Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 komple animation workleri olmasa da başka animelere yardım ediyorlardır. öyle başladı zaten shaft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Suisei no Gargantia güzel çıktı, ilk bölümden sardı beni izlerim bunu ahah zaten izlemeyi düşünüyormuşum da unutmuşum :P BabacumMostors said: Suisei no Gargantia madoka ve psycho-pass in yazarındanmış güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Onlarca harem izledim, Mahiro kadar salak esas oglan gormedim. Kiz her bolum 4-5 kere uzerine atliyor lan, gay! Gerci gay olsa Hastur var, sifatsiz meymenet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Animeleri de destekliyor burasi: http://forum.paticik.com/read.php?11,6603432 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://cl.ly/image/183f0s1t2y1q/Screen%20Shot%202013-03-04%20at%2023.42.11.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 GERGE said: Onlarca harem izledim, Mahiro kadar salak esas oglan gormedim. Kiz her bolum 4-5 kere uzerine atliyor lan, gay! Gerci gay olsa Hastur var, sifatsiz meymenet! hangi anime bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Nyarko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 mahiro'ya rağmen nyarko izletiriyo valla ilk bölüm de güzeldi 2. sezonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 AAAAA MESAİ BİTSİN HEMEN BİTSİİİİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Asil beklemede oldugun serilerden biri Hentai Ouji to Warawanai Neko bir hafta gec basliyormus =( Nerede bu diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 konusunu okudum şimdi evet gerçekten beklemedeyim (tabii typo yapıp m yerine n ye basmadıysan) http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/272/907/dc1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Nyaruko OP öncesi parodi ÇOK İYİ LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 GERGE said: Onlarca harem izledim, Mahiro kadar salak esas oglan gormedim. Kiz her bolum 4-5 kere uzerine atliyor lan, gay! Gerci gay olsa Hastur var, sifatsiz meymenet! Abi işin ucunda tentacle rape var, tırsması normal çocuğun. Gerçi gülü seven tentacle ına katlanır, Nyaruko yu reddedip durması saçma tabii ama tercih meselesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 o istemiyorsa nyaruko'yu bana versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 *bağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Gargantia on the Verdurous Planet bu sezonun animesi, cok iyi. Hataraku Mauo-Sama, Shin Megami Tensei, Oreimo, Nyarko epey guzel. Onun disinda Majestic Prince, Mushibugyo, Muromi-san, Zettai Boei Leviatan izlenir. Valvrave, Aiura ve Hentai Ouji to Warawanai Neko icin beklemedeyim. Bu sezon epey guzel geldi. Gargantia ama sezonun animesi kesinlikle su daha izlemedigim uc anime asiri iyi sleeper hit cikmazsa ama oyle bir potansiyel bir Valvrave'de var, Sunrise'in orijinal animesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 gargantia'nın tır gibi ezeceğini hissediyorum, eve geldim bir de 720 indirdim bir kere daha izleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bir Hataraku Maou-sama! CR'de yok bu arada, bu sezon da iyi geldiler. Oturtular artik sistemi, iyi arsiv olusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Arata Kangatari'ye baktim simdi, o da guzelmis. Izlenecekler arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hatarakuyu indiriyorum ben de şidmi ama sabah kalkınca izleyecem, işe güzel kafalarda gideyim.. yada fumoffu izlerim bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Suisei no Gargantia UTW 730 mb Commie 853 mb picked up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 oo mecha falan hiç sevmem ama gargantiayı bi solukta izledim lan bitince oha ne çabuk dedim iyi iyi, aynne devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ilk bölümlere bakarsak iyi bi sezon olacak gibi. hataraku maou-sama! oreimo s2 shingeki no kyojin nyaruko s2 suisei no gargantia my teenage romcom shin megami tensei bunlar izlenir, bide railgun s2 gelicek haftaya karneval, photo kano bunlar da çerezlik izlenebilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Hak ediyor bu ama abartmışlar. 350 MB'lik CR kaliteli yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Arata Kangatari en iyi serilerden biri olabilir bu sezon tamamen sonra bölümlere bağlı ama. Ona da bakın kesin bir. Hiç biri Gargantia'ya yaklaşamıyor ama. Sunrise'ın ova mecha'sına bakacağız yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar