guernica Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 atatürk'e ağzına geleni sayabiliyorsun ama peygambere gelince aauuww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 odtü = orta dogu köylü üniversitesi modunda takılıyor. herkes ayrı bi solcu modunda nedense kariyer günlerinden falan cıkmıyorlar son yıllarına gelince. okurken kominist mezun olunca kapitalist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 guernica said: atatürk'e ağzına geleni sayabiliyorsun ama peygambere gelince aauuww. Degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 "...Bundan x yıl önce y ile kontak kurduğunu iddia edip bundan siyasi, mali ve cinsel menfaat temin etmiş bir a lideriyle dalga geçmek nefret suçu değildir” böle düşünsek bile hakaret olur bu hakaret etmeden eleştirmek diye bişey var ateizm savunmasına karşı çıkılmıo ama hakarete ne gerek var şu şu yanlış bu bu mantıksız de hakarete ne gerek var aynı şey atatürk ve türklük le ilgili davalar içinde geçerli açıktan küfür ederseniz bu düşünce özgürlüğü olmuo tez yaz makale yaz cinsel menfaati kanıtla nebiliyim açıktan birinize küfür etsem burda hakaret davası açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 siyasi, mali ve cinsel menfaat etmemiş mi yalan mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 EVIL_DeaD said: odtü = orta dogu köylü üniversitesi modunda takılıyor. herkes ayrı bi solcu modunda nedense kariyer günlerinden falan cıkmıyorlar son yıllarına gelince. okurken kominist mezun olunca kapitalist aç mı gezsinler mezun olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 dalga geçmenin bilimsel bir yönünü göremiyorum sadece her din için dalga geçilme yolunu açar o zaman tüm ortodoks kültürünü elden geçirir diğer taraftaki adam "arap" diye islam diye itelemenin manası ne evrenin oluşmasını sağlayan o ilk yıldız nası parladıya kadar gitsin gerekiyosa ama direk giydirmek nedir anlamak mümkün diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Dünyada müslüman olmayan 4.5 milyar insana Hz. Muhammed aynı Sevan'ın söylediği gibi bir anlam ifade etmiyor mu? Ben burada bir hakaret göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bence şöyle konularda açık açık hakaret olmadığı sürece ceza olması saçma. aşağılamak çok subjektif bir kavram. "roket adam" said: Dünyada müslüman olmayan 4.5 milyar insana Hz. Muhammed aynı Sevan'ın söylediği gibi bir anlam ifade etmiyor mu? Ben burada bir hakaret göremiyorum. hristiyan ve yahudiler arasında hz. muhammed'i peygamber kabul edenler var. sadece kendi dinim daha doğru benim için diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 şu dine saygı mevzusu tamamen "HAYDI ARKADAŞLAR BEN PEYGAMBER EFENDİMİZİN AYI İKİYE BÖLDÜĞÜNE İNANIYORUM NOLUR SİZ DE İNANIN HEPİMİZ AYNI ZEKA SEVİYESİNDE OLMALIYIZ" temelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 sevan nişanyanı da ne sevmem belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ben notrdum kendisine karsi. Kucuk oteller kitabinin ilk yillarinda tanismistik. Yani gayet normal gelmisti. 16 yasinda falandim sanirim. Sonra sirinceye yerlesti butik otel yaptifalan, bissurusikinti olduyok tarihieserdiyok degildiderken yillar gecti. Sanirim adamin degisimini anlayabiliyorum ya. Kafayi yiyosun bi sure sonra yalnizliktan falan. Basta guzel geliyo insandan uzak yasamak, cool falan ama sonra yeter lan diyosun. Yasin ne olursa olsun insan sosyal bi varlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Adamı takdir ettim ben çok doğru konuşuyor. Ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=EtK52UiT_9w Adamın karısının üzerine bok atması da genlerimizde olan bir davranış şekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.aksam.com.tr/yazarlar/nisanyanin-ifade-ozgurlugu/haber-208936 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 adam türkiye'de edilmiş en cesur ve mantıklı laflardan birini etmiş. hapis yemiş normal. BEN DE SEVMİYORUM ADAMI ama yiğidi öldür hakkını ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar