yumy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dota 2 yüzünden tanrı cezalarını verdi dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Futbol sahası kadar bişi ne yörüngeyi salla ne başka bişi yeterki dokanmadan geçsin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Düşen meteor değil Rusya'nın yolladığı death ray monte edilmiş bir casus uydusu. Bundan 30 sene sonra ABD başkanının üzerindeki gizliliği kaldıracağı CIA belgelerine dayanan Hollywood yapımı Operation: Die Hard'la tüm gerçekler gün yüzüne çıkacak. Sahip olduğumuz özgürlüğe bir kez daha cesur Amerikalılara borçluyuz. http://blogginginamerica.net/files/2011/05/American-Flag-Eagle.jpg Your move Putin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 BioHazarD said: ahmedinejad said: şu anda büyük bir göktaşı dünyaya çarpacak olsa onu durduracak bir şey var mı elimizde? bir yerde okumuştum 10+ yıl önceden geleceği biliniyo olması lazımmış efektif bi engelleme yolu için bişi olmaz iki füzeye bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 subhanallah,imanım arttı videolardan,dedik dedik inanmadınız,sonra gelmeyin kapıma,dua mua öğretmem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sildim gitti ozaman reklam alanı olsun bura.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Yalnır kraterin boyu bir yana, düşen meteorun kendisi herhalde bir avuc bişidir. Boyuyla ilgili veri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=kKld9ftxBvQ burda kac kere dustugunu duyabiliriz ya da yanki ? bu arada dipnot geceyim. bakanlik camlar ve hasarin devlet tarafindan odenecegini acikladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 xwhiplashx said: Az once arkadas paylasti ahanda dusus ani Abi arkadaşına söyle sensör kirlenmiş, temizletsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi dışarı düşen taş bu kadar yıkım yaptıysa,istanbul taksim meydanına düşseydi,3*4 ilçeyi haritadan silerdi heralde maazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yaralılar 980 kişi olmuş demişler, bide: The Russian Academy of Sciences estimated that the meteor weighed around 10 tons and was traveling at 10 to 12 miles per second when it disintegrated at an altitude of about 18 to 30 miles. It packed total energy of “a few kilotons,” the academy said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Doğanın gücü karşısında herşey fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Abi bolgelerin daginik olmasi cok iyi bir sey oldu. Bugun onu dusundum. Tr gibi olsaydi belki harbiden sicmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 KidLazer said: videoları izleyemedim serverdan ötürü ama chelyabinsk'te benim hatunun akrabaları oturuyo benim hatun da ekaterinburg'lu. bi soriyim bakim detayları aktarırım. sen neredesin? moskova'daysın yardıma gelin lan. okumam yazmam yok. fakirim, cahilim, şanssızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 fakiri unutmuşsun abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Rus ordusu kayayı hemen farkedip furdu parçaladı diyiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Cipetpet said: abi dışarı düşen taş bu kadar yıkım yaptıysa,istanbul taksim meydanına düşseydi 3-4 ilçeyi haritadan silerdi heralde maazallah Bukadar dağınık bir bölgede 3-4 şehiri etkilemiş. Hangi 3 istanbul ilçesi. İstanbul'un yarısı gider çıkan yangilar zor kontrol altina alinirdi. Bitisik nizam yapilasma + tarihi binalar. Cok ciddiyim o patlamalar cogu yapiyi yikabilirdi istanbul'da. Emanet duruyorlar zaten ayakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 "Tatar Ramazan" said: Rus ordusu kayayı hemen farkedip furdu parçaladı diyiler! işte rus ordusunda sıradan bir gün daha, dundundun *buraya milli marş bayrak vb ekle* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 beyler neutron yıldızı diye bişi var o carparsa kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 asdas muse un bir şarkısı sanıyodum lan ben onu demek ki harbiden varmış öyle bir yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Norak said: "Tatar Ramazan" said: Rus ordusu kayayı hemen farkedip furdu parçaladı diyiler! işte rus ordusunda sıradan bir gün daha, dundundun *buraya milli marş bayrak vb ekle* Putin amcam bizzat uçaksavarlan vurup parçalamış koca kayayı diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://www.ustream.tv/nasajpl2 bu da su anda gelen yaklasani gosteriyor avusturalya merkezinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ananıabradını canlı canlı geliyo lan üstümüze koşkoşkoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ben disari ciktim. Durum ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar