-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 beyler rp server in pvp serverdan farki ne olacakki 2 sindede ally horde catismicakmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 yok sadce pvp serverinda hordevs alliance sannrim[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 rp serverları pvp serverlarına gore daha light kalıyor :P[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 19 Kasım 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Aha 2-3 tane Gnome Mage olacak olan gordum ben de bi tek ben varim saniyodum.. Sevindim ne diyeyim.[signature][hline]Seek & Destroy [Bu mesaj Elufulec tarafından 19 Kasım 2004 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ben en basindan human paladin demistim ve open betada açmistim.Son gün baya bi raid vardi.Ama alliance çok ezildi. Alliance tarafi hiç pvp sevmiyo diyebilirim.Orclarin nerdeyse hepsi raid e katiliyo ama bizim saf alliance oyuncularimiz hala son gun quest yapmaya çalisiyo varmi boyle bisi ya.Gerçi bu degisicek isallah.Boyle devam ederse direk horde a geçmeyi dusunuorum çunku pvp serverinda oynayip raid lere katilmiyicaksan niye giriyosun pvp server'a.Git normal serverda questini yap.Birsuru level 10-19 arasi dusuk level orclar bile geliyodu ya raidlere.Adamlar hiç degilse kalabalik yapiyodu o bile iyidir.[signature][hline]Wake up time to die... [Bu mesaj Granis tarafından 19 Kasım 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Granis, 19 Kasım 2004 16:16 tarihinde demiş ki: Ben en basindan human paladin demistim ve open betada açmistim.Son gün baya bi raid vardi.Ama alliance çok ezildi. Alliance tarafi hiç pvp sevmiyo diyebilirim.Orclarin nerdeyse hepsi raid e katiliyo ama bizim saf alliance oyuncularimiz hala son gun quest yapmaya çalisiyo varmi boyle bisi ya.Gerçi bu degisicek isallah.Boyle devam ederse direk horde a geçmeyi dusunuorum çunku pvp serverinda oynayip raid lere katilmiyicaksan niye giriyosun pvp server'a.Git normal serverda questini yap.Birsuru level 10-19 arasi dusuk level orclar bile geliyodu ya raidlere.Adamlar hiç degilse kalabalik yapiyodu o bile iyidir. ama onemli olan gucsuzun yaninda olmak bence.. yoksa herkes horde olsa kim kalacak[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Varya ole adamlar bir ara server 9da daha 2.stress zamanları 2 tane eleman birisi 22 troll shamen diğeri 22 undead warrior auberdene rehın almıstı elf sehrı adamlara hadı dıyorsun anca nerdeler nerdeler dıyorlar ne gelen war ne gıden 4-5 kez ezmıslerı benı hos shamen kesıp honor kill yapmıstım 1 kez o yeterdı bana :P[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 PvP istemeyen aptal, ezik, light olmuyor. Konuşmalarınıza dikkat lütfen..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 pvp istemıyorsa adam ozaman pvp serverına gırmıcek bu kadar basit abi bunun baska izahımı var[signature][hline]WoW>>Test 34 de Tauren Warrior kasarkene... Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 PvP istemeyenlere kimse aptal,ezik yada light demedi.Daha dikkatli oku bence yazdiklarimi.PvP serverina girip raidlere katilmayan kisiler niye PvP serverda oynuo dedim.Dogruda dedim.Ister katilirsin ister katilmazsin bu sana kalmis bisi.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Lind sana katiliyorum +1[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 RP serverlarının PvP'den farkını şöyle açıkliim. Test9'da Goldshire'de sürekli millet "duel" olayına giriyordu. Ancak test34 RP erverda 1 veya 2 defa bu olaya rastladım, o da guild içi turnuvalardı. Sonlara doğru horde; daha çok tauren ve troll saldırısına uğradık ve bizde raid partileri kurup karşılık vedik. Bunlar PvP'de herhangi bir anda olabilir. Ama RP serverinde mesela, GM'ler özel bir olay çıkarır, veya özel bir görev verir, işte horde topraklarınaki şu silahın alınması lazım falan diye, bu şekilde raid partileri kurulur. PvP'de aynı, en iyi şekile, guild turnuvalarında PvP yapılır. Hatta bize guild içi turnuva izni verilmemişti, bir GM ortaya çıkıp gidin arenada turnuvanızı yapın demişti. Tabii RP'de Warcraft tarihini okuyup, ona göre davranmak icap eder.. Umarım RP serverina bizden daha çok kişi katılır. [Bu mesaj Ozan tarafından 19 Kasım 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Aslinda rp de hos olur ama pvp daha guzel ya.Tabi bakalim EU da da alliance boyle gitmezse baya saglam savaslar çikicak :) torunlarimiza anlaticaz :)[signature][hline]Wake up time to die... [Bu mesaj Granis tarafından 19 Kasım 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: GEd, 19 Kasım 2004 10:28 tarihinde demiş ki: alliance horde farketmez benim icin hangi tarafta daha cok insan olursa ilk karakter priest olucak bide bukadar cok roguen icinde aranan bi karakter oynamanin avantajlarini kullanmak ister deli gonul elbet :) patide alliance kafadan daha fazla. ve daha güzel. seni bırakmayız biz horde mahluklarına. ben de priest oynicam ana karakterimi, birlikte gezeriz lay lay.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 EU da oynicas Arkla Sonuna Kadar Horde Uz :D.PVP serverindan baska oynamayiz action full time ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben rouge a karar verdim ya troll ya da human hangi taraf da daha az kişi olursa ben ordayım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 kesin olarak eu da oynicam. undead - rogue undead - mage ikisinden biri olucak kesin karar veremedim[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 valla ole teke tek duello yapacagima quest yaparim rp yaparim daha iyi nasolsa ally vs horde rp nin ozu gorseniz dalmak zorundasiniz gibi bisi nede olsa hate.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 test9 da odun alliance oyuncularından bıktığımdandır horde olmam kesinleşti. tauren shaman olacağım. taurenin mekanları olsun,oyuncuları olsun iyiler grup yapıyorlar ayrıca başlangıç yeri night elflerin mekanı gibi melankolik ağaçlarla kaplı sıkıcı bir yer değil.yeşil yaylalar ceylanlar insan oyundan zevk aldığını hissediyor.NE de oynarken keyif almadığımı hissettim tauren karakterimi açınca. tauren shaman için holey! tüm patiwow oyuncularını davet ediyorum taurene oyundan keyif almak için hem horde oyuncuları pvpde daha aktifler,daha yardımseverler hemde tauren resmen tank gibi defansı atağı mükemmel tek eksiği binek oda shamanlarda spirit wolf yapıp kaçarsın yetişenin kaşığı kırılsın..[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Apache, 19 Kasım 2004 19:04 tarihinde demiş ki: test9 da odun alliance oyuncularından bıktığımdandır horde olmam kesinleşti. tauren shaman olacağım. taurenin mekanları olsun,oyuncuları olsun iyiler grup yapıyorlar ayrıca başlangıç yeri night elflerin mekanı gibi melankolik ağaçlarla kaplı sıkıcı bir yer değil.yeşil yaylalar ceylanlar insan oyundan zevk aldığını hissediyor.NE de oynarken keyif almadığımı hissettim tauren karakterimi açınca. tauren shaman için holey! tüm patiwow oyuncularını davet ediyorum taurene oyundan keyif almak için hem horde oyuncuları pvpde daha aktifler,daha yardımseverler hemde tauren resmen tank gibi defansı atağı mükemmel tek eksiği binek oda shamanlarda spirit wolf yapıp kaçarsın yetişenin kaşığı kırılsın.. yok öle bi eksiği babalar gibi kodo beast e biniyo taurenler ve ewt ben de shaman ımı tauren yaratmıştım en çok eğlendiğim mekan olarak undeadler ve sonrasında taurenlerdi undead mekanı iç karartıcı kasvetli tauren mekanı cıvıl cıvıl biliyorum ikisi çok zıt ama uçların adamıyım :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 kodo diğer bineklere göre yavaş adam atla kaplanla börtü böcekle vura vura ilerler kaçana kadar kahır azabı çekersin[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet son gun server 9da acayip odunlar vardı allianceta adamlar hala quest yapıodu ben bile level 12 karakterimle katıldım eheh astranaar civarında 3-4 saat catısama oldu sonra puskurttuk ve barrensa dogru yola cıktık hatta ss flnda aldım sonra bi guzel dovduler bizi 1 tane orgrimmar grunt geldi 50 kisi alamadık sonra zaten dagıttılar bizi heartstonela kacmak zorunda kaldık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konu buraya gelmisken size 9.serverda son gün yasadigim olaylari yaziyim.Bu arada karakterim level 26 human paladin. Oyuna girdigimde bugun ob nin bittigini bilmiyodum.Birilerinden ogrendim.Sonra nasilsa son gün niye quest yapiyimki zaten biticek bare horde oyuncularini kesiyim raid varsa katiliyim dedim.Darkshire dan bootbay e dogru yol aldim.Bootbay e giden yol çok tehlikeliydi benim için moblarin levellari bana gore ciddi bi sekilde yuksekti.Moblarin dikkatini çekmeden yolu yariladim.Etrafta hep tauren,troll orc ve night elf cesetleri vardi.Buralarda kesin horde oyunculari vardi.Neyse tam tekrar yola devam ediyim derken karsima benden çok yuksek bi tauren shaman çikti.Level'i ni anlayamadim kurukafa vardi.benden baya bi yuksekti.Direk uzerime dogru kosarak bana saldirdi.Tabi yapabilicegim bisi yoktu divine shield i açip kaçmaya çalistim.Divine shield bitince dmg almaya basladim ve en sonunda öldüm.Mezarliktan cesedime dogru yol aldim ve tekrar dirildim.Tekrar bootbay e dogru yol aldim.En sonunda bootbay in girisine gelmistim.Kapida gene orc cesetleri vardi. Bu arada bootbay goblinlerin sehri.Dusmanda degil dost da degil neutural.Tam içeri girdim bi grup insan trollerle savasiyodu hemen bende kendime blessing of might atarak combata girdim.Burdaki combati basarili bi sekilde aldik.Bootbaydeki gryphon'u açmaya gittim.Biraz aradim ama sonunda buldum.Dondugumde humanlar yoktu.Heralde gemi geldi ve binip kalimdora gittiler.Neyse limanda geminin gelmesini bekledim.Daha 1 dakka olmadan 1 troll ve 1 undead limana bana dogru geldiler.Troll level 11 warriordu,undead ise level 15 mage di.Undead bana frostbolt atti bende direk daldim undead e bu arada troll de bana girisio arkadan :) neyse undead i temizledim divineshield i açip kendimi heal edip troll e daldim çok kolay oldu troll u de gebertmek.Kisa bi sure sonra gemi geldi.Gemide kimse yoktu.Gemiye bindim ve kalimdora geldim.Ratchet olmasi lazimdi o kucuk goblin sehrinin.Etrafta hiç horde ve alliance oyuncusu yoktu.Hemen armor shop u bulup itemlerimi tamir ettirdim.Sehirde biraz bekledim sonra 1-2 tane orc geldi ama saldiramiyodum.Onlarin bolgesinde oldugum için onlarin once saldirmasi lazimdi.Heralde kimselere saldirmamislarsa nickleri kirmizi degildi.Orc ca bisiler soylediler ne dediklerini anlayamiyosunuz zaten.2-3 dakika sonra 3-4 tane horde oyuncusu geldi.Evet levellari dusuktu benden ama tek basimaydim.Once ben saldirdim çunku kirmizilardi.Onlarda karsilik verdiler.tam classlarini hatirlamiorum ama orc warrior vardi ve troll hunter vardi digerlerini hiç hatirlamiorum.Neyse troll shaman i ve orc warrior u oldurunce kaçtilar.Daha 1 dakkika olmadan 5-6 tane horde oyuncusu geldiler.Hemen bana saldirmaya çalistilar.Tabi dogal olarak dayak yedim.Olunce cesidime dogru gittigimde komik bi manzara gordum :) kendini çok akilli sanan troll cesidimin yanindaki otlarin arasinda pusuya yatmis gorunmez olup duruyodu :) Digerleri gittikden sonra resurrect oldum ve hemen divine shield i açip kendimi heal ettim ve troll e saldirdim.Troll u oldurdukten sonra sehirdeki bi binanin arkasina saklanip baska alliance oyuncularini bekledim.Arada sirada etrafa bakip tekrar goblin binasinin arkasina gidip saklaniyodum.En sonunda gelen gemiyi gordum ve sevindim.Hemen saklandigim yerden çiktim gemiye dogru kostum ve gemide 4 tane alliance oyuncusu vardi.Biri level 33 human rogue,level 28 dwarf warrior,level 30 human priest ve level 25 human warrior vardi.Biraz konustuktan sonra beni raid partylerine aldilar.Bufflari yaptiktan sonra orc aramaya basladik.Birsuru orc,troll,tauren oldurduk.Ben stun ediyodum(hammer of justice),basta level 33 rogue olmak uzere digerleride hemen saldiriyolardi.Orc sehrine kadar ilerledik.Bütün kirmizi olan dusmanlari oldurduk sonra yavas yavas sayilari artmaya basladi ve bizden yuksek levelli olan horde oyunculari cogaldi.Tabi bu arada bizim sayimizda biraz artti.Baska bi party geldi level 42 paladin vardi party de bize çok yardim ettiler.Beraber biraz daha orclarla savastik.Sayilar arttikça savas buyudu.Sonra orclarin sayilari bizim 4-5 katimiza çikti ve yavas yavas geriye dogru(gemiyle geldigimiz sehre dogru)çekildik.Tabi shamanlar bizi çok aglatti.Totemleri fazla acitti :)Belli bi sure sehirde savastik sonra alliance dagilmaya basladi diger party bizi birakti.Yeni gelenlerde gemi gelince kaçip gidiolardi.Bizde çok az kalinca çok fazla dayak yedik baya bi gebermeye basladik.Sonra partydeki arkadaslara stormwind e donup raid için adam toplayalim dedim.Onlarda kabul ettiler.Heartstone u kullanip stormwind e gittim ben.Onlarda stormwind e geldiler.Basladik adam toplamaya.yaklasik 10-15 dakka sehirde bagirdik open beta bitmeden once gelin dogru duzgun savasalim orclarla son gun zevkli geçsin dedik fln...Baya bi gaz verdik :)takimdaki arkadaslar paso bagiriyolardi /yell '' alliance needs u! we are going to kick orc ass! For the alliance fln baya bi gaz olduk orda sonra yavas yavas level 12-30 arasi adamlar toplandigimiz yere akmaya basladi.Raid liderligin ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 evet test 9 da son gün gerçekten çok eğlenceliydi. bende astranaarda bi kaç hunter arkadaş buldum kendime ve horde şehrinin orda pusu kurup gelene gidene saldiriyoduk eğlenceliydi baya. özellikle gece olduğu zaman hepimiz shadowmeld olup saldiriyoduk. hunterlar yolun kenarlarinda ağaçların arasından ok atarken bende stealth bi şekilde arkalarindan backstab yapiyodum eheh baya güzel takım çalışması sergiliyoduk ama sonunda 10-15 horde birden gelince hepimiz öldük eheh ama çok eğlendim. hordeda isminin hakkını veriyo yani 30-40 kişi geldklerdine eheh [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 19 Kasım 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Eline sağlık Granis hikayeni zevkle okudum. Özendim de açıkcası. Open betada 3 karakter yaptım hepsi level 10 civarındaydı hiç pvp yapmadım (gerçi fps 2-3 olduğu için yapmak istememiştim zaten). Ama keşke arada yazarken boşluk falan bıraksaymışsın, çok zorlandım okurken. Göz yoruyor daha doğrusu.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar