gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 600W'lık psu olan bilgisayara, ne kadarlık ups gerekir? Bildiğiniz eli yüzü düzgün ve çok pahalı olmayan bir ups tavsiyeniz var mı? Önünde led ekranı falan filan olmasın sade ve işlevli bir şey bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 benimkinden al diyorum işte asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ekran ve ses sistemide buna bağlı olacakmı ayrıca ne kadar süre dayansın bu diyeceğin sisteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 2 sene sonra çöp olacak bataryası, ben üşeniyorum benim 1.500 lugunkini değiştirmeye. sadece dalga koruma olarak işe yarıyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 aynen birde öle bişi var paraya kıyıp çok iyi bişi almadığın sürece ömrü mak 1-2 sene oda iyi bakarsan şansına elektirik az kesilirse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Yeterince güçlüsünü koymazsan tüm sistemi yakar, anakartı neyi eline verir diyorlar doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yanlış. sadece elektrik kesildiginde kapanır çot diye. bazen de hiç başlatmaz sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 eğer paran varsa online sistemler en iyisi. yok ucuz yollu işimiz görülsün dersen tunçmatik 1000va işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 online sistemler dediğin nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 şunlardan bütçene ve sistemine uygun seç al başkada bakma sağlam markadır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Monitör bağlı olacak doğal olarak. Onun dışında esas amacım ani voltaj değişikliklerinden dolayı bilgisayarın hasar görmemesi. Artık evin tesisatı eski olduğundan mıdır nedir, 2-3 tane zımbırtı açınca, voltaj düşmesi yaşanıyor. Süre olarak, en azından bilgisayarı kapayacak kadar süre tanısın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar