Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bekir-Egemen AŞ bildiğin saatli bomba, Yobonun kupası biteli 10 gün oldu ne zaman oynayacak bu adam yeter yahu, Serdar-Yobo oynasın artık adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Şu Yobo gelmeden puan farkını az açaydık eyiydi ya. Bu hafta puan kaybetmesi lazımdı FB'nin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Serdar mı? Bok değil kaka afedersin, geçen sene yaptığı hatalar efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Stoper almadı süper zeka yönetim naapalım, Serdar kötünün iyisi yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bekir'in üstüne adam tanımam her gördüğümde yüzümde bi gülümseme yapıyor minik hınzır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bekir'in rövaşatayla gol attığı gün futbolda mantığa olan inancımı yitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 serdar çok acayip ya, ben pek bilmiyodum kendisini gelene kadar. geleceğin stoperi dediler şişirdiler falan derken daha oynamadan sakatlandı. sonra bursa maçıydı galiba sahaya çıktı sakatlıktan sonra çok da güzel oynadı. 2-3 maç daha böyle ohh be bize böyle adam lazımdı diyodum sonra bir sıçtı ki inanamadım resmen. bu sene de aynı gazla devam etti oynadığı maçlarda vasatı aşamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 geçen senenin sonunda bekir biraz akıllanıyor demiştim, bu sene başında da sürekli oynamanın ona bir şeyler kattığı belli oldu gayet iyiydi ama kritik anlarda panik yapmaktan bir türlü kurtulamıyor bomba gibi harbiden adam nerde patlayacak bilemiyoruz misal dün attığı o saçma geri pas gibi. at abi dışarı şu soktumunun topunu niye panik yaratıyosun anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bekire verilen sans serdara verilse, hatalı matalı ust uste 5 mac oynasa vermez bi daha formayı. bekirde bu kredi varda serdarda neden yok? aykut işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bekirin 10 kati teknik bi kere. bekir gibi surekli oynasa simdi trnin 1 numarali stoperiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ama bekir kadar heyecanlandıramazdı bizi eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bekir-Selçuk-Egemen-Caner-Özer hepsi aynı tipteler, Sarbi düzeyi adamlar bunlar her an saçmalamaya yatkınlar, büyük takım oyuncusu değiller. Devre arasında yabancı istenmiyorsa bile Serdar Aziz, Serdar Taşçı, Ömer Toprak gibi 3 sağlam isimden biri alınabilirdi defansa, ama nerdeee Herkes rahatça görüyor bi Aykut göremiyor, kaç milyonluk Özer kazığını da o soktu sonra da beleşe yolladı, büyük olasılıkla da kötü oyuncu olduğundan değil de devamlı oynasın diye yolladı malum pek severdi her maç sokardı oyuna. Odeon said: bekirin 10 kati teknik bi kere. bekir gibi surekli oynasa simdi trnin 1 numarali stoperiydi Serdar, Türk Pikesi olacaktı cidden ama Aykut ve sakatlıklar engel oldu, şimdi de göndermek istiyormuş 5milyona aldıran Aykut denyosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Krasic'ten de baya gircek. Kim alır daha anca biz alırız elimizde patlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Serdar Aziz, Serdar Taşçı, Ömer Toprak üçü de alınamıyor öyle alınabilirdi demekle olmuyor malesef. GS baya zorladı ama saçma sapan rakamlar isteniyor bu oyunculara o yüzden yapıcak çok bişey yok. Bizim takımlardan birisi ordan oyuncu transfer etmek yerine oyuncuları yetiştiren herifi tutup getirmeyi akıl edebilecekler mi acaba çok merak ediyorum :) Misal Dortmund altyapısında kim bu oyuncuları yetiştiren nasıl yetiştiriyorlar vs araştırma yapılıyor mu bu yönde acaba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sanki bana serdar aziz biraz fazla şişirildi gibi geliyor , hangi maçını izlesem vasat , serdar kesimal den farkı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ağır bir sakatlıktan döndü, hazır dönmedi ve halen toparlanma aşamasında son 2-3 sene de üstüne koya koya geliştirdi kendini, eğer eski formunu yakalayabilirse Serdar Aziz, açık ara ülkenin en iyi yerli stoperi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 stoch gibi yetenekli adamı bitirdi,köreltti,neredeee serdar'ı falan forma soksun, üzerine bişiler koysun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 DeathLord said: Serdar Aziz, Serdar Taşçı, Ömer Toprak üçü de alınamıyor öyle alınabilirdi demekle olmuyor malesef. GS baya zorladı ama saçma sapan rakamlar isteniyor bu oyunculara o yüzden yapıcak çok bişey yok. Alakası yok, 7-8m civarı fiyatlar döndü her biri için. Seneye 5 yabancıya düşünce bu fiyatlardan da alınamayacak ve 2ye katlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Seneye 5 yabancı falan değil. Seneye 10 sözleşmeli yabancı, 6 sahada kuralı olacak. 2014-5 sezonu 5 yabancı olacak. O tarihe kadar da patlar bu kural, ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 escape said: şu kalsın burda... http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/10886_607045029308937_599238656_n.png geçen hafta banlıydım gölgelere bakmayı unutmuşsunuz bu pozisyonda topun gölgesi içerde saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar