escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Akito said: coccco eski nick ne senin ? escape çok düşüksün lan. düşük? Alıntıla
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 altı üstü internetteki bir forum amma rage'e girdin Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Başlığı ağlıyorum kahrımdana çevirsenize Alıntıla
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 olm başlık çok aldatıcı yalnız. Alıntıla
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cOccOjaMbo said: paticik forumunun 2-3 admin ve 4-5 yalakasının sözüne baktığının açık örneği işte. Üyelik alımları kapanana kadar devam. Bazılarının diyemediklerini söylüyorum burda ama bizim koyun milletimiz burda da koyun. Hoşunuza gitse de gitmesede burdayım. http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şikayet edilmese başlık yüzünden hiç bir admin girip de bakmaz bu ney diye bence. Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 OP: http://www.youtube.com/watch?v=QZDy1A550P0 Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 uhhahhFISTIKCIKICIKI ydi nick. mahkemeye gerek yok. forumda 2 grup var nasıl olsa. 1.si admin ve yalaka grubu. ki bunlar ne derse o oluyor. adminler de açık açık söylüyor zaten. adam kayırdıkları ortada.(adam demek hiç hoşuma gitmese de orospu evlatlarına) 2.si de koyun sürüsü. Bu yalaka tayfa küfürün allahını eder, moderatör siler yorumu veya editler. Ne banlenir ne bişey olur. bu koyunlarımız da bakar bunlara sesini çıkarmaz. Alıntıla
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bu kadar boktan ve adam olmayan bi kömünitiye dahil olma çabası nedir ? kalitenden ve adamlığından yoksun bırak bizi ? Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Çok güzel tespitler yapmışsın kardeş çok haklısın. Haklı mücadeleni sonuna kadar sürdür ki herkes bu çarpıcı gerçekleri öğrensin. Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 yalnız sanırım nicki uzun diye banlanmıştı sadece. göze hoş gelmiyor diye uçurmuşlardı ahahahah Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Fin said: bu kadar boktan ve adam olmayan bi kömünitiye dahil olma çabası nedir ? kalitenden ve adamlığından yoksun bırak bizi ? kıt arkadaşım, sence ben cidden dahil mi olmaya çalışıyorum buraya? mal arkadaşların mallıklarını, 1-2 kişinin de ana mesleğini söyleyip stress atıyorum. cidden bunu anlamayacak kadar kıt mısın? yoksa koyunluktan kıtlığa mı vuruyosun? Alıntıla
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ama malesef adminler bu bilginin dışarı sızmasına izin veremezler o yüzden seni haklı olduğun için ve kariyerini kişisel hayatının önünde tuttuğun için banleyecekler. Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 karı geldi sanmıştım ya. Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ooo beyler adam eski butthurtlerden demekki :). Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 FromTheHell said: karı geldi sanmıştım ya. Aynen öyle sayılır. Ekmeği çıkaranı ucuza kapatırım sana. Ancak biraz folloş ve kokulu. Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kardeş bana da küfreder misin ? herkese küfrettin bi bana etmedin. lütfen en okkalısından ana bacı karıştırsana. Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sevindin dimi ibne. 2 ekmek parasını çıkardın yine Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cempostaci said: kardeş bana da küfreder misin ? herkese küfrettin bi bana etmedin. lütfen en okkalısından ana bacı karıştırsana. yok abicim, forumda 1-2 sevilmeyen adam gibi adam var. onlardan biri de sensin. her görüşünü sevmesemde seviyorum seni yazılarından dolayı. Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 haydaaa bi küfür yiyemedim ya :( Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cempostaci said: haydaaa bi küfür yiyemedim ya :( valla çifte standartın olduğu yerde yeterince kötü muameleye karşı koyuyosun tek başına. ben niye söveyim senin anana amk. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.