paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Selam, 3 yıldır kullanıyor(d)um. Arka tarafı hava alması için sökülmüş olan ön tarafı cam kapaklı bir kabinde muhafaza edilmektedir. Logitech Harmony kumandam olması sebebiyle fonksiyon tanıtımı hariç 2 tane kumandası hiç kullanılmamıştır. Çalışmayan herhangi bir fonksiyonu yoktur. Cihaz siyah renktir. Kozmetik olarak bir kusuru yok görebildiğim kadarıyla. Yetkili distribütör tarafından getirilmiş bir cihaz. Düşündüğüm rakam 800TL (Açıkçası piyasa değeri olarak hiç bir bilgim yok. Aldığım fiyata göre belirlemeye çalıştım) İstanbul Anadolu Yakası'ndayım. Mümkünse bu tarafta elden teslim yapabilirim. Kimsenin kargo istemeyeceğini düşünüyorum :) [list] [*]2 x 105 W (4 ohms) [*]High Power Amplifier Stage [*]Signal Level Divided Construction (SLDC) prevents unwanted interference [*]FM / AM tuner with 56 station presets [*]RDS (RDS-EON) with radio text [*]loudness function, recording selector [*]phono input (MM) [*]Supports two additional listening zones [*]video switching with three inputs and 4 outputs (2 for zone 2 and 3) [*]dock interface to connect the docking station Denon ASD-11R for iPod (bende yok, ebay'de satılıyordu bir ara) [*]A/B/A+B speaker switching [*]Two-line display [*]calligraphy [*]Versatile remote control system and additional remote control for Zone 2 / 3 [*]Denon HiFi design aluminum and aluminum front panel control[/list] http://denon.co.uk/uk/product/Pages/Product-Detail.aspx?CatId=HiFiComponents&SubId=Receivers&ProductId=DRA700AENOT: Bendeki üründe DAB özelliği yok ama detaylı fotoğraf bulmam zor olduğu için DAB'lı modelin arka görünüşünü koydum. DAB antenini yok olarak düşünün. Mimar, ufaklıklar ve KHaRoN üçgenine kurban gitti anfim... doyamadan :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 niye satiyorsun ki? muazzam bi amfiydi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Selam, Eşşeği nalbanta götürdüm, dedi ki 'bu eşşek sana uymaz(!), daha ufak cilveli bir şey al'... öyle yani :P Dün gece rüyamda 684 almışım ve bağladığımda ses alamıyorum. Sen de 3 aylığına yokum diye mesaj atmıştın, ulaşamıyordum :) Resmen kabus! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 amaç salonda kristal misafir takımlarının olduğu camlı dolaba yer açmak lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Alacak olana hayirli olsun guzel fiyat vermissin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Esh said: amaç salonda kristal misafir takımlarının olduğu camlı dolaba yer açmak lazım sanırım. daha ziyade yanina floorstander alirsa cocuklar dusurur altinda kalir, driverlari parmaklarlar falan gibi bi endiseydi sanirim. Zira hatirlatirim ben bacak kadarken babamin setlerini parmaklardim. Ama bu olurken suzulen goz yaslarini anlayacak erdeme vakif degildim. Simdilerde cok iyi anliyorum. Salona giren kimse 1 metre yakinindan dahi yuruyemeyecek sekilde konuslandirdim esyalarimi. Tuylerim diken diken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Selam, KHaRoN said: Alacak olana hayirli olsun guzel fiyat vermissin bence. Alıcı çıkmamışken sen fiyat önerisi yap :P Sorduk o kadar, atladın hep o noktayı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Selam, Esh said: amaç salonda kristal misafir takımlarının olduğu camlı dolaba yer açmak lazım sanırım. Temizlikçi gelir oynatır, süpürgenin ucuyla çarpar, çocuklar üstünde oyuncakları ile gezer, Eren (büyük oğlan) deliklerine kağıt tıkar/ oyuncak atar, dome'lar parmaklanır... ben rage'e girmekten yorulurum sonunda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 A5 lerin de hoparlorleri acik, yukarilara koyman lazim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Benim 1-2 ufak kazam var, kevlar dayaniyor baya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Selam, Güncel :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bu ilani donanimhaber e de girsene abi, bir de hi fi ciler takas yapabilir. Istersen mavi hi fi ile bir gorus , bunu satip audioengine alacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Sahibinden de iyi bir satis yolu. Amfi hoparlor patir patir satiliyor gordugum kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Selam, Audiohımbıllığa giriş ekipmanı diye konu hit alırken kimsenin teklif yapmaması düşündürücü :P Ayıp size, vallahi 1+1 tutup kendime stereo setup yapacağım sonunda :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Selam, Bu sefer kesin satıyorum. Fiyat 650 TL olarak güncellendi. Yanında 150gr da kına isterim, Ankara'ya yollayacağım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Selam, Güncelllll.... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Selam, Güncel demişmiydim? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 stereomecmuasi.com a koydun mu ilan? bedavaya fistik gibi stereo anfi veriyorsun, selam eden yok. uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Selam, Dün akşam gıcık oldum; DAC baktım bir tane; malum Panasonic stereo çıkış vermiyor artık ve optiği stereo çıkışa çeviren bir cihazı 50-80 USD aralığında buldum. Performansı kalitesi nasıldır bilmiyorum. Mavi hifi da bir bookshelf önerdi, al kullan dedi. Bir de oranın kapısını çalayım :) Olmadı kaldırıp kenara koyacağım! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Selam, Acilen satmam lazım, yok mu koca forumda meraklı kimse :P 500TL'e veriyorum!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Selam, Güncel. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Selam, Satıldı... sonunda... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 kaça gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ben senin anfiyi içten içe istiyordum ama araba alacağım diye hiç niyetine girmedim. Kim aldıysa güle güle kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Selam, 500TL olur mu dediler... olur dedim... tek damla gözyaşım içime aktı... arkasından bile bakmadım gitti... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar