Ninja Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Copy paste oldugunda alinti oldugunu belirtiyorum. Copry san bunlari kendi bozuk turkcemle yazdigimi belirteyim. Aslinda shuriken cok uzun ve cok yonlu konudur kisaca ozetlemek istedim. Tarih egitimi aliyorum ozellikle Daimyou donemi ustunde egitim aliyorum o sebeble konu aslinda cok genis kisaca ozetlemek istedim. Tekrar okudugunuz icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bu adamin yazdigi seylerin yarisini anlamiyorum ama hepsini okuyorum ya. IRCde de baya bir aydinlatmisti bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ninjala beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 adamın postundan tek anladığım ichi. o da bleach izlemiştim orada ichigo vardı onun ichi'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Eger bu konu ile ilgileniyorsaniz yada biraz sempatiniz var ise onerebilecegim gorsel dizi olarak program Shinobi no Mono dur. Seriler seklinde bir konu ve tarihe es olarak suren bir senaryoya sahiptir. Ayrica oyuncular ozel Nintou performistleri tarafindan egitilmislerdir. Bu sebeble gorsel olarakda en cok nintou katalarinin kullanildigi diziler arasinda basi ceker gorusunde birlesilmistir. Kisaca gercege yakin bir konu ve kata yapisi ile izlenilesidir. https://www.youtube.com/watch?v=MakIkBUcua4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 çok fena no one gives a fuck yapıştırmak istedim ama elim gitmedi saygıdan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 sahibi gelmiş saygılar ninja san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Sizede saygilarimi sunarim Karea San Gunumuzde Iga bolgesi artik muzelestirilmis ve Nintou yuzeysel olarak anlatilip turist cekmek vasitasi ile kullanilmaktadir. Fakat yuzeysel oldugu icin cok kucuk bir kisim Ninjalari icermektedir. Buyuk cogunlugu eglence yonunde bir muze anlayisi gudulmustur. Cogunlugu turist ve genc yasta kisilerin ilgilerini doyuracagi bir yonde gelistirilmistir. Bunun yani sira son Koga ailesinin ferdinin baskanliginda yonetilmektedir.Iga muzesi ve bu tur islemler. Ayrica performistlerin uyguladigi kombinasyonlar kucuk bir sekilde gosterilenler Koga Ryu dur. Yani Koga ailesine ait stildir. Iga muzesi ve bu tur islemler. Bu da ayri bir uzucu konudur;) Neden derseniz Nobunaga Oda ya Iga lari verenler Koga mensuplaridir :) (Bir cok arastirmacinin derlemesine gore tabiki bu ) Buyrun bu da performistlerin gosterileri. https://www.youtube.com/watch?v=lzh_MernPDs https://www.youtube.com/watch?v=8-GhV9Q9Ypc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Saygılar. Neler dönmüş Serhat burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Yakinda yani iyi bir fotograf makinesi edindigimde Iga ke ( Yani Iga ailesine ait gelistirilen ozel alfebelerini paylasacagim forumda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 adam ağır ninja çıktı ya la. minton toremon nakava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 http://static.fjcdn.com/pictures/K+den.+Tags_f833b2_4295482.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 al http://dx.com/p/unique-naruto-cartoon-ninja-weapon-shuriken-toy-set-black-red-3-piece-112331 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Strekeos said: Borlach said: GodBlessStoya said: noyana sor sdfsd Neye güldün? Yıldızla falan olunmaz ninja. Sensei'den öğrenmen lazım. Ustayı tanıyabilmen için; link liink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 üstteki postları yeni gördüm harbi ninja gelmiş sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hg ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ben yokken kimler gelmiş hoş geldiniz hepiniz. Ninja öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bı ara mtv de anime vardı ıga koga dıye ordan aklıma geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Daesu said: http://static.fjcdn.com/pictures/K+den.+Tags_f833b2_4295482.jpg Abi yuh ahahaha bu ne ya cuma gibi ahasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Asdfasddfahshdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Ninja obsesif manyak gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Nedemek istediniz aciklayabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Kadıköy pasaja bir kez daha bakacağım bu gün, bir yerden de cevap bekliyorum. Ekleyeceğiniz bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ankara karumda satılıyor emme istanbuldaymışsın hiç bulamazsan alıp yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar