Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 22. Hafta | Trabzonspor - Fenerbahçe | 17.02.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

serdar çok acayip ya, ben pek bilmiyodum kendisini gelene kadar. geleceğin stoperi dediler şişirdiler falan derken daha oynamadan sakatlandı. sonra bursa maçıydı galiba sahaya çıktı sakatlıktan sonra çok da güzel oynadı. 2-3 maç daha böyle ohh be bize böyle adam lazımdı diyodum sonra bir sıçtı ki inanamadım resmen. bu sene de aynı gazla devam etti oynadığı maçlarda vasatı aşamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen senenin sonunda bekir biraz akıllanıyor demiştim, bu sene başında da sürekli oynamanın ona bir şeyler kattığı belli oldu gayet iyiydi ama kritik anlarda panik yapmaktan bir türlü kurtulamıyor bomba gibi harbiden adam nerde patlayacak bilemiyoruz misal dün attığı o saçma geri pas gibi. at abi dışarı şu soktumunun topunu niye panik yaratıyosun anlamıyorum ki
Sosyal ağlarda paylaş

Bekir-Selçuk-Egemen-Caner-Özer hepsi aynı tipteler, Sarbi düzeyi adamlar bunlar her an saçmalamaya yatkınlar, büyük takım oyuncusu değiller. Devre arasında yabancı istenmiyorsa bile Serdar Aziz, Serdar Taşçı, Ömer Toprak gibi 3 sağlam isimden biri alınabilirdi defansa, ama nerdeee

Herkes rahatça görüyor bi Aykut göremiyor, kaç milyonluk Özer kazığını da o soktu sonra da beleşe yolladı, büyük olasılıkla da kötü oyuncu olduğundan değil de devamlı oynasın diye yolladı malum pek severdi her maç sokardı oyuna.

Odeon said:

bekirin 10 kati teknik bi kere. bekir gibi surekli oynasa simdi trnin 1 numarali stoperiydi

Serdar, Türk Pikesi olacaktı cidden ama Aykut ve sakatlıklar engel oldu, şimdi de göndermek istiyormuş 5milyona aldıran Aykut denyosu
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar Aziz, Serdar Taşçı, Ömer Toprak üçü de alınamıyor öyle alınabilirdi demekle olmuyor malesef. GS baya zorladı ama saçma sapan rakamlar isteniyor bu oyunculara o yüzden yapıcak çok bişey yok.

Bizim takımlardan birisi ordan oyuncu transfer etmek yerine oyuncuları yetiştiren herifi tutup getirmeyi akıl edebilecekler mi acaba çok merak ediyorum :)

Misal Dortmund altyapısında kim bu oyuncuları yetiştiren nasıl yetiştiriyorlar vs araştırma yapılıyor mu bu yönde acaba ...
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Serdar Aziz, Serdar Taşçı, Ömer Toprak üçü de alınamıyor öyle alınabilirdi demekle olmuyor malesef. GS baya zorladı ama saçma sapan rakamlar isteniyor bu oyunculara o yüzden yapıcak çok bişey yok.

Alakası yok, 7-8m civarı fiyatlar döndü her biri için. Seneye 5 yabancıya düşünce bu fiyatlardan da alınamayacak ve 2ye katlayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...