar siseleyip sureceklermis piyasaya. Haber dogruysa devami gelecektir bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 monoscope said: biz iskoçyada paso buzlu viski içtik bunlar türk anlamazlar diye dayamışlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben mesela şarabı kase gibi kocaman fincanda içmeyi seviorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Dworgian said: şu yapılmaz edilmez de nedir abi. kime göre? ben zevk almadıktan sonra niye içeyim? buzsuz iğrenç gelio bana. "mmmm bunun usulü buzsuz içmek, tiksindim ama yine de içeyim sonuçta yöntemi bu yani" demem yani :D yok şarabı içmen gereken derece bu vs de diolar. ben koyuyorum buzdolabına mis. rakıyı şalgamla içen de var, single maltı kolayla karıştıran da. zevk meselesi ayrı bir içeceğin reel anlamda tadının bozulması ayrı. ve; senin o bozulan tadı sevmen ayrı, bozulmuş olduğu gerçeği ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Geçen bi rakı getirmişerdi özel seri, bakam bu mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hamsilipilav said: ben mesela şarabı kase gibi kocaman fincanda içmeyi seviorm şarap çanağına mıçıyım ordan gelmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cempostaci said: pahalıydı ya sanırım. 70 lik rakıdan çok çok pahalıydı hatta. alışveriş yaparken almıştım ne kadar olduğuna dikkat etmedim ama 150 civarı bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. Zenginliğin baska bir hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar