Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam patiler :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wastyrx said:

cOccOjaMbo said:

Şimdi şöyle bir şey var abi çoğu insanın anlamadığı; burası herkesin özgür olduğu, işte istediğimi yaparım diyebildiği bir yer değil. O kurallar forumun sahibinin kullanıcılar için uygun gördüğü şeyler. zegna ya da dynamik(düzgün yazamadım bile bak sdf) yürüyün gidin lan ibibikliler kapatıyorum burayı dese kapatırlar burayı ya da senin gözünün üstünde kaş var diyip seni yollayabilir. Burası onların arka bahçesi, onların özel mülkü sen o mülke girilmesinin izin verildiği kişisin sadece çık git lan evimden diyebilir sana.

tl ; dr : sen kimsin lan ibibikli?

Dediğim gibi sizde böyle 2-3 adminin ve 5-6 yalakasının koyunu olmaktan mutluysanız ne mutlu size. Bişey diyemem. Ben kendi görüşlerimi söylüyorum burda. Koyunluğu bırakın diyorum. He laflarım götünüzden girer ağzınızdan çıkar, umrumda değil. Siklemezsiniz umrumda değil.

Ama demem o ki forum adamın o ne derse o olurculuk koyunluktan başka bişey değildir. Bu forumu oluşturan sizsiniz ki adamlar sizin üstünüzden para kazanıyor.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

adam peçeteden kendi kendine üremiş

azmini sevdim delikanlı, milletin anasını klavyenden anarken gösterdiğin bu azmini adam olurken de göstermeni isteriz

forumda anabacı küfreden alan yetkilisi var hatta baba pati diye gezio, adamı şikayet edince banlanmıyo falan aslında sölediklerinin bir kısmı yanlıs deil elemanın.
Mesaj tarihi:
kardeş sen yanlış gelmişsin burada para kazanma yok

adamlar zaten cebinden veriyor sunucu parasını "hobi" olarak var burası, 40 yılın başında alınan reklam da bildiğin abi/amcağolu/enişte gibi cep harçlığı çıkaracak kadar alındı

sen,in istediğin yer burası değil; forum.donanimhaber.com/
Mesaj tarihi:
cOccOjaMbo said:

Ama demem o ki forum adamın o ne derse o olurculuk koyunluktan başka bişey değildir. Bu forumu oluşturan sizsiniz ki adamlar sizin üstünüzden para kazanıyor.

Yıllarca ceplerinden para verdi bu adamlar biz burada eğlenebilelim, bir şeyler paylaşabilelim diye sonradan dandik reklam aldılar diye bizim üzerimizden para kazanıyorlar baya saçma bi argüman, bir de koyunlukla alakası yok bunun senin anlamadığın mal adamların. Adalet olmasa da bir düzen var burada zegnaya bana satsana diye espri yaptığımda forumu sen alma bokunu çıkarırsın dedi adam mesela. Ben seni şurada saniye barındırmazdım ama sana şuan müsade ediyorlar bir şeyler yazabil insanlar sana mantıklıyı söyleyebilsin diye. Senin dediğin gibi olsaydı buralar site benim elimde olurdu heauehau
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Önce soytarıydı
hala soytarı.
Gözyaşları dinmemiş =((

Soytarı olarak doğmuşum ekmekçiğim, senin babanın kim olduğu belli olmadığı gibi, kaderimizi yaşıyoruz.

Suark said:

kavrayamadı daha durun heh, şaşkınlığını yaşıyor durumun.

Önce inkar etti,
şimdi kızgın
birazdan pazarlığa başlicak
sonra depresyona girip en sonunda kabullenicek.

Koyun değilim senin gibi. Bişeyi kabullendiğim yok. Başında da söyledim üyelik kapanana kadar buralardayım. 2 stres atıyorum. Sakinleştiğim veya kızgınlaştığım da yok. Adam gibi yazana adam gibi cevap veriyorum. Senin gibi orospu çocuklarına da hakettiği gibi.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

cOccOjaMbo said:

Senin dediğin gibi olsaydı buralar site benim elimde olurdu heauehau

kazancından memnun demek ki adam. memnun olmasa senin elinde olurdu site. Bu da bi görüş.
Mesaj tarihi:
Şöyle düşünsene
benim annem de babam da gayet süper insanlar yani, annem hayat kadını değil mesela.
Ama sen gerçekten sinirlenip atar yapıyorsun insanlar sana gülüyor. Çok hüzünlü değil mi sence de ortalık soytarısı olmak.
Ajdardan tek farkın onun bu işten para kazanması.
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

Şöyle düşünsene
benim annem de babam da gayet süper insanlar yani, annem hayat kadını değil mesela.
Ama sen gerçekten sinirlenip atar yapıyorsun insanlar sana gülüyor. Çok hüzünlü değil mi sence de ortalık soytarısı olmak.
Ajdardan tek farkın onun bu işten para kazanması.

Valla sende söyle düşünsene, insanların bana güldüğünden çok ben onlara gülüyorum emin ol. Rahat rahat küfürümü ediyorum. Anana orospu diyorum, rahat rahat mesleğini söyleyebiliyorum. Gayet mutluyum bende meraklanma yani benim için bebişim.
Mesaj tarihi:
cOccOjaMbo said:

Koyun değilim senin gibi. Bişeyi kabullendiğim yok. Başında da söyledim üyelik kapanana kadar buralardayım.

cOccOjaMbo said:

Valla sende söyle düşünsene, insanların bana güldüğünden çok ben onlara gülüyorum emin ol. Rahat rahat küfürümü ediyorum. Anana orospu diyorum, rahat rahat mesleğini söyleyebiliyorum. Gayet mutluyum bende meraklanma yani benim için bebişim.

bak bu senin kendini nasıl gördüğün:

bu da dışardan nasıl gözüktüğün:

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...