Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bunu bildiğimiz iyi oldu tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Meditasyon kursu ne ya bırak macroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 3. Her türlü cinsel faaliyetten kaçınmak Benim için şurda bitti olay. Halbuki çok ihtiyacım vardı aslında böyle bir olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 her turlu derken? onu bi acikliga kavusturalim, ona gore devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 alkolik bir adamı alkolden ayırsanız ne olacak ayırmasanız ne olacak, herkesin hayatı kendine tarikat mısınız yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 otelde kalıp sabun yokmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Ha bir de hepsini okudum, nerde gerekleşeceğini göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 coco said: denedik olmadı. coco kardeş mekan belirtilmemiş galiba, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ilk mesajımda belirttim aslında.. buyrun yeniden :) coco said: ... bu sefer Kusadasi'ndaki Blue Sea Hotel'de düzenleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kavurma said: alkolik bir adamı alkolden ayırsanız ne olacak ayırmasanız ne olacak, herkesin hayatı kendine tarikat mısınız yoksa o alkolik, mutsuz vs tanımı konuyu açtığım pazar günkü açılan kişisel başlıklara istinaden idi.. ama bu yönlendirme yanlış mı, hayır. çünkü 10.günün sonunda varoluş anlamında daha farkında ve kendinle daha barışık bir sen oluyorsun. ayrıca tarikat sıfatı çok yanlış olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kuşadası da çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Eşek adası mı olaydı ehuahue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Şimdi parasız bedava tatil mi var kuşadasında yemeli içmeli? Vişantara küşantara bişeyler bilmek mi gerekiyor, yoksa ben bilmirem öğrenirem desek alırlar mı? Seks olmaması yanlış her türlü de bedava tatil bedava tatildir ya. Bi grup malın arasında olsan da kuşadasındasın işte. Catch ne acaba? Böbrek möbrek değilse gidilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ben sanmıyom böbrek olcaanı, en kötü domuz etli yemek çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Parası olan herkes mutlu olabilir. Bunun ispatı için herkes bana 5$ versin, ne kadar mutlu olabildiğimi her gün sizinle paylaşayım. Varoluşu anlamadan yapıcam bunu hem bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hatalı mantık, sen paran olunca mutlu olabiliyorsun demek bu. Parası olan herkesin mutlu olacağını ispatlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Yeterince paraları yoktur mutlu olamayanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 pontipati919 said: Eşek adası mı olaydı ehuahue istanbul olaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 axedice said: Hatalı mantık, sen paran olunca mutlu olabiliyorsun demek bu. Parası olan herkesin mutlu olacağını ispatlamaz. çoğu kişi parasızlık yüzünden mutsuz ama şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 İstanbul'dan uzaklaşınca bile mutlu olan insan var bok varmış gibide geri dönüyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Parasız mutsuz olmaktansa, paralı mutsuz olmayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Verirsin parası neyse mutsuz olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 axedice said: Hatalı mantık, sen paran olunca mutlu olabiliyorsun demek bu. Parası olan herkesin mutlu olacağını ispatlamaz. Onun da seminerini veririm işte. "Parayla nasıl mutlu olunur" diye. Giriş 50 TL. Kişi başı 5$'ları hala bekliyorum ama ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Masakari said: Parasız mutsuz olmaktansa, paralı mutsuz olmayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sabah bitti kurs çıktım otelden. leyla gibi dolaşıyorum sahilde dsfdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar