Lectre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Evet arkadaşlar paramecium arkadaşımızdan g500 aldığım için direk klavyeyide değiştirip kablolu eski günlerime dönmek adına elimdeki seti satıyorum. Kutusunu attım fakat kargo vs gibi durumlarda sağlam paketlerim. İkiside temiz ortalama 4 ay kadar kullandım, vatan bilgisayardan alındı, fatura nerede ondanda çok emin değilim ^^ Klavyenin tek sorunu arka ayaklarından birini köpeğimin kırmış olması. onun dışında normal kullanımda ne kadar deformasyon olursa o var yani temiz. vatandan 92 liraya almıştım zamanında kampanyayla 50 lira gibi bir fiyata vericem, wireless mouse klavye arayan varsa duyurulur :) temsili resim: klavye tuşlarında silinme vs yok bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 çok güzel klavye, yazarken ellerim hiç yorulmuyor çok iyi. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Evet, çok güzel klavyeymiş kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar