Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7-18 Nisan Vipassana Meditasyon Kursu

coco

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

pontipati said:

sex olmadan iç sükunetin bulunabileceğine inanmıyorum

bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=m9X4UNl7Fxk
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Noyzura said:

bu kadar ön yargılı olmayın çok eski başka teknikler var urine therapi falan insanlar kendi çişlerini içiyor her sabah

http://www.universal-tao.com/article/urine_therapy.html

noyzura hocam. peki bu düşünceye göre başkasınınkini içince onun enerjisi bize mi geçicek?

yok hayır kendi çişini içmen gerekiyor çünkü kendi çişini içtiğinde vucudun kendine komple bir rapor feedback'i gibi birşey veriyor kendine dair ve ona göre kendini daha da dengeliyor.

Ha bu esnada belirteyim urine terapide sadece sabah ilk uyandığınızda ilk defa işerken çişinizin orta kısmını bardağa koyup içiyorsunuz. yani başı ve sonu değil sadece ortası.
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja said:

ananı avradını eşiktekini beşiktekini sikeyim senin orospu çocuğu

Yukarida gordugunuz DeathLord adli nick Paticik uyesinin gercek yuzudur. Kusura bakmayiniz ama bir bebekle bile fantezi dusunebilecek kadar aciz ve riyakar bir insandir.
Tesekkurler.

vay arkadaş arka planda neler dönüyor haberimiz yok
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

hep kızları böyle kandırıyosun dimi noyan?

dur hayatım kıpırdama! bak enerji boşa gidiyo aç ağzını.

ahasdfadf konuya benzin döküp yakın abi lütfen

yok ya genelde şöyle yapıyorum çok samimi buluyorlar

coco sen okuma

öyle normal tatlı tatlı cilveleşirken elini tutup sonra avucunu açıp elline veriyorum opss kocaman olmuşum diyorum. sonra gülüp sen ne şımarık bir erkeksin böyle yaaa diye işlemlere başlıyorlar ;D

no dalavere just be yourself asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja said:

Yukarida gordugunuz DeathLord adli nick Paticik uyesinin gercek yuzudur. Kusura bakmayiniz ama bir bebekle bile fantezi dusunebilecek kadar aciz ve riyakar bir insandir.
Tesekkurler.

ne bekliyodun abi boş beleş bi adam.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Ninja said:

Tesekkurler.

ne bekliyodun abi boş beleş bi adam.

Uzuldugum nokta bu sekilde pis fikirlerle halen insan siluetinde dolasabilmesi. Ama dilerim cezasini kendinden daha karanlik birisinden kisa zamanda bulur. Cunku bebekleri katabilecek bir pisligin aydinlik yolda isi olmamasi en buyuk dilegimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...